D.Luffy Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, gnsX είπε Η σειρά Galaxy S είναι για τους αρχόντους, γιατί να έχει φθηνό μοντέλο; Η σειρά Galaxy S ανέκαθεν ήταν στην κατηγορία των ναυαρχίδων με την ανάλογη τιμολόγηση. Η Samsung πάντα είχε άλλες σειρές στις χαμηλές και μεσαίες κατηγορίες για να καλύψει την υπόλοιπη αγορά. Ο μόνος λόγος που θα είχε νόημα αυτή η κίνηση θα ήταν αν κυκλοφορούσε συσκευή με τα ίδια χαρακτηριστικά πλην ίσως της καμπυλότητας της οθόνης όπως λέει ο haha στο παράδειγμα του με το S6. Κάτι μου λέει ότι η διαφορά μεταξύ της "προσιτής" και της κανονικής έκδοσης δεν θα είναι πάνω από 200 ευρώ... Οπότε εάν περιμένετε "φθηνό" Galaxy, μάλλον θα πρέπει να κοιτάξετε προς τις σειρές A ή J. Υπάρχουν ήδη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν θέλω φθηνότερο, ακριβότερο θέλω. Είμαι premium άνθρωπος και αγοράζω premium προϊόντα. Με χαλάει να βγάλει φτηνό γκαλακσι προϊόντο. Όποιος θέλει φτηνά να πάρει σειρά Α (οι φίλοι μου όλοι έχουν γκαλακσι και αηφον, premium προϊόντο και το αηφον, τα μη premium μόνο με γάντια τ ακουμπάμε εγώ κι οι φίλοι μου). Το ίδιο λέμε, να πάρουνε τα φτηνά ΥΓ: Πολλά είπες 200, ταβάνι τα 150 Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2018 από gnsX 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 19 λεπτά πριν, gnsX είπε Δεν θέλω φθηνότερο, ακριβότερο θέλω. Είμαι premium άνθρωπος και αγοράζω premium προϊόντα. Με χαλάει να βγάλει φτηνό γκαλακσι προϊόντο. Πάρε Vertu τότε αν είσαι τόσο premium. Πιστεύω θα σε ικανοποιήσει περισσότερο από το galaxy S. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolinio11 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Να φανταστω το οικονομικο της μοντελο θα κανει 700+... για να μπορεσει να εκτοξεύσει κι αυτη τη τιμη στα 1200+ του βασικου της μοντελου σαν καλο τσιρακι της apple που ειναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
link_z Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Πάσο. Να σημειώνονται τα θρεντ που μπορούμε να διαβάσουμε και να απαντήσουμε ώστε να μην ξεφεύγουμε. 14 ώρες πριν, margaritagr είπε Σε κάθε θρεντ με κάποια ακριβή συσκευή μπαίνει κάποιος και λέει για το χαμηλό μηνιάτικο που παίρνει. Μα είναι προφανές πως ακριβά προϊόντα δεν απευθύνονται "σ εκεινον". Πάσο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα