Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Η admiral είναι εδώ που ήταν πριν ένα χρόνο μοτοσυκλέτες.Άρα το τροχαίο έγινε 30-50 μέτρα πριν το προαστιακό και όχι 300.Τουλάχιστον ξεκαθάρισε οπότε αν σε καλέσουν για κατάθεση να ξέρεις τι θα πεις.

Ναι ωραία έχουμε εικόνα, εκεί έγινε. Η τύπισσα σκέψου βγήκε από εκεί που φαίνεται ο πεζός 5-6μ. πριν από αυτόν. Έχουμε το στίγμα λοιπόν!

• Απαντ. 176
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fingolfingr είπε

Τωρα που τα λεφτά αυτά τελειώνουν ψάχνει να βρεί τρόπο να βρεθεί ξανα σε ατυχημα για να παρει κανενα φραγκο

Τρίτη και φαρμακερή πες του.

• Thanks 1
Δημοσ.

Εσείς που λέτε ότι θα πληρώσει από την τσέπη του, έχετε καμία σχέση με την πραγματικότητα; Γνωρίζετε για ποιον λόγο πληρώνετε ασφάλεια στο όχημά σας; Φίλε ότι και να συμβεί,την αποζημιωση της κοπέλας σε περίπτωση που βγεις φταιχτης,την πληρώνει η ασφάλειά σου.Λογω τραυματισμού γίνεται αυτεπάγγελτα η μήνυση.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Spasarxidas είπε

Εσείς που λέτε ότι θα πληρώσει από την τσέπη του, έχετε καμία σχέση με την πραγματικότητα; Γνωρίζετε για ποιον λόγο πληρώνετε ασφάλεια στο όχημά σας; Φίλε ότι και να συμβεί,την αποζημιωση της κοπέλας σε περίπτωση που βγεις φταιχτης,την πληρώνει η ασφάλειά σου.Λογω τραυματισμού γίνεται αυτεπάγγελτα η μήνυση.

Φυσικά και όλα τα πληρώνει η ασφάλεια.Μην τον τρελλάνουμε τον άνθρωπο.

Απλά του επισημαίνω κάποια πράγματα να ξέρει τι θα πει αν τον καλέσει η τροχαία.Α και δες το χάρτη παραπάνω με κενό ανάμεσα στα κάγκελα ώστε να περνούν οι πεζοί από το οποίο προκύπτει ότι δεν τα καβάλησε απλά πέρασε ανάμεσα.Λάθος της αλλά το έκανε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Απλά του επισημαίνω κάποια πράγματα να ξέρει τι θα πει αν τον καλέσει η τροχαία.Α και δες το χάρτη παραπάνω με κενό ανάμεσα στα κάγκελα ώστε να περνούν οι πεζοί από το οποίο προκύπτει ότι δεν τα καβάλησε απλά πέρασε ανάμεσα.Λάθος της αλλά το έκανε.

Φίλε μου δε δίνω βάση στο ποιος έφταιγε.Κατα 99% φταιχτης θα βγει ο οδηγός όπως βγήκα φταιχτης και εγώ σε σύγκρουση στη μία το βράδυ με γιαγιά που είχε άνοια και το είχε σκάσει από το σπίτι.Μιλαμε πήγαινα με 50 σε δρόμο με πολύ χαμηλό φωτισμό και δίχως να καταλάβω το παραμικρό είχα βρεθεί κάτω δίχως να έχω καταλάβει τι έγινε(μηχανή).Η γιαγιά δικαιώθηκε αλλά λόγω άψογης σχέσης που απέκτησα με την οικογένεια γλύτωσα τις ποινικές κυρώσεις μιας και δε ζήτησαν την ποινική μου δίωξη..Απλα θέλω να τονίσω ότι ο φίλος δε θα βγάλει φραγκο από την τσέπη του,όσα λεφτά και αν επιδικαστουν στην κοπέλα.

Επεξ/σία από Spasarxidas
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Φίλε εγώ που πήγα να περάσω ανάμεσα, πέρασα με την μπάντα και είμαι 1,89 με 88 κιλά, δηλαδή όχι κανένας υπέρβαρος να μην χωράω. Δεν ξέρω για ποιο λόγο είναι το κενό, αλλα δεν ειναι για να το παραβιάζεις.

20 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Η admiral είναι εδώ που ήταν πριν ένα χρόνο μοτοσυκλέτες.Άρα το τροχαίο έγινε 30-50 μέτρα πριν το προαστιακό και όχι 300.Τουλάχιστον ξεκαθάρισε οπότε αν σε καλέσουν για κατάθεση να ξέρεις τι θα πεις.

Εdit..............

Και κάγκελα υπάρχουν σε ένα μικρό τμήμα του πεζοδρομίου και όχι στη μέση του οδοστρώματος περισσότερο να προστατεύουν τους πεζούς μήπως ανέβει κανένα αυτοκίνητο γιατί ανά 2-3 μέτρα υπάρχει κενό και οι πεζοί μπορούν να περνάνε ανάμεσα.

Εντωμεταξύ ΟΥΤΕ στη διχάλα που οδηγεί Αττική οδό θα έπρεπε να βρίσκεται

Δημοσ.

Το συμβάν έγινε περίπου εδώ.

Ήμασταν αρκετά πιο πίσω και δεν είδαμε πως έγινε....

Το καλό είναι ότι δεν είχαμε απώλεια ζωής.

Από εκεί και πέρα. Ού μπλέξεις με αστυνομίες, γιατρούς δημοσίου, αναρρωτικές, δικαστήρια κλπ κλπ.

Κουράγιο!!!

429716934_2018-10-2912_08_16-Inbox-d.katis@dias_com.gr-Outlook.jpg.75b3174aebcd094a7742cc64ac249c7e.jpg

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, katisjimmis είπε

Το συμβάν έγινε περίπου εδώ.

Ήμασταν αρκετά πιο πίσω και δεν είδαμε πως έγινε....

Το καλό είναι ότι δεν είχαμε απώλεια ζωής.

Από εκεί και πέρα. Ού μπλέξεις με αστυνομίες, γιατρούς δημοσίου, αναρρωτικές, δικαστήρια κλπ κλπ.

Κουράγιο!!!

429716934_2018-10-2912_08_16-Inbox-d.katis@dias_com.gr-Outlook.jpg.75b3174aebcd094a7742cc64ac249c7e.jpg

Πέρασες από εκεί φίλε εκείνη την ώρα;

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα να κάτσεις να δεις το θέμα πιο ψύχραιμα να κάνεις το σταυρό σου που ήταν κατάγματα και όχι τίποτε χειρότερο γιατί άντε μετά να ζεις με τύψεις μια ζωή γιατί για τροχαίο φταις δε φταις φυλακή δεν πας και το κόστος αναλαμβάνει η ασφάλεια.

Δείξε κάποιο ενδιαφέρον πάρε ένα τηλέφωνο πήγαινε να δεις την κοπέλα αν νοσηλεύεται κάπου ευχήσου της περαστικά και να δεις πως και εσύ θα νοιώσεις καλύτερα και όλα θα πάνε μια χαρά. Και οι γονείς της κοπέλας αν δούνε ότι το παιδί τους δεν έχει κάποιο σοβαρό τραυματισμό να της αφήσει κουσούρι θα σου φερθούν καλά.Άνθρωποι είμαστε αυτά τυχαίνουν.

Παραβίασε ο άλλος ολόκληρο stop με πήρε μπροστά με τη μηχανή την οποία αχρήστευσε και με έστειλε στο Νοσοκομείο ευτυχώς με ελαφρές σωματικές βλάβες.Πέρασε την άλλη μέρα να με δει. Τι να του πω να του φωνάξω να τον βρίσω.Να τον πλακώσω στο ξύλο έτσι κι αλλιώς δε μπορούσα γιατί πονούσα παντού :lol:

Λάθος του μεγάλο αλλά δεν τον ήθελε.Έτσι είναι τα τροχαία.Κανείς δεν θέλει να χτυπήσει κάποιον ούτε ο άλλος να τραυματιστεί.

Και εμένα με αποζημίωσε η ασφάλειά του και όλα τελείωσαν.

Για αυτό λέμε.Τα σίδερα φτιάχνονται.Οι άνθρωποι δε γυρίζουν πίσω.Για αυτό να κάνουμε το σταυρό μας να μην είναι σοβαρά.:)

• Like 10
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Nauths είπε

Πέρασες από εκεί φίλε εκείνη την ώρα;

Δεν πέρασα από μπροστά.

Ήμουν στο φανάρι μπροστά στο γήπεδο της Παλλήνης και επειδή είχα και τα παιδιά στο αυτοκίνητο και δεν ήξερα τι είχε συμβεί ακριβώς έστριψα δεξιά προς Ανθούσα και έκανα έναν ψιλό κύκλο...

Μετά από 15 λεπτά περίπου που επέστρεψα από το απέναντι ρεύμα είδα το ασθενοφόρο και τους τραυματιοφορείς να βάζουν έναν άτομο στο φορείο. Απλά και αυτό με μικρή ορατότητα γιατί στο αριστερό ρεύμα ήτανε γεμάτο αυτοκίνητα και δεν μπορούσα να δω καλά τι συνέβαινε.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Λάθος του μεγάλο αλλά δεν τον ήθελε.Έτσι είναι τα τροχαία.Κανείς δεν θέλει να χτυπήσει κάποιον ούτε ο άλλος να τραυματιστεί.

Επιτρεψε μου να διαφωνήσω με αυτό...Όταν περνας ένα στοπ,ενα κοκκινο φαναρι μπαινεις σε δρομο που δεν εχεις προτεραιοτητα YOLO,  τοτε δεν είναι απλα ένα λαθος και δεν το ηθελε αλλα αποπειρα δολοφονιας και μαλιστα εκ προ μελετης! Ισως νομικα να μην ισχυει αλλα θα επρεπε...Δεν εγινε κατι ξαφνικο για να είναι αμελεια αλλα βλέπεις το στοπ η το κοκκινο και λες θα το περασω...

• Like 4
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Αλεξανδρος A.92 είπε

Επιτρεψε μου να διαφωνήσω με αυτό...Όταν περνας ένα στοπ,ενα κοκκινο φαναρι μπαινεις σε δρομο που δεν εχεις προτεραιοτητα YOLO,  τοτε δεν είναι απλα ένα λαθος και δεν το ηθελε αλλα αποπειρα δολοφονιας και μαλιστα εκ προ μελετης! Ισως νομικα να μην ισχυει αλλα θα επρεπε...Δεν εγινε κατι ξαφνικο για να είναι αμελεια αλλα βλέπεις το στοπ η το κοκκινο και λες θα το περασω...

Αλέξανδρε συμφωνώ εν μέρει ναι φταίει 100% αλλά με μένα έγινε διαφορετικά.Δεν το παραβίασε με τη μία.Επειδή έγινε στη γειτονιά μου και ξέρω το δρόμο άκου να δεις.

Πάντα προσέχω με τη μηχανή.Τον βλέπω από μακριά σταματημένο στο stop λέω εντάξει με είδε και άνετος συνεχίζω με την ίδια ταχύτητα.Ξαφνικά και 3-4 μέτρα πριν μπω στη διασταύρωση ξεκινάει γκαζωμένος λες και τον τσίμπησε κάτι και με κοπανάει με το μπροστά δεξιό φανάρι και  φτερό του.Ε τα είδα όλα και όπως είπα ήμουν τυχερός.Φίλος που ερχόταν από απέναντι στο βάθος του δρόμου και είδε το τροχαίο μου λέει.Δεν είδα ότι ήσουν εσύ αλλά όπως το είδα λέω "τον σκότωσε".

Δεν νομίζω να μου είπε ψέματα αλλά μου λέει φίλε χίλια συγγνώμη ειλικρινά δεν σε είδα και ξεκίνησα νομίζοντας πως είναι άδειος ο δρόμος.Το πιο πιθανό τη στιγμή που κοίταξε δεξιά έπεσα στην δεξιά κολώνα  από το παμπρίζ του.Να ξέρεις πως όταν βγεις χωρίς κάποιο σοβαρό πρόβλημα από τέτοιο τροχαίο  δεν κρατάς κακία στο άλλο ακόμη και αν φταίει.

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Να ξέρεις πως όταν βγεις χωρίς κάποιο σοβαρό πρόβλημα από τέτοιο τροχαίο  δεν κρατάς κακία στο άλλο ακόμη και αν φταίει.

Σε αυτό εχεις απολυτο δικιο...Επειδή όμως λιγοι βγαινουν (ειδικα με μηχανες) η ακομα χειροτερα τους αφηνουν κουσούρια για ολη τους την ζωη, ο νομος είναι ενας και ισχυει παντα...Δεν ξεχωριζει αν σταματησε αρχικα η αν δεν σταματησε ποτε...Στην δικια σου περιπτωση εσυ θεωρεις ότι αυτος πηρε την τρομαρα του και θα προσεχει...Αν αυριο μεθαύριο μαθεις ότι ο ιδιος σκοτωσε τελικα ένα παιδακι επειδή περασε στοπ θα λες τον μ@λ@κ@ δεν τον κυνηγησα να μην ξαναοδηγησει ποτε του και κοιτα τωρα τι εγινε...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

τι εννοεις?Δηλαδη αν το χρησιμοποιησω για καποιον που περασε στοπ και με στουκαρε θα είναι οκ και αν το χρησιμοποιησω για τον πεζο που σκοτωσα αλλα αυτος περασε παρανομα το κοκκινο φαναρι θα εχω θεμα?

Υποθετω ότι η τα πιανουν όλα η το βγαζουν ακυρο εξ αρχης!

Ο κάθε δικαστής θα αποφασίσει για το αν το βίντεο επηρεάζει προσωπικά δεδομένα. Στην φωτογραφία που ανέβασα δεν φαίνεται κάποιο πρόσωπο. Ένα αμάξι με χτύπησε.

• Like 1
Δημοσ.

@karaLRS η κάμερα που λες πιο πανω δέχεται κάρτα sd και έχει δικιά της μπαταρία η τραβάει από την μπαταρια του αυτοκινήτου ? Ευχαριστω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...