Προς το περιεχόμενο

Bloomberg: Η σειρά Samsung Galaxy S10 ενδέχεται να διαθέτει και μία «φθηνή έκδοση»

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, gnsX είπε

Η σειρά Galaxy S είναι για τους αρχόντους, γιατί να έχει φθηνό μοντέλο; 

Η σειρά Galaxy S ανέκαθεν ήταν στην κατηγορία των ναυαρχίδων με την ανάλογη τιμολόγηση. Η Samsung πάντα είχε άλλες σειρές στις χαμηλές και μεσαίες κατηγορίες για να καλύψει την υπόλοιπη αγορά. 

Ο μόνος λόγος που θα είχε νόημα αυτή η κίνηση θα ήταν αν κυκλοφορούσε συσκευή με τα ίδια χαρακτηριστικά πλην ίσως της καμπυλότητας της οθόνης όπως λέει ο haha στο παράδειγμα του με το S6. Κάτι μου λέει ότι η διαφορά μεταξύ της "προσιτής" και της κανονικής έκδοσης δεν θα είναι πάνω από 200 ευρώ... Οπότε εάν περιμένετε "φθηνό" Galaxy, μάλλον θα πρέπει να κοιτάξετε προς τις σειρές A ή J. Υπάρχουν ήδη.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θέλω φθηνότερο, ακριβότερο θέλω. Είμαι premium άνθρωπος και αγοράζω premium προϊόντα. Με χαλάει να βγάλει φτηνό γκαλακσι προϊόντο.

Όποιος θέλει φτηνά να πάρει σειρά Α (οι φίλοι μου όλοι έχουν γκαλακσι και αηφον, premium προϊόντο και το αηφον, τα μη premium μόνο με γάντια τ ακουμπάμε εγώ κι οι φίλοι μου).

Το ίδιο λέμε, να πάρουνε τα φτηνά

ΥΓ: Πολλά είπες 200, ταβάνι τα 150 

Επεξ/σία από gnsX
  • Like 1

19 λεπτά πριν, gnsX είπε

Δεν θέλω φθηνότερο, ακριβότερο θέλω. Είμαι premium άνθρωπος και αγοράζω premium προϊόντα. Με χαλάει να βγάλει φτηνό γκαλακσι προϊόντο.

Πάρε Vertu τότε αν είσαι τόσο premium. Πιστεύω θα σε ικανοποιήσει περισσότερο από το galaxy S. 

Να φανταστω το οικονομικο της μοντελο θα κανει 700+... για να μπορεσει να εκτοξεύσει κι αυτη τη τιμη στα 1200+ του βασικου της μοντελου σαν καλο τσιρακι της apple που ειναι.. 

Πάσο. Να σημειώνονται τα θρεντ που μπορούμε να διαβάσουμε και να απαντήσουμε ώστε να μην ξεφεύγουμε.

14 ώρες πριν, margaritagr είπε

Σε κάθε θρεντ με κάποια ακριβή συσκευή μπαίνει κάποιος και λέει για το χαμηλό μηνιάτικο που παίρνει. 

Μα είναι προφανές πως ακριβά προϊόντα δεν απευθύνονται "σ εκεινον". 

Πάσο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...