Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ψάχνω τηλεόραση για άμεση αγορά.

Απόσταση θέασης 2.5 μέτρα 

Προτίμηση  50-55 ίντσες 

Budget max 600 ευρώ...

Εδώ και καιρό ήμουν φουλ Samsung απλά τελευταία  ακούω πολλά αρνητικά...

Αν γίνεται δώστε μου δύο επιλογές...

Ευχαριστώ πολύ!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, stefanosnik είπε

ωραια αυτη, εχεις και μια δευετρη εναλλακτικη??

δες και  αν θες 55' αυτη
τωρα αν δεν βιαζεσαι περιμενε το black friday σε κανα μηνα μπας και πεσει η τιμη της η κανουν καμια αλλη προσφορα 

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
Δημοσ.
Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε 

Επειδή πλέον οι τηλεοράσεις αλλάζουν κάθε χρόνο μοντέλα λόγο ανταγωνισμού θα σου πρότεινα μακριά από LG & SAMSUNG.

Έδωσα πριν 4 χρόνια 2500 € και χθες την πέταξα στην ανακύκλωση μια LG.

Η Samsung είναι ξαδελφάκι με την LG σαν εταιρίες. Ότι κατάλαβες κατάλαβες από αυτή τη συγγένεια !!!

Θα σου πρότεινα επίσης να μην πάρεις κάποια που την εξυπηρετούν τα service LG & SAMSUNG μιας και τελευταία ένα Video Samsung 

(VHS&DVD Deck) που χρειαζόταν επισκευή μου είπαν ότι δεν ασχολούνται με παλιά μοντέλα.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρίξε και μια ματιά σε αυτήν εδώ.. Φαίνεται αρκετά καλή για τα λεφτά τις.. (με το κάνε παζάρι πάει στα 540)Αν και νομίζω πως είναι μέχρι σήμερα η προσφορά. 

https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/192098-philips-55pus6753-55

Επεξ/σία από belluschi7
Δημοσ.

Βασικα μακρια απο samsung.... κοιταξε sony καλυτερα  θα ελεγα ......

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Stv.island είπε

Καλησπέρα φίλε 

Επειδή πλέον οι τηλεοράσεις αλλάζουν κάθε χρόνο μοντέλα λόγο ανταγωνισμού θα σου πρότεινα μακριά από LG & SAMSUNG.

Η Samsung είναι ξαδελφάκι με την LG σαν εταιρίες. Ότι κατάλαβες κατάλαβες από αυτή τη συγγένεια !!!

Θα σου πρότεινα επίσης να μην πάρεις κάποια που την εξυπηρετούν τα service LG & SAMSUNG μιας και τελευταία ένα Video Samsung 

(VHS&DVD Deck) που χρειαζόταν επισκευή μου είπαν ότι δεν ασχολούνται με παλιά μοντέλα.

Φίλε αυτήν τι θέλω για τον αδερφό μου... Εγώ θέλω του χρόνου να πάρω μια καλή 65αρα  και έχω τρομάξει με αυτά που διαβάζω Και ακούω τον τελευταίο καιρό... Και ήμουν πολύ fan samsung και τηλεοράσεις, κινητά κτλ... Και λέω να δώσω πχ 2000-2500  και να έχω τέτοια τρεχάματα?   δεν θα  μπορώ να κοιμηθώ μετά... Και αυτό που διαβάζω το τελευταίο ότι με τις oled  δεν μπορείς να παίζεις πολλά game Γιατί θα χαλάσει,  τι είναι αυτά ρε ? Πάνε καλά?? 

Δημοσ.

Και αυτές είναι τι θα σου κάτσει.

Έχω μία samsung 50άρα πρέπει να είναι πάνω από 12 χρόνων.Έχει παίξει άπειρες ώρες ειδικά παιχνίδι ο γιός στην αρχή που την πήρα  μερόνυχτα.

Τελευταία δεν μου έπαιζε το hdmi γιατί τη χρησιμοποιούσα για ταινίες και σειρές με μιντιαπλέιερ , την πήγα στο εξοχικό και πήρα καινούργια 55άρα. Μάλλον από το ταρακούνημα κατά τη μεταφορά εκεί επανήλθε το hdmi και συνεχίζει  να παίζει μια χαρά.Είπαμε όλα είναι θέμα τύχης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 31/10/2018 στις 10:21 ΜΜ, Stv.island είπε

Καλησπέρα φίλε 

Συνήθως δεν απαντάω σε τετοια post αλλα δεν άντεξα.

To οτι ειχες ενα άτυχο μεμονωμένο περιστατικό δεν σημαίνει οτι η LG πρέπει να κλείσει η οτι ειναι για τα μπάζα. Καποιοι εδω μεσα μεσα πινουν κρασι στο θεμα LG  service. 

Η Samsung με την LG οχι μονο δεν είναι ξαδέρφια. Αλλα ορκισμένοι εχθροί. Έχει ο καθένας την δικη του γραμμή.

Αληθεια εν ετη 2018 ζητησες ανταλλακτικα για VHS? Και εγω αν μου εφερναν στο εργαστηριο VHS (που εχει πεθανει εδω και 15 χρονια) και επρεπε να γυρισω τον πλανήτη ανάποδα για να βρω ανταλλακτικο, προτιμω να σου εκανα δωρο ενα μεταχειρισμενο blueray. 

Και μην μου πεις οτι εχεις πολλες βιντεοκασσετες που αξιζουν κτλ.. Δωστες σε ενα μαγαζι να στις κανουν DVD. Ενα μεσο που και στο χρονο αντεχει περισσοτερο, πιο ευκολα κανεις αντιγραφα, υπαρχουν πληθωρα απο player που τα αναπαραγουν και θα υπαρχουν για καιρο και πιανουν και μικροτερο χωρο. Στην τελικη πιο λιγα θα σου παει απο την επισκευη ενος αρχαιου αχρηστου μηχανηματος.

Επεξ/σία από graphist83
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...