Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bebis4 είπε

πως το ρυθμιζεις αυτο? γιατι εκανα  αυτο που λεει ο saruman123

αλλα ακομη μου πεταει διαφημισεις facebook και αλλες διαφορες.

screenshot να δούμε την rom

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, saruman123 είπε

screenshot να δούμε την rom

20181101_233146.jpg

Μόλις τώρα, bebis4 είπε

20181101_233146.jpg

και αυτη ειναι μια διαφημησηπου πεταει πριν το ξεκλειδωσω

20181101_232933.jpg

Δημοσ.
11 ώρες πριν, bebis4 είπε

20181101_233146.jpg

και αυτη ειναι μια διαφημησηπου πεταει πριν το ξεκλειδωσω

20181101_232933.jpg

Είναι η σωστή.

Όταν κάνεις αναβάθμιση επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων του κάνεις η το αφήνεις έτσι?

Στην τελευταία που πήρες του έκανες?

Δημοσ.

καλημερα οταν κανει αναβαθμιση δεν του εκανα επαναφορα εγω χειροκινητα εκανα οτι μου ελεγε το τηλφωνο δηλαδη αναβαθμιση και μετα reboot  αν δεν κανω λαθος και τιποτα αλλο . ετσι κανω και κανει αναβαθμιση εφαρμογων της xiaomi.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, bebis4 είπε

καλημερα οταν κανει αναβαθμιση δεν του εκανα επαναφορα εγω χειροκινητα εκανα οτι μου ελεγε το τηλφωνο δηλαδη αναβαθμιση και μετα reboot  αν δεν κανω λαθος και τιποτα αλλο . ετσι κανω και κανει αναβαθμιση εφαρμογων της xiaomi.

Κακός.

Το έχουμε πει αρκετές φορές μετά από κάθε μεγάλη αναβάθμιση π.χ από android 7 σε android 8 κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Αφού βέβαια έχουμε κάνει πρώτα ένα backup για καλό και για κακό.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Κακός.

Το έχουμε πει αρκετές φορές μετά από κάθε μεγάλη αναβάθμιση π.χ από android 7 σε android 8 κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Αφού βέβαια έχουμε κάνει πρώτα ένα backup για καλό και για κακό.

και τωρα τι γινεται? εγω σε αλλα κινητα samsung δεν χρειαζεται να κανω κατι τετοιο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, bebis4 είπε

και τωρα τι γινεται? εγω σε αλλα κινητα samsung δεν χρειαζεται να κανω κατι τετοιο.

Τώρα κάνεις αυτό που σου είπα.

Δημοσ.
Στις 28/10/2018 στις 8:57 ΜΜ, panosk1 είπε

Κάτοχος ενός s6 edge που έφαγε τα ψωμιά του μετά από 3 χρόνια και κοιτάω προς Samsung a6+ η xiaomi redmi note 6 .Τα xiaomi μου έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον και το redmi note 6 μου φαίνεται Πολυ vfm κινητό, αλλά οι ιστορίες  περί διαφημίσεων που εμφάνιζονται από το πουθενά με απογοητεύουν .

Η χρήση που κάνω είναι κυρίως για δουλειά με χρήση email,excel,pdf ,word ,πολλές κλήσεις  μέσω Bluetooth headset και περιστασιακά μουσική και κανα παιχνιδάκι ,,υπάρχει περίπτωση να μου σκάνε διαφημίσεις στα καλα καθούμενα ενώ διαβάζω ένα pdf η excel η γράφω μαιλ ? Μήπως να παραμείνω στην Samsung για σίγουρα ?www.

Mi globe μπες εδώ διάβασε πως θα ξεκλειδώσεις το xiaomeme βάλε την τελευταία έκδοση και είσαι έτοιμος 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, saruman123 είπε

Τώρα κάνεις αυτό που σου είπα.

κανω δηλαδη απλα μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων σωστα? γινεται ομως να μην χασω αρχεια και εφαρμογες?

Επεξ/σία από bebis4
Δημοσ.
2 ώρες πριν, bebis4 είπε

κανω δηλαδη απλα μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων σωστα? γινεται ομως να μην χασω αρχεια και εφαρμογες?

Είπα κάνεις πρώτα ένα backup.

Εδώ θα βρεις προγράμματα για backup

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/15075-Backup-Restore-εναλλακτικό-πρόγραμμα-από-το-Mi-PC-Suite/

Δημοσ.
Στις 1/11/2018 στις 7:49 ΜΜ, bebis4 είπε

πως το ρυθμιζεις αυτο? γιατι εκανα αυτο που λεει ο saruman123

αλλα ακομη μου πεταει διαφημισεις facebook και αλλες διαφορες.

αυτό το πράγμα που δείχνεις δεν ξέρω τι είναι 

σίγουρα δεν είναι οι διαφημίσεις που σου λέω εγώ και εμφανίζονται μόνο μέσα στην εφαρμογή 

π.χ. πας στην εφαρμογή Ασφάλεια , πάνω δεξιά στο γρανάζι εμφανίζεις τις ρυθμίσεις. Εκεί θα βρεις το "Λήψη προτάσεων" , το απενεργοποιείς

23 ώρες πριν, bebis4 είπε

θα έλεγα αστειάκι τύπου "ναι αλλά σε samsung δεν κάνεις αναβάθμιση :) " 

αυτό είναι άσχετο ... δεν έχει να κάνει με την xiaomi , την samsung , την lg ...... η αναβάθμιση μπορεί να "κάτσει στραβά" και σε android Και σε ios και παντού 

ούτε εγώ το κάνω , απλά αν κάτι δεν πάει στραβά θέλει αυτή τη διαδικασία για να στρώσει (μέχρι και σε υπολογιστές μπορεί να γίνει αυτό

Δημοσ.
4 ώρες πριν, saruman123 είπε

Είπα κάνεις πρώτα ένα backup.

Εδώ θα βρεις προγράμματα για backup

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/15075-Backup-Restore-εναλλακτικό-πρόγραμμα-από-το-Mi-PC-Suite/

εκανα back up με το προγραμματακι.  επιπλέον εκανα αυτο με το κλεισιμο του MSA και αυτο που προτεινει ο φιλος κοντορεβυθουλης και νομιζω οτι τωρα πια εμφανιζει αυτα που εβγαζε. θα δουμε. πες μου ομως να κανω και το επομενο βημα που πρεοτεινεις για να ξερω τι θα κανω μετα απο καθε αναβαθμιση.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, bebis4 είπε

εκανα back up με το προγραμματακι.  επιπλέον εκανα αυτο με το κλεισιμο του MSA και αυτο που προτεινει ο φιλος κοντορεβυθουλης και νομιζω οτι τωρα πια εμφανιζει αυτα που εβγαζε. θα δουμε. πες μου ομως να κανω και το επομενο βημα που πρεοτεινεις για να ξερω τι θα κανω μετα απο καθε αναβαθμιση.

Αν εννοείς την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ,ναι κάνε .

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Αν εννοείς την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ,ναι κάνε .

και αφου κανω επαναφορα τοτε χανονται τα δεδομενα και τα κανω restore απο το προγραμμα σωστα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...