maxdore217 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν είδα κάποιο post που να λέει κάτι συγκεκριμένο , μόνο αόριστα και γενικά . Προφανώς και η 4k είναι καλύτερα από την 3k αν ισχύουν στα υπόλοιπα τα ίδια ... αυτό δεν χρειάζεται να το γράψεις κάποιος είναι κοινός αποδεκτό και βγαίνει απλά με βασική λογική! ( είναι δλδ κάτι που αντιλαμβάνεται κάποιος πάνω από 6 χρονών ) από εκεί και μετά αν αλλάζουν τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά ναι πρέπει να υπάρξει σύγκριση δίκαια ... και πρώτος λόγος είναι η τιμή δεν μπορείς να βάλεις από την μια μια που κάνει 1500€ και από την άλλη μια που κάνει 500€ , όταν όμως μιλάμε για μικρές διαφορές τότε ναι γίνεται σύγκριση. Και ναι υπάρχουν αρκετοί εδώ μέσα που έχουν πει ότι τα 50hz είναι καλύτερα γιατί απλά δεν είδαν καν ότι η άλλη έχει 100 ( αυτή είμαι μια μόνο περίπτωση λάθους από τις πολλές που έχουν γίνει ) απλά επειδή είναι 3k η δεύτερη. Και ξανά λέω λοιπόν μεγάλος μάγκας αυτός που βλέπει τα 1000 λευκά pixel και τα ξεχωρίζει κι όλας , την ίδια ώρα που δεν μπορεί να ξεχωρίσει ένα πάνελ με διπλάσιο ρυθμό εναλλαγής γιατί εγώ νόμιζα ότι η κουκουβάγια έχει την καύτερη όραση αλλά κάνω λάθος... υπάρχουν συμφορουμίτες εδώ που διακρίνουν τρίχα στο ζυμάρι από το 1000μ . Το ξέρω χαλάω τσάμπα χρόνο αλλά όποιος σκοπεύει να πάρει tv να υπολογίζει τα πάντα , υπάρχουν και απίστευτα κακά πάνελ τόσο σε ψευτό va όσο και σε ψευτό Ips από εκεί και μετά πρέπει να υπολογίσει τις συνθήκες που έχει στο σπίτι του ή όπου για να βλέπει tv και πολλά άλλα. Προσωπικά δεν θα αγοράσω κανένα από τα δύο για κάποιον που αναρωτήθηκε . Βλέπεις εγώ όταν πήρα tv είχα zero pixel εγγύηση και 5 χρόνια συνολικά οπότε λογικά τα είχα ζυγίσει κάπως. 6 ώρες πριν, KoreanW είπε Απο την άλλη έχω την εντύπωση ότι η IPS μπορεί να έχει πιο φωτεινή εικόνα κάτι που είναι χρήσιμο σε συγκεκριμένες θέσεις της συσκευής στο χώρο. Κακός λάθος κάνεις ...είπαμε πουθενά δεν είναι καλύτερη η Ips! Tέλος μόνο va ( οποιαδήποτε υλοποίηση και fu ακόμα ,αρκεί να λέει va ) 😁 Να μην κάνεις παίρνεις συγκεκριμένες θέσεις όπου να ναι , '' το σκέφτηκες αυτό ! '' μόνο πρόσωπο στην tv , ούτε ξαπλωμένος ούτε τίποτα. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2018 από maxdore217
woox-2 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Εγω εχω περάσει απο αρκετές τηλεόρασεις κάποιους μήνες, τις έζησα και έβλεπα τις διαφορές τους σχεδόν δίπλα διπλα , είχα ips panel rgbw τις lg , Samsung va panel με τρομερά μαύρα και contrast, η LG ήταν πολύ πίσω, ναι την ανάλυση δεν θα την διακρίνεις σε κάποια απόσταση, εκεί που έχανε η rgbw panel tv ηταν στη χρώματικη παλέτα, φαινόταν η διαφορα έναντι τις sony ips, όπως φαινόταν και η διαφορα και η υπεροχή τις sony ips panel με την Samsung va panel, ( αυτο που δεν θέλουν να χωνεψουν κάποιοι) στα χρώματα κυρίως και στη κίνηση, και γενικά overall (και μιλώ για ευθεία θέαση) , σκέψου 70 άρα σε πολυ μικρό σαλόνι 15 τετραγωνικά, και δεν μπορούσες να κάτσεις λιγο δεξιά στο γωνιακό καναπέ, ξεθωριαζαν όλα τα χρώματα. Για αυτο ειπα στα ίδια λεφτά υπάρχουν και καλύτερες επιλογές για overall χρήση με ips panel. Σε δυο βδομάδες θα παρω τηλεόραση με va panel ( ειμαι μεταξύ https://www.rtings.com/tv/tools/compare/sony-x900f-vs-samsung-q8fn/585/598) και αναγκάστικα θα βγάλω την sony ips στο σαλόνι και την va στο δωμάτιο.
aeljim Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, NoiSy MaN είπε Επειδή παλιότερα έμπαινα κι εγώ σε αυτό το τρυπάκι για διάφορα θέματα, τζάμπα χάνεις το χρόνο σου Αλεξάκο. Εδώ ο άλλος λέει δε με ενδιαφέρει να βλέπω μαύρο, νομίζοντας ότι το contrast μόνο με το μαύρο έχει να κάνει. Άσε τον καθένα να κάνει τα δικά του, αυτός χάνει αν κάνει κακές επιλογές, όχι εσύ. Ignorance is bliss. Υπάρχει μεγάλη αρρώστια τελικά. Χαρείτε τις επιλογές σας και τα υλικά σας αγαθά και αφήστε τον καθένα να κάνει τις δικιές του. Μην μας ζαλίζετε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα