saruman123 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, bebis4 είπε πως το ρυθμιζεις αυτο? γιατι εκανα αυτο που λεει ο saruman123 αλλα ακομη μου πεταει διαφημισεις facebook και αλλες διαφορες. screenshot να δούμε την rom
bebis4 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, saruman123 είπε screenshot να δούμε την rom Μόλις τώρα, bebis4 είπε και αυτη ειναι μια διαφημησηπου πεταει πριν το ξεκλειδωσω
saruman123 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, bebis4 είπε και αυτη ειναι μια διαφημησηπου πεταει πριν το ξεκλειδωσω Είναι η σωστή. Όταν κάνεις αναβάθμιση επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων του κάνεις η το αφήνεις έτσι? Στην τελευταία που πήρες του έκανες?
bebis4 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 καλημερα οταν κανει αναβαθμιση δεν του εκανα επαναφορα εγω χειροκινητα εκανα οτι μου ελεγε το τηλφωνο δηλαδη αναβαθμιση και μετα reboot αν δεν κανω λαθος και τιποτα αλλο . ετσι κανω και κανει αναβαθμιση εφαρμογων της xiaomi.
saruman123 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, bebis4 είπε καλημερα οταν κανει αναβαθμιση δεν του εκανα επαναφορα εγω χειροκινητα εκανα οτι μου ελεγε το τηλφωνο δηλαδη αναβαθμιση και μετα reboot αν δεν κανω λαθος και τιποτα αλλο . ετσι κανω και κανει αναβαθμιση εφαρμογων της xiaomi. Κακός. Το έχουμε πει αρκετές φορές μετά από κάθε μεγάλη αναβάθμιση π.χ από android 7 σε android 8 κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αφού βέβαια έχουμε κάνει πρώτα ένα backup για καλό και για κακό. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2018 από saruman123
bebis4 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 29 λεπτά πριν, saruman123 είπε Κακός. Το έχουμε πει αρκετές φορές μετά από κάθε μεγάλη αναβάθμιση π.χ από android 7 σε android 8 κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αφού βέβαια έχουμε κάνει πρώτα ένα backup για καλό και για κακό. και τωρα τι γινεται? εγω σε αλλα κινητα samsung δεν χρειαζεται να κανω κατι τετοιο.
saruman123 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, bebis4 είπε και τωρα τι γινεται? εγω σε αλλα κινητα samsung δεν χρειαζεται να κανω κατι τετοιο. Τώρα κάνεις αυτό που σου είπα.
mikemkds Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 οι διαφημίσεις έχουν επιλογή να τις κλεισεις..
LIGHT1NG Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Στις 28/10/2018 στις 8:57 ΜΜ, panosk1 είπε Κάτοχος ενός s6 edge που έφαγε τα ψωμιά του μετά από 3 χρόνια και κοιτάω προς Samsung a6+ η xiaomi redmi note 6 .Τα xiaomi μου έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον και το redmi note 6 μου φαίνεται Πολυ vfm κινητό, αλλά οι ιστορίες περί διαφημίσεων που εμφάνιζονται από το πουθενά με απογοητεύουν . Η χρήση που κάνω είναι κυρίως για δουλειά με χρήση email,excel,pdf ,word ,πολλές κλήσεις μέσω Bluetooth headset και περιστασιακά μουσική και κανα παιχνιδάκι ,,υπάρχει περίπτωση να μου σκάνε διαφημίσεις στα καλα καθούμενα ενώ διαβάζω ένα pdf η excel η γράφω μαιλ ? Μήπως να παραμείνω στην Samsung για σίγουρα ?www. Mi globe μπες εδώ διάβασε πως θα ξεκλειδώσεις το xiaomeme βάλε την τελευταία έκδοση και είσαι έτοιμος
bebis4 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, saruman123 είπε Τώρα κάνεις αυτό που σου είπα. κανω δηλαδη απλα μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων σωστα? γινεται ομως να μην χασω αρχεια και εφαρμογες? Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από bebis4
saruman123 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, bebis4 είπε κανω δηλαδη απλα μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων σωστα? γινεται ομως να μην χασω αρχεια και εφαρμογες? Είπα κάνεις πρώτα ένα backup. Εδώ θα βρεις προγράμματα για backup https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/15075-Backup-Restore-εναλλακτικό-πρόγραμμα-από-το-Mi-PC-Suite/
kodorevi8ulis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Στις 1/11/2018 στις 7:49 ΜΜ, bebis4 είπε πως το ρυθμιζεις αυτο? γιατι εκανα αυτο που λεει ο saruman123 αλλα ακομη μου πεταει διαφημισεις facebook και αλλες διαφορες. αυτό το πράγμα που δείχνεις δεν ξέρω τι είναι σίγουρα δεν είναι οι διαφημίσεις που σου λέω εγώ και εμφανίζονται μόνο μέσα στην εφαρμογή π.χ. πας στην εφαρμογή Ασφάλεια , πάνω δεξιά στο γρανάζι εμφανίζεις τις ρυθμίσεις. Εκεί θα βρεις το "Λήψη προτάσεων" , το απενεργοποιείς 23 ώρες πριν, bebis4 είπε και τωρα τι γινεται? εγω σε αλλα κινητα samsung δεν χρειαζεται να κανω κατι τετοιο. θα έλεγα αστειάκι τύπου "ναι αλλά σε samsung δεν κάνεις αναβάθμιση :) " αυτό είναι άσχετο ... δεν έχει να κάνει με την xiaomi , την samsung , την lg ...... η αναβάθμιση μπορεί να "κάτσει στραβά" και σε android Και σε ios και παντού ούτε εγώ το κάνω , απλά αν κάτι δεν πάει στραβά θέλει αυτή τη διαδικασία για να στρώσει (μέχρι και σε υπολογιστές μπορεί να γίνει αυτό
bebis4 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, saruman123 είπε Είπα κάνεις πρώτα ένα backup. Εδώ θα βρεις προγράμματα για backup https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/15075-Backup-Restore-εναλλακτικό-πρόγραμμα-από-το-Mi-PC-Suite/ εκανα back up με το προγραμματακι. επιπλέον εκανα αυτο με το κλεισιμο του MSA και αυτο που προτεινει ο φιλος κοντορεβυθουλης και νομιζω οτι τωρα πια εμφανιζει αυτα που εβγαζε. θα δουμε. πες μου ομως να κανω και το επομενο βημα που πρεοτεινεις για να ξερω τι θα κανω μετα απο καθε αναβαθμιση.
saruman123 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 34 λεπτά πριν, bebis4 είπε εκανα back up με το προγραμματακι. επιπλέον εκανα αυτο με το κλεισιμο του MSA και αυτο που προτεινει ο φιλος κοντορεβυθουλης και νομιζω οτι τωρα πια εμφανιζει αυτα που εβγαζε. θα δουμε. πες μου ομως να κανω και το επομενο βημα που πρεοτεινεις για να ξερω τι θα κανω μετα απο καθε αναβαθμιση. Αν εννοείς την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ,ναι κάνε .
bebis4 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, saruman123 είπε Αν εννοείς την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ,ναι κάνε . και αφου κανω επαναφορα τοτε χανονται τα δεδομενα και τα κανω restore απο το προγραμμα σωστα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα