geEEoo Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Στις 28/10/2018 στις 8:17 ΜΜ, likoyrgos είπε Καλησπέρα. Θα ήθελα να ξέρω αν: α) Αν στο pages υπάρχει ορθογραφικός έλεγχος και αν ναι πως ενεργοποιείται. Απ ότι είδα δεν υπάρχει το ελληνικό λεξικό. β) Όπως καταλαβένετε απο το α) ερώτημα είμαι νέος στον κόσμο του Mac Os . Θα ήθελα να ξέρω τι χρειάζομαι για να κάνω καθαρή εγκατάσταση του λειτουργικού (Mac Os Mojave). Πχ στα windows χρειαζόμαστε startup disk και το cd των Windows. Ευχαριστώ 😀 έχω το ίδιο θέμα με το pages, έχω κατεβάσει τον ορθογραφικό έλεγχο από το isquare, το πέρασα από τις ρυθμίσεις- πληκτρολόγιο-κείμενο-ορθογραφία, αλλά πάλι δε λειτουργεί, τσέκαρα από το pages στον έλεγχο πληκτρολογίου και είναι στα αγγλικά, αλλά τα ελληνικά δεν υπάρχουν σαν επιλογή. Στις 6/11/2018 στις 1:39 ΠΜ, _filippos_ είπε Χρειάζεται να επιλέξεις τα Ελληνικά (iSquare) μεσα απο τις ρυθμίσεις ορθογραφίας και γραμματικής. Δεξί κλικ στην λέξη κ μετά πηγαινε στις ρυθμίσεις να επιλέξεις την γλώσσα. έχω το ίδιο θέμα με το pages, έχω κατεβάσει τον ορθογραφικό έλεγχο από το isquare, το πέρασα από τις ρυθμίσεις- πληκτρολόγιο-κείμενο-ορθογραφία, αλλά πάλι δε λειτουργεί, τσέκαρα από το pages στον έλεγχο πληκτρολογίου και είναι στα αγγλικά, αλλά τα ελληνικά δεν υπάρχουν σαν επιλογή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα