alex9509 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους. Απο πολύ μικρός (23 τώρα-γεράκος :P ) πάντα είχα θέμα με τις άφθες μια ζωή έβγαζα και παρα πολλές...απο τις 365 μέρες τις 200 είχα άφθες. Πάντα τις άφηνα να φύγουν μόνες τους και συνήθως έπαιρνε εβδομάδες. Το τελευταίο διάστημα όμως η κατάσταση έχει γίνει τραγική..είμαι γεμάτος σε όλο μου το στόμα, δεν μπορώ να φάω, να μιλήσω ακόμα και να ανοίξω το στόμα μου. Και κάθε μέρα βγάζω και άλλες..δεν είναι άγχος, γιατί απο παρά πολύ μικρός βγάζω, την στοματική μου υγιεινή την προσέχω.!! Τώρα έχω σχεδόν 10 άφθες.. . 😥😷Οπότε,.Σκέφτομαι να πάω σε ένα στοματολόγο να μάθω τι είναι αυτο που φταίει...Όσοι αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα, τι κάνετε; Έχετε πάει σε γιατρό και έχετε βρει τι φταίει; 1
YourTrueLegend Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 2 minutes ago, alex9509 said: Οπότε,.Σκέφτομαι να πάω σε ένα στοματολόγο να μάθω τι είναι αυτο που φταίει... Παλι καλα. 6 1
Klausx Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Μήπως έχεις κόψει το κάπνισμα; (εάν κάπνιζες) γιατί συνήθως τέτοιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι καπνιστές όταν το κόβουνε.
marmagia Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Το ίδιο πρόβλημα έχω κ γω. Βοηθάει πολύ αυτό: https://www.skroutz.gr/s/7517794/Lazarelis-Vamalore-5ml.html επισης η οδοντίατρος μου πρότεινε ένα που φτιάχνει σαν προστατευτικό φιλμ για να επουλώνεται και να μην πονάει αλλά δε το έχω δοκιμάσει ακόμα. Είναι αυτό εδώ: https://www.skroutz.gr/s/8263355/Uni-Pharma-Afta-Clean-10-Επιθέματα.html
ELTASSOS Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Να πλενεις καλα τα χερια σου πριν φας και οτι βαζεις στο στομα..πχ μολυβια, δαχτυλα, τροφιμα...κλπ...κλπ
j0hnn1e Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Είχα μικρός και αυτό ήταν θαυματουργό, μετά απο 2-3 μέρες εξαφανιζόντουσαν. Δεν ξέρω εαν υπάρχει ακόμα διαθέσιμο στην αγορά. 6
Βασίλης_29 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Στις 2-3 φορές μέσα στο έτος που μπορεί να βγάλω άφθες, βάζω listerine μετά το βραδυνό βούρτσισμα και είναι θέμα 1-2 ημερών να υποχωρήσουν. Εσύ που λες οτι έχεις πάρα πολλές άφθες από μικρός, να πας σε γιατρό και πολύ άργησες.
kolumvitis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Να χρησιμοποιείς οδοντόρκρεμα χωρίς lauryl sulfate https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/7825393
j0hnn1e Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 27 minutes ago, kolumvitis said: Να χρησιμοποιείς οδοντόρκρεμα χωρίς lauryl sulfate https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/7825393 Pubmed στο insomnia, wow! Απο το abstract και μόνο: "Ten patients with multiple minor RAU participated in the study" 1. Μιλάμε για 10 ασθενείς, δέκα. Το νούμερο είναι αστείο για έρευνες σε σκύλους και γάτες, πόσο μάλλον για έρευνα που αφορά ανθρώπους.. 2. Οι ασθενείς είχαν recurrent aphthous ulcers, οπότε μιλάμε για biased population χωρίς control group Αnyway, μπορεί να υπάρχει συσχέτιση, δεν το γνωρίζω, αλλά αυτή η αναφορά είναι αστεία.. 1
margaritagr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, j0hnn1e είπε Είχα μικρός και αυτό ήταν θαυματουργό, μετά απο 2-3 μέρες εξαφανιζόντουσαν. Δεν ξέρω εαν υπάρχει ακόμα διαθέσιμο στην αγορά. Πράγματι κάνει δουλειά αλλα θέλει και προσοχή γιατι ειναι πολυ δυνατό! κι εγώ έχω χρησιμοποιήσει αυτο, καθώς και το aloclair gel με ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑΤΡΟΥ
elpaso1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Βγαζω αφθες εδω και χρονια, ισως εχω καποιο αυτοανοσο, καθως εχω θεμα και σε αλλα σημεια του σωματος, κυριως στα ματια(εκζεμα). Το μοναδικο πραγμα που με εχει βοηθησει με τις αφθες ( και πιστεψε με εχω δοκιμασει παρα πολλα! ) ειναι οι καραμελες γλυκοριζας. Βαζεις 2,3 την ημερα στο στομα σου λιγο πριν καταλαβεις οτι θα ερθουν τα συμπτωματα, και ειτε δε θα βγουν, ειτε θα βγουν αλλα σε ηπια κλιμακα και λιγοτερο διαστημα. Απο iherb αγοραζω συγκεκριμενη μαρκα, αν ενδιαφερεσε πες να σου πω λεπτομερειες. Και μακρια απο κορτιζονες.. Pyralvex και τα συναφη δε κανουν δουλεια για τις αφθες που λεει ο φιλος.. Δε μιλαμε για 2,3 αφθες, αλλα για 20+ που δημιουργουν ελκη, οπως στη φωτογραφια.. Και αυτα να υπαρχουν παντου μεσα στο στομα.. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από elpaso1
Βασίλης_29 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Βγαζω αφθες εδω και χρονια, ισως εχω καποιο αυτοανοσο, καθως εχω θεμα και σε αλλα σημεια του σωματος, κυριως στα ματια. Το μοναδικο πραγμα που με εχει βοηθησει με τις αφθες ( και πιστεψε με εχω δοκιμασει παρα πολλα! ) ειναι οι καραμελες γλυκοριζας. Βαζεις 2,3 την ημερα στο στομα σου λιγο πριν καταλαβεις οτι θα ερθουν τα συμπτωματα, και ειτε δε θα βγουν, ειτε θα βγουν αλλα σε ηπια κλιμακα και λιγοτερο διαστημα. Και μακρια απο κορτιζονες.. Έχεις κάνει ποτέ κολονοσκόπηση/γαστροσκόπηση?
elpaso1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Just now, Βασίλης_29 said: Έχεις κάνει ποτέ κολονοσκόπηση/γαστροσκόπηση? Οχι, γιατι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις