Προς το περιεχόμενο

SONY KD55XF7077SAEP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανεξάρτητα από το σέρβις. Για θέαση netflix και cosmote tv καταλαβαίνω ότι προτείνεις τη sony λογω 4Κ.

2 ώρες πριν, alexakos89 είπε

Sony λογω πανελ VA και λογω αληθινου 4Κ. LG RGBW 3000 RGB 1000 White.στην ουσια 3Κ

LG καλυτερο Smart. ηχεια δεν ξερω να σου πω.και καλυτερο σερβις αποτι ακουγεται.

Αναλογως τι θες!

https://www.displayspecifications.com/en/comparison/beda7cd73

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, aber είπε

Ανεξάρτητα από το σέρβις. Για θέαση netflix και cosmote tv καταλαβαίνω ότι προτείνεις τη sony λογω 4Κ.

Και λόγω καλύτερου πανελ. Λεει IPS αλλα απο κατόχους που την εχουν παρει ειναι VA το πανελ! 

Σε καμια ωρα θα παω με έναν φιλο να δουμε την 7096 απο κοντά και την Sammy 7402

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

Και λόγω καλύτερου πανελ. Λεει IPS αλλα απο κατόχους που την εχουν παρει ειναι VA το πανελ! 

Σε καμια ωρα θα παω με έναν φιλο να δουμε την 7096 απο κοντά και την Sammy 7402

Εαν μπορείς και έχεις χρόνο πες μας τις εντυπώσεις σου. Ευχαριστώ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν ήξερα οτι συμβαίνει αυτο. μηπως ομως ειναι το επισκευαστικο της περοχης σου?

Αν και είμαστε λίγο off topic, να σου πω ότι δεν ξέρω αν συμβαίνει μόνο στο εξουσιοδοτημένο της περιοχής μου ή γενικά, αυτό που ξέρω είναι ότι μου απάντησαν πως είναι πολιτική της LG και ακολουθως στέλνοντας mail στην LG για να έχω γραπτή την απάντηση τους, εκείνοι μου απάντησαν ότι το έχουν προωθήσει στο αρμόδιο τμήμα και ότι θα λάβω απάντηση που ποτέ δεν έλαβα! Εξυπακούεται βεβαια, ότι αν και μου τα ζητούσαν επιτακτικά, δεν τους τα έδωσα. Αλλά ήθελα να έχω γραπτή την απάντηση από την LG για να πάω την άλλη μέρα και να τους την τρίψω. Αλλά δεν απάντησε ποτέ, συνεπώς;;;;; 

Από την άλλη, φίλος μου με 48αρα Sony αγορασμενη πριν 3.5 χρόνια με επέκταση εγγύησης 5 χρόνια από την ίδια τη sony, του έβγαλε γραμμές στο πάνελ και του την άλλαξαν αμέσως με 49αρα χωρίς μα και μου. Απλά την πήγε στον εξουσιοδοτημένο, αυτός την έλεγξε, έστειλε αίτημα για αντικατάσταση και σε 10 μέρες πήγε και παρέλαβε τη νέα τηλεόραση.

Επεξ/σία από xxaris
Υποβλήθηκε 4 φορές η ίδια απάντηση
Δημοσ.

Πηγα και τις ειδα και τις 2 απο κοντα!

Ωραιες για τα λεφτα τους και οι 2 τηλεορασεις!

Η Sony εχει καλυτερη φωτεινοτητα και ειναι πιο ζωντανη.

Η Sammy ειναι πιο σκοτεινη σαν τβ και πιο saturated.Επισης στην sony παρατηρησα οτι τα προσωπα φαινονται πιο clear.

Smart tv της sony το opera tv(vewd). Κανει την δουλεια του αλλα δεν ειναι τοσο smart οσο της samsung. Ηχος μετριος και στις 2.Δεν καταλαβα και πολλα εκει μεσα.

VA panel η sony. Λογικα direct led δεν μπορουσα να καταλαβω με τοσο φως.

Επισης ειχα σκληρο μαζι μ. ΕΙχα μια ταινια 1080p και μια σειρα planet earth 2160p. Επειδη ειχαν dts φορματ ηχου δεν επαιζε ο ηχος στην samsung.Δεν εχει DTS decoder.

Εβαλα και μια σειρα και τo Avengers 2160 και επαιξαν κανονικα.

Στην Sony επαιζαν κανονικα ολα.

Δημοσ.

Καλημέρα και να είσαι καλά για τις πληροφορίες. Εαν δεν καταφέρει μέσα στις επόμενες ημέρες ο τεχνικός να μου φτιάξει σε λογική τιμή ένα θέμα σκιών σε μέρη της οθόνης σε μια LG του 2012, με βλέπω να πηγαίνω κατευθείαν για τη Sony. 

Δημοσ.

alex, την 65αρα 7096 δεν εχεις εσυ;

Καλα αυτο με το dts και τη σαμυ που ξαφνικα βγαζουν μοντελα που δεν κανει αποκωδικοποιηση του, το βρισκω ολιγον τι τραγικο.

Δημοσ.

Βρήκα και την 7096 σε προσφορά στα 599. 

https://www.digitalpassion.gr/product/sony-kd-55xf7096-139-cm-55-motionflow-xr-400-hz-μαύρο-ματ-με-μαύρη-βάση-σε-σχ/

Μόλις τώρα, aber είπε

Μιας και δεν ασχολούμαι πολύ με τηλεοράσεις και δεν έχω καμία εμπειρια στο θέμα, πιστέυετε οτι τώρα στην εκπτωτική περίοδο ή στην black friday θα βγει προσφορά σε κάτι πιο αξιόλογο ή να πάω για την 7096 ;

Δημοσ.

Είμαι μεταξύ της kd55xf7096 στα 599 και της kd55xf7596 στα 649. Ποια θα επιλέγατε. Και μια διευκρίνηση θα ήθελα. Ποα είναι η διαφορά Smart - Android και ποιο είναι πιο χρηστικό. Ευχαριστώ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, aber είπε

Είμαι μεταξύ της kd55xf7096 στα 599 και της kd55xf7596 στα 649. Ποια θα επιλέγατε. Και μια διευκρίνηση θα ήθελα. Ποα είναι η διαφορά Smart - Android και ποιο είναι πιο χρηστικό. Ευχαριστώ

Αγόρασα χθες με την προσφορά του Κωτσόβολου την kd55xf7596. Εννοείται οτι για 50 ευρώ αξίζει να προτιμήσεις αυτή που έχει android μέσα. Έχει πολλές δυνατότητες. Τώρα για την τηλεόραση δεν πρόλαβα να την κοιτάξω και πολύ αλλά πολύ καλά χρώματα και γωνίες θέασης αλλά το panel IPS μην περιμένεις τέλεια μαύρα. Για μένα αυτό δεν είναι πρόβλημα. Ειδικά σε αυτά τα λεφτά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, speedy23 είπε

alex, την 65αρα 7096 δεν εχεις εσυ;

Καλα αυτο με το dts και τη σαμυ που ξαφνικα βγαζουν μοντελα που δεν κανει αποκωδικοποιηση του, το βρισκω ολιγον τι τραγικο.

ναι εδωσα την 55αρα και πηρα την 65αρα.

Δηλαδη οι φετινες sammy ειναι πραγματικα χειροτερες απο τα περσινες. Η μονη "κακη" περσινη sammy ηταν η 55mu6400 με ips panel και με light leak. 

1 ώρα πριν, aeljim είπε

Αγόρασα χθες με την προσφορά του Κωτσόβολου την kd55xf7596. Εννοείται οτι για 50 ευρώ αξίζει να προτιμήσεις αυτή που έχει android μέσα. Έχει πολλές δυνατότητες. Τώρα για την τηλεόραση δεν πρόλαβα να την κοιτάξω και πολύ αλλά πολύ καλά χρώματα και γωνίες θέασης αλλά το panel IPS μην περιμένεις τέλεια μαύρα. Για μένα αυτό δεν είναι πρόβλημα. Ειδικά σε αυτά τα λεφτά.

για 50 ευρω παιρνεις VA panel 55xf7096 και βαζεις ενα android tv box και εισαι τελειος!

Βεβαια ειναι και τι θελει ο καθενας. Εμενα δεν νοιαζει η γωνια θεασης πχ,ουτε ο ηχος.

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexakos89 είπε

ναι εδωσα την 55αρα και πηρα την 65αρα.

Δηλαδη οι φετινες sammy ειναι πραγματικα χειροτερες απο τα περσινες. Η μονη "κακη" περσινη sammy ηταν η 55mu6400 με ips panel και με light leak. 

για 50 ευρω παιρνεις VA panel 55xf7096 και βαζεις ενα android tv box και εισαι τελειος!

Βεβαια ειναι και τι θελει ο καθενας. Εμενα δεν νοιαζει η γωνια θεασης πχ,ουτε ο ηχος.

δεν μου αρέσουν τα va panel και είναι εντελώς διαφορετική εμπειρία το android box και άλλη να είναι πάνω στο σύστημα της τηλεόρασης

Δημοσ.

αν δεν σου αρεσουν τα va πανελ παω πασο. Αν βλεπεις ταινιες,εισαι σε σκοτεινο χωρο πρεπει να εισαι και ο μοναδικος.

Παντως ενα android tv box τα ιδια κανει.το μονο εξτρα ειναι οι ρυθμισεις της τηλεορασης που ειναι διαφορετικες απο το opera.

2 λεπτά πριν, aeljim είπε

δεν μου αρέσουν τα va panel και είναι εντελώς διαφορετική εμπειρία το android box και άλλη να είναι πάνω στο σύστημα της τηλεόρασης

Δημοσ.

Για να περιγράψω καλύτερα τον χώρο. Ημιυπόγειο με όχι πολύ φως και συνήθως ανάβουμε ένα φως πίσω από τον καναπέ όταν βλέπουμε. Ο ένας καναπές είναι απέναντι από την τηλέοραση, ο άλλος σχετικά πλάγια. Συνήθως βλέπουμε σειρές και ταινίες που κατεβάζα, αλλά πλέον σε netflix. Εχω Cosmote tv συνδεδεμένη με αναλογικό modulator άρα με χαμήλη ποιότητα εικόνας και δεν έχω αποφασίσει να δώσω το 200άρι για ψηφιακό. Εως τώρα είχα την lg55lw980s 3d του 2011 αλλά μου παρουσίαζει πλέον 3-4 μικροσκιές που ξεκινούν από το πάνω μέρος της οθόνης και κατεβαίνουν προς τα κάτω και με ενοχλούν. Στο ψηφιακό και στο netflix φαίνονται αχνές, στο αναλογικό δορυφορικό όμως  πολύ πιο έντονα. Εχω, όπως έχω ήδη γράψει, καταλήξει στην Sony kd55xf7096 την οποία σήμερα έβγαλε και το public στα 599 αλλά με πενταετή εργοστασιακή εγγύηση και στην sony kd55xf7586 την οποία δίνει ο Κωτσοβολος στα 649. Δεν γνωρίζω πολλά για va και ips και προσπαθώ να καταλήξω.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, aber είπε

Για να περιγράψω καλύτερα τον χώρο. Ημιυπόγειο με όχι πολύ φως και συνήθως ανάβουμε ένα φως πίσω από τον καναπέ όταν βλέπουμε. Ο ένας καναπές είναι απέναντι από την τηλέοραση, ο άλλος σχετικά πλάγια. Συνήθως βλέπουμε σειρές και ταινίες που κατεβάζα, αλλά πλέον σε netflix. Εχω Cosmote tv συνδεδεμένη με αναλογικό modulator άρα με χαμήλη ποιότητα εικόνας και δεν έχω αποφασίσει να δώσω το 200άρι για ψηφιακό. Εως τώρα είχα την lg55lw980s 3d του 2011 αλλά μου παρουσίαζει πλέον 3-4 μικροσκιές που ξεκινούν από το πάνω μέρος της οθόνης και κατεβαίνουν προς τα κάτω και με ενοχλούν. Στο ψηφιακό και στο netflix φαίνονται αχνές, στο αναλογικό δορυφορικό όμως  πολύ πιο έντονα. Εχω, όπως έχω ήδη γράψει, καταλήξει στην Sony kd55xf7096 την οποία σήμερα έβγαλε και το public στα 599 αλλά με πενταετή εργοστασιακή εγγύηση και στην sony kd55xf7586 την οποία δίνει ο Κωτσοβολος στα 649. Δεν γνωρίζω πολλά για va και ips και προσπαθώ να καταλήξω.

Δες τες και απο κοντά για να καταλάβεις. Εγώ πήρα την δεύτερη απο Κοτσώβολο και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Συνοπτικά τα VA panel έχουν πολύ καλύτερα μαύρα απο τα IPS αλλά τα IPS έχουν καλύτερα χρώματα και καλύτερες γωνίες θέασης. Αν βλέπεις τηλεόραση απο πλάγια με το VA θα έχεις θέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...