Hal9000 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Μία από τις μεγαλύτερες εξαγορές στο χώρο της τεχνολογίας ανακοινώθηκε σήμερα, με την IBM να κάνει δική της τη Red Hat, την εταιρεία που βρίσκεται πίσω από τη διανομή Red Hat Enterprise Linux η οποία στοχεύει στην υποστήριξη επιχειρήσεων και εμπορικών εφαρμογών. Σύμφωνα με κοινή δήλωση των δύο εταιρειών, το τελικό ποσό εξαγοράς θα φτάσει τα 34 δισεκατομμύρια δολάρια, με την ΙΒΜ να αγοράζει όλες τις μετοχές της Red Hat με την αξία κάθε μετοχής να διαμορφώνεται στα 190 δολάρια. Η κύρια δραστηριότητα της Red Hat είναι η ανάπτυξη προϊόντων ανοιχτού κώδικα ενώ βρίσκεται πίσω από τη χρηματοδότηση του Fedora Project, ενός λειτουργικού συστήματος ανοιχτού κώδικα για ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Με την ολοκλήρωση της εξαγοράς, η Red Hat θα αποτελέσει μέρος του τμήματος Hybrid Cloud της IBM, με τον CEO της Red Hat, Jim Whitehurstand να συμμετέχει στην ομάδα των ανώτερων διευθυντικών στελεχών της IBM και να δίνει απευθείας αναφορά στη CEO της εταιρείας, Ginni Rometty. Η IBM ανακοίνωσε πρόσφατα μικρότερα του αναμενομένου έσοδα, στην προσπάθειά της να καλύψει το έδαφος που τη χωρίζει από την Amazon και τη Microsoft σε ότι αφορά την αγορά υποδομών cloud προς επιχειρήσεις. Το Cloud αποτελεί έναν από τους τέσσερις βασικούς άξονες ανάπτυξης της IBM στους οποίους η IBM θέλει να στηρίξει το μέλλον της, με τους άλλους να είναι τo mobile, το social και τα analytics. CNBC Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Retromaniac Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Αγνοούσα ότι είχε τόση αξία η redhat και ότι είχε και τόση άνεση η IBM, γιατί μιλάμε για μεγάλο ποσό. Για να δούμε... 8
dimtsef Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) άσχετο αλλά η IBM είναι από τις λίγες εταιρίες που δεν αλλάζει το logo της κάθε λίγο και λιγάκι ! από το 1972 για την ακρίβεια μέχρι και σήμερα έχει το ίδιο ! απο το 72 και πριν είχε απλά 13 μπάρες αντί για 8 που έχει τώρα Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2018 από dimtsef 17
kaliakman Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Retromaniac είπε Αγνοούσα ότι είχε τόση αξία η redhat και ότι είχε και τόση άνεση η IBM, γιατί μιλάμε για μεγάλο ποσό. Για να δούμε... Σε enterprise χρησιμοποιείται κατά κόρον RHEL και CentOS λόγω του stability και support. Δεν ξέρω αν θα έχει κάποιο αντίκτυπο η εξαγορά από την IBM αλλά δεν νομίζω να αλλάξει κάτι τρομερά.
dimtsef Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, kaliakman είπε Σε enterprise χρησιμοποιείται κατά κόρον RHEL και CentOS λόγω του stability και support. Δεν ξέρω αν θα έχει κάποιο αντίκτυπο η εξαγορά από την IBM αλλά δεν νομίζω να αλλάξει κάτι τρομερά. Για την IBM σίγουρα προς το καλύτερο.. η REDHAT απλά θα υποδουλωθεί στις ορέξεις της πρώτης..
Istros Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 "Η κύρια δραστηριότητα της Red Hat είναι η ανάπτυξη προϊόντων ανοιχτού κώδικα ενώ βρίσκεται πίσω από τη χρηματοδότηση του Fedora Project, ενός λειτουργικού συστήματος ανοιχτού κώδικα για ηλεκτρονικούς υπολογιστές." Πάει ο ανοιχτός κώδικας. 3 3 2
simos7 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, dimtsef είπε έξυπνη κίνηση αν το λες εσυ οκ..θα ησυχασαν και οσα στελεχοι της ibm ειχαν δευτερες σκεψεις Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2018 από simos7 1
leonidasetsi Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σόδομα και γόμορρα δηλαδή Ξύπνια η Ginni Rometty παίρνει το λιχνάρι που οταν το τρίβει θα τον χρηματοδοτούν εταιρίες αργότερα, για να δούμε! Social Mobile? Cloud? Analytics? uhh.. Εγώ σαν classicΕλλην λέω .. θα γίνει μαλακία ! Σορρυ παιδιά γυναίκα CEO τη βάψαμε, εξάλλου πούλανε και την ψυχή τους οι πληροφορίες σου θα την νοιάξουν; ΦΦέερε εδω σου λεει γρια γυναίκα θα φτιάξω βίλες Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από leonidasetsi 1
dsaltos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 https://www.dispatchtribunal.com/2018/10/22/investors-sell-red-hat-rht-on-strength-rht.html
Xiaomi Mi 8 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Πάντα υπάρχει τρόπος να σπας έναν αντίτραστ νόμο... εύγε!.
dimtsef Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, simos7 είπε αν το λες εσυ οκ..θα ησυχασαν και οσα στελεχοι τις ibm ειχαν δευτερες σκεψεις α νατος και ο κλασσικός insomniac που ειρωνεύεται σε κάθε post και δεν έχει να προσφέρει τίποτα .. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2018 από dimtsef 18 2
bebius Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 31 λεπτά πριν, leonidasetsi είπε Σόδομα και γόμορρα δηλαδή Ξύπνιος ο Ginni Rometty παίρνει το λιχνάρι που οταν το τρίβει θα τον χρηματοδοτούν εταιρίες αργότερα, για να δούμε! Social Mobile? Cloud? Analytics? uhh.. Εγώ σαν classicΕλλην λέω .. θα γίνει μαλακία ! Γυναίκα είναι.
Vangelis_D9 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 39 λεπτά πριν, leonidasetsi είπε Σόδομα και γόμορρα δηλαδή Ξύπνιος ο Ginni Rometty παίρνει το λιχνάρι που οταν το τρίβει θα τον χρηματοδοτούν εταιρίες αργότερα, για να δούμε! Social Mobile? Cloud? Analytics? uhh.. Εγώ σαν classicΕλλην λέω .. θα γίνει μαλακία !
simos7 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 14 λεπτά πριν, dimtsef είπε α νατος και ο κλασσικός insomniac που ειρωνεύεται σε κάθε post και δεν έχει να προσφέρει τίποτα .. δεν εχω σχολιασει ποτε ξανα ποστ και 2ον ευχαριστουμε για τη προσφορα σου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα