panosk1 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Κάτοχος ενός s6 edge που έφαγε τα ψωμιά του μετά από 3 χρόνια και κοιτάω προς Samsung a6+ η xiaomi redmi note 6 .Τα xiaomi μου έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον και το redmi note 6 μου φαίνεται Πολυ vfm κινητό, αλλά οι ιστορίες περί διαφημίσεων που εμφάνιζονται από το πουθενά με απογοητεύουν . Η χρήση που κάνω είναι κυρίως για δουλειά με χρήση email,excel,pdf ,word ,πολλές κλήσεις μέσω Bluetooth headset και περιστασιακά μουσική και κανα παιχνιδάκι ,,υπάρχει περίπτωση να μου σκάνε διαφημίσεις στα καλα καθούμενα ενώ διαβάζω ένα pdf η excel η γράφω μαιλ ? Μήπως να παραμείνω στην Samsung για σίγουρα ?
saruman123 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Νομίζω τα Xiaomi έχουν ρυθμίσει για να κόβουν τις διαφημίσεις.
kodorevi8ulis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 υπάρχει η επιλογή "εμφάνιση προτάσεων" (ή κάπως έτσι) σε διάφορες εφαρμογές τις xiaomi (που εμφανίζονται μόνο μέσα σε αυτές τις εφαρμογές) αν την απενεργοποιήσεις ε δε θα εμφανίζει τώρα αν λες για άλλου είδους διαφημίσεις εκεί πάμε σε άλλο θέμα , π.χ. πειραγμένη ρομ από τον πωλητή και άλλα
saruman123 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 https://www.google.com/amp/s/el.xiaomitoday.it/aumenta-la-pubblicita-in-miui-ecco-come-disattivarla.html/amp
Μακιαβέλλι Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Εγώ διαφήμιση σε ρυθμίσεις συσκευής ή εφαρμογή από τις core δεν έχω δει. Είχα διαβάσει το άρθρο, ψιλοξενερωσα αλλά στην πράξη τίποτα.
bebis4 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 καλημερα και στο δικο xiaomi redmi note 4x πως μπορω να απενεργοποιησω την εμφανιση διαφημισεων γιατι συνεχεια μου τις πετακαθε τρεις και λιγο.
saruman123 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, bebis4 είπε καλημερα και στο δικο xiaomi redmi note 4x πως μπορω να απενεργοποιησω την εμφανιση διαφημισεων γιατι συνεχεια μου τις πετακαθε τρεις και λιγο. Για δες το link που έδωσα. Επίσης οι διαφημίσεις ενδέχεται να είναι και από "μαϊμού" rom. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από saruman123
panosk1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, kodorevi8ulis είπε υπάρχει η επιλογή "εμφάνιση προτάσεων" (ή κάπως έτσι) σε διάφορες εφαρμογές τις xiaomi (που εμφανίζονται μόνο μέσα σε αυτές τις εφαρμογές) αν την απενεργοποιήσεις ε δε θα εμφανίζει τώρα αν λες για άλλου είδους διαφημίσεις εκεί πάμε σε άλλο θέμα , π.χ. πειραγμένη ρομ από τον πωλητή και άλλα Αυτο ενοω ,τις "μαμα" διαφημισεις ,τωρα αν πεσω σε περιπτωση πειραγμενης ρομ απο μαγαζι που σκευτομαι να το παρω θα του το φερω καπελλο. Απλα αυτο που με απασχολει ειναι μηπως σε καμια μελοντικη αναβαθμιση η xiaomi αποφασισει να καταργησει την επιλογη απενεργοποιησης των διαφημισεων. Μπορει να πει καποιος που εχει δει αυτο θεμα αν ειναι οντως ενοχλητικο σε βαθμο να τις πεταει σε ασχετες στιγμες η απλα εφανιζονται σε καποιες καρτελες ρυθμισεων ?
bebis4 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, saruman123 είπε Για δες το link που έδωσα. Επίσης οι διαφημίσεις ενδέχεται να είναι και από "μαϊμού" rom. το δικο μου ειναι αγορασμενο απο επισημη αντιπροσωπεια. θα το δω και θα σας πω αν γινεται κατι.
saruman123 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, panosk1 είπε Απλα αυτο που με απασχολει ειναι μηπως σε καμια μελοντικη αναβαθμιση η xiaomi αποφασισει να καταργησει την επιλογη απενεργοποιησης των διαφημισεων. Υπάρχει και η εφαρμογή adguard που κόβει τα πάντα και χωρίς ρουταρησμα. Το μόνο κακό είναι ότι πρέπει να πάρεις την premium έκδοση. 1 ώρα πριν, bebis4 είπε το δικο μου ειναι αγορασμενο απο επισημη αντιπροσωπεια. θα το δω και θα σας πω αν γινεται κατι. Αν είναι από μεγάλη αλυσίδα τότε μαϊμού δεν έχεις. Μόνο τα Σκρουτζάδικα τα οποία όχι όλα έχουν πειραγμένο rom.
sakis92 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δε αντιμετωπιζω κανενα προβλημα με διαφημισεις.
kodorevi8ulis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, panosk1 είπε Αυτο ενοω ,τις "μαμα" διαφημισεις ,τωρα αν πεσω σε περιπτωση πειραγμενης ρομ απο μαγαζι που σκευτομαι να το παρω θα του το φερω καπελλο. Απλα αυτο που με απασχολει ειναι μηπως σε καμια μελοντικη αναβαθμιση η xiaomi αποφασισει να καταργησει την επιλογη απενεργοποιησης των διαφημισεων. Μπορει να πει καποιος που εχει δει αυτο θεμα αν ειναι οντως ενοχλητικο σε βαθμο να τις πεταει σε ασχετες στιγμες η απλα εφανιζονται σε καποιες καρτελες ρυθμισεων ? η επιλογή υπάρχει και θα έπρεπε εξ αρχής να είναι disabled από κάποιον χρήστη που "νιώθει" και μπαίνει στις ρυθμίσεις δεν έχει λογική να της αφήσεις ενεργές εκτός αν δεν ξες πως να το ρυθμίσεις επίσης διαφήμιση δεν έχω δει σε άσχετα σημεία, πάντα στις εφαρμογές μέσα ήταν και σχετικά διακριτικές (απλά ένα πεδίο δηλαδή π.χ. προς την μέση , όχι popup και διάφορα τέτοια) το να αποφασίσει να καταργήσει την επιλογή δεν θα έπρεπε καν να το σκεφτούμε (με αυτή τη λογική και όλες οι εταιρίες μπορούν να αποφασίσουν και να βάζουν διαφημίσεις) για την ώρα
meletis_m Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Διαφημίσεις εννοείται στήν περιήγηση ή σε βίντεο στο Youtube. Γιατί σε εμένα σε mi A2 Lite έχω διαφημίσεις στο Youtube μόνο. Με το adguard που είχα παλιότερα είχα κατανάλωση μπαταρίας , όχι όμως σε Xiaomi συσκευή
kodorevi8ulis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 12 ώρες πριν, meletis_m είπε Διαφημίσεις εννοείται στήν περιήγηση ή σε βίντεο στο Youtube. Γιατί σε εμένα σε mi A2 Lite έχω διαφημίσεις στο Youtube μόνο. Με το adguard που είχα παλιότερα είχα κατανάλωση μπαταρίας , όχι όμως σε Xiaomi συσκευή σε κάποιες εφαρμογές της xiaomi υπάρχουν "προτάσεις" αλλά μιλάμε για μέσα στις εφαρμογές μόνο (π.χ. εκεί που κάνεις καθαρισμό αρχείων) περιήγηση και youtube είναι άλλο πράγμα , εκεί πάντα θα έχεις κι σε όλες τις συσκευές εκτός αν βάλεις κάτι που να τις κόβει (btw έχεις a2 άρα δεν έχεις miui άρα δεν σε πιάνει εξ αρχής το θέμα ) 1
bebis4 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Στις 29/10/2018 στις 5:40 ΜΜ, kodorevi8ulis είπε η επιλογή υπάρχει και θα έπρεπε εξ αρχής να είναι disabled από κάποιον χρήστη που "νιώθει" και μπαίνει στις ρυθμίσεις δεν έχει λογική να της αφήσεις ενεργές εκτός αν δεν ξες πως να το ρυθμίσεις επίσης διαφήμιση δεν έχω δει σε άσχετα σημεία, πάντα στις εφαρμογές μέσα ήταν και σχετικά διακριτικές (απλά ένα πεδίο δηλαδή π.χ. προς την μέση , όχι popup και διάφορα τέτοια) το να αποφασίσει να καταργήσει την επιλογή δεν θα έπρεπε καν να το σκεφτούμε (με αυτή τη λογική και όλες οι εταιρίες μπορούν να αποφασίσουν και να βάζουν διαφημίσεις) για την ώρα πως το ρυθμιζεις αυτο? γιατι εκανα αυτο που λεει ο saruman123 αλλα ακομη μου πεταει διαφημισεις facebook και αλλες διαφορες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα