Προς το περιεχόμενο

iPhone 8 Plus ή XR?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η διαφορά με τιμολόγιο είναι σημαντική 533€ το 8plus και 706 το Xr .

Επεξ/σία από nikοs
Δημοσ.

Χμμ... ναι, είναι αρκετή για να σε βάλει σε σκέψεις αλλά και πάλι, έναν χρόνο νεώτερο, CPU, RAM, Camera, αξία μεταπώλησης... πάλι XR θα διάλεγα.

Δημοσ.

Προσωπικά θεωρώ την ανάλυση αρκετή για τέτοιο μέγεθος οθόνης. Το XR είναι στα 326ppi, το 8 plus στα 401. Το πόσο μετράει αυτή η διαφορά μόνο εσύ μπορείς να το κρίνεις. Μπορείς να τα δεις από κοντά;

Δημοσ.

Το 8αρι το έχω δουλέψει πόλλε φορές , το Xr δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα ... Σκεφτόμουν και το iPhone X αλλά κάτι παν του δεν μου αρέσει και δεν είναι το notch...

Δημοσ.
7 minutes ago, nikοs said:

Το 8αρι το έχω δουλέψει πολλές φορές , το Xr δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα ... Σκεφτόμουν και το iPhone X αλλά κάτι παν του δεν μου αρέσει και δεν είναι το notch...

Το απλό ή το plus? Το απλό έχει το ίδιο ppi με το XR.

Δημοσ.

Οθόνη δεν καταλαβαίνεις διαφορά αν δεν τα έχεις δίπλα.. τωρα ζύγισε αν χρειάζεσαι 3D Touch και οπτικό ζουμ. Γιατί μόνο σε αυτά υπερτερεί το 8+. Εγώ θα πηγαινα στο Xr γιατί έχει καλύτερη μπαταρία, νεότερο επεξεργαστή, καλύτερη καμερα, νέο σχεδιασμό(σε σχέση με το 8+) και θα πάρει αναβαθμίσεις ένα χρονο περισσότερο από το άλλο.

Δημοσ.

Η χαμηλοτερη αναλυση παντως σημαινει και μεγαλυτερη αυτονομια στην συσκευη.

Περαν τουτου πηγαινε απο μια αλυσιδα να τα δεις απο κοντα οποτε μπορεις να δεις αν σε ενοχλει τελικα τοσο πολυ η χαμηλοτερη αναλυση.

Δημοσ.

Άμα σε ενοχλεί κάτι οπτικά στο iPhone X θα σε ενοχλεί σίγουρα και στο XR καθώς είναι πάνω κάτω ίδιος σχεδιασμός, έχει αλουμίνιο πίσω τύπου iPhone 7 και είναι πιο χοντρό και με μεγαλύτερα bezels. Επειδή είχα το 8+ και τώρα το X εγώ θα σου προτείνω το XR. Πάντα το καινούργιο είναι καλύτερο. Έχουν κάνει φοβερή δουλειά με την οθόνη και ας έχει χαμηλή ανάλυση. Έχει τέρας επεξεργαστή και καμεράρα. Να ξέρεις πάντως κάτι που δεν το λένε πολλοί ότι το XR έχει ακόμα ελάχιστα έως καθόλου αξεσουάρ. Του τύπου δεν παίζει να υπάρχει καν official case ακόμα. Αυτά βέβαια θα διορθωθούν εν καιρώ απλά η κατάσταση τώρα είναι αυτή. Τα αρνητικά του 8+ για μένα είναι ότι είναι αρκετά μεγάλο, στο 6μηνο με κούρασε καθώς στα παντελόνια μου δεν χωρούσε ή το ένιωθα να με ενοχλεί αρκετά όταν έσκυβα, έβαζα παπούτσια κλπ. Έχει πολύ μεγάλα bezels που όταν έπιασα πρώτη φορά το X αισθάνθηκα ότι το 8 plus είναι 10 χρόνια πίσω. Και τέλος είναι αρκετά βαρύ, κάτι το οποίο το συνηθίζεις βέβαια και γίνεται μόνο αισθητό όταν έχεις και κάποια άλλη συσκευή που να χρησιμοποιείς. Κατά τα άλλα και το 8+ είναι εξαιρετικό τηλέφωνο έστω και ένα χρόνο μετά με πολύ καλή μπαταρία, φοβερή κάμερα και θα σου βγάλει άνετα 2-3 χρόνια ακόμα.

Από μένα XR για τους λόγους που σου είπα πριν. Όποιο και να πάρεις θα το ευχαριστηθείς πάντως. Αυτά τα λίγα από μένα.

Καλές αγορές :D

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...