Προς το περιεχόμενο

Isuzu dmax

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένας γνωστός μου έχει το isuzu dmax 3.0 και οταν πηγαίνει και όταν πάει να περάσει τα 100 απλά δεν πάει.  Του είπαν να αλλάξει τα μπεκ και το έκανε και τίποτα του ειπαν μετα οτι είναι το τουρμπο και πριν αγοράσει τούρμπο του ειπαν να ανοίξουν την εξάτμιση να δουν αν έχει θέμα. Τι λέτε ότι μπορεί να φταίει? (Ηλεκτρολόγος είπε ότι όλα είναι οκ)

Δημοσ.
Στις 28/10/2018 στις 9:18 ΜΜ, vasilissouvlaki είπε

Ένας γνωστός μου έχει το isuzu dmax 3.0 και οταν πηγαίνει και όταν πάει να περάσει τα 100 απλά δεν πάει.  Του είπαν να αλλάξει τα μπεκ και το έκανε και τίποτα του ειπαν μετα οτι είναι το τουρμπο και πριν αγοράσει τούρμπο του ειπαν να ανοίξουν την εξάτμιση να δουν αν έχει θέμα. Τι λέτε ότι μπορεί να φταίει? (Ηλεκτρολόγος είπε ότι όλα είναι οκ)

Μία πιθανή βλάβη και αρκετά απλή με τα ίδια συμπτώματα με μικρό τράβηγμα ακόμα και με λιγότερα χλμ, ήταν τρυπημένα κολλάρα του Turbo.

Αν έχει αρκετά χιλιόμετρα στο κοντέρ καλό είναι να κάνει κάποιο καθαρισμό στο intercooler, όπως επίσης να κάνει έλεγχο και το DPF. Συνήθως αυτό φράζει λόγω των καθαρών πετρελαίων με βιοντίζελ, όπου προτείνεται είτε η αλλαγή του DPF,  είτε το άνοιγμα και ο καθαρισμός του. Τέλος υπάρχει περίπτωση να γίνεται αναγέννηση- καθαρισμός από μόνο του, όπως πχ σε κάποια μοντέλα Nissan Navara. Η διαδικασία είναι η πορεία σε ανοικτό δρόμο με στροφές πάνω από 3000 για κάποια χιλιόμετρα.

Δημοσ.
Στις 1/11/2018 στις 11:38 ΠΜ, vrwmiaris είπε

Με αργά, μπορεί να πιάσει 100;

γιατί όχι? με 6τη μέσα και κόφτες τα πιάνει

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγώ έχω isuzu d-max 2006 3.000 και στην πορεία νεταρη και δεν προχωράει. Άλλος μου λέει για εγκέφαλο άλλος για Ηλεκτρολογικά αλλά δεν βρίσκουν τίποτα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...