Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Στο περιπολικο της αστυνομιας; Λεει πχ θελω να κανω μηνυση για τραυματισμο και σε πανω αυτοφορο δηλαδη;

Δεν συλλαμβάνεσαι, απλά γίνεται μήνυση για τραυματισμό εξ' αμελείας. Αυτό που λες γίνεται μόνο σε περιίπτωση θανάτου νομίζω.

• Απαντ. 176
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, mechpanos είπε

Αφού δεν έγινε κάτι χειρότερο πάλι καλά... περαστικά στο παιδάκι, τα σίδερα φτιάχνονται! 

Περαστικά στο παιδάκι ναι, αλλα και ο οδηγός δεν φταίει κατι να μπεί σε αυτή την διαδικασία και πολύ πιθανόν να πλήρωσει ενα σκασμό λεφτά από την τσέπη του. Τα σίδερα φτιαχνονται όντως, αλλα στην προκειμενη είναι και που θα πέσεις. Αν πεσεις σε "σωστους" γονείς που δεχθουν ότι το παιδί εκανε λαθος τότε όλα τα αλλα σιγα σιγά θα φτιάξουν. Αν πεσεις σε γονείς που θα το δούν σαν ευκαιρία να παρουν καινουργιο σπίτι.... εμπλεξες.

Παλιος γνωστός είχε περασει πριν χρόνια τον δρόμο χωρίς να κοιτάξει, περασε ενας με αμαξι και τον χτύπησε στο πόδι. Απλό καταγμα. Μετα από δικαστήριο και 2 χρόνια αναμονή πηρε περίπου 2000€ αποζημείωση. Του είπαν ότι αν ήταν σε διαβαση θα επαιρνε περιπου 10 φορες περισσότερα. Λίγο καιρό μετα, βρεθηκε σε ενα μεγαλο ατυχημα επιβαινοντας στο αμαξι ενός φιλου του (συνοδηγός). Μετα από καμποσο καιρό στην εντατική και αρκετους μήνες σε αναρρωση (Σπονδηλοδεσία κλπ.) πήρε από την ασφαλιστική περίπου 150.000€. Τωρα που τα λεφτά αυτά τελειώνουν ψάχνει να βρεί τρόπο να βρεθεί ξανα σε ατυχημα για να παρει κανενα φραγκο. Υπάρχουν και τέτοιοι λοιπον.

15 ώρες πριν, Guerriero4 είπε

Η χώρα ζει στο 1910. Εγώ απλά μιλάω απ΄την εμπειρία που είχα από αντίστοιχη περίπτωση πριν 15 χρόνια. Ελπίζω να έχουν αλλάξει λίγο τα πράγματα μήπως και δικαιωθεί το παλικάρι που έμπλεξε.

Κατά πρώτον τα αμάξια τραβάνε τα κάρα, στα αυτοκίνητα βάζουν ABS και κατά δεύτερον τι πιστεύεις ότι με το ABS το αυτοκίνητο μετατρέπετε σε διαστημόπλοιο και είναι αδύνατο να μετρήσεις την απόσταση φρεναρίσματος? Σίγουρα είναι άθλια και μπακαλίστικη μέθοδος γιατί παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες αλλά η τροχαία αυτόν τον τρόπο χρησιμοποιεί ( είπαμε είμαστε στο 1910).

Είχα φίλο που δουλευε οδική βοηθεια στην επαρχία. Μεχρι πριν από 5 χρόνια τουλαχιστον το φρανάρισμα όντως μετριώταν ετσι. Και επειδή τις φωτογραφίες τις τραβουσε η οδική, σε καποιες extreme περιπτώσεις επεφτε και photoshop για να "μικρύνει" το φρεναρισμα. True story.

Επεξ/σία από fingolfingr
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, fingolfingr είπε

Περαστικά στο παιδάκι ναι, αλλα και ο οδηγός δεν φταίει κατι να μπεί σε αυτή την διαδικασία και πολύ πιθανόν να πλήρωσει ενα σκασμό λεφτά από την τσέπη του. Τα σίδερα φτιαχνονται όντως, αλλα στην προκειμενη είναι και που θα πέσεις. Αν πεσεις σε "σωστους" γονείς που δεχθουν ότι το παιδί εκανε λαθος τότε όλα τα αλλα σιγα σιγά θα φτιάξουν. Αν πεσεις σε γονείς που θα το δούν σαν ευκαιρία να παρουν καινουργιο σπίτι.... εμπλεξες.

Παλιος γνωστός είχε περασει πριν χρόνια τον δρόμο χωρίς να κοιτάξει, περασε ενας με αμαξι και τον χτύπησε στο πόδι. Απλό καταγμα. Μετα από δικαστήριο και 2 χρόνια αναμονή πηρε περίπου 2000€ αποζημείωση. Του είπαν ότι αν ήταν σε διαβαση θα επαιρνε περιπου 10 φορες περισσότερα. Λίγο καιρό μετα, βρεθηκε σε ενα μεγαλο ατυχημα επιβαινοντας στο αμαξι ενός φιλου του (συνοδηγός). Μετα από καμποσο καιρό στην εντατική και αρκετους μήνες σε αναρρωση (Σπονδηλοδεσία κλπ.) πήρε από την ασφαλιστική περίπου 150.000€. Τωρα που τα λεφτά αυτά τελειώνουν ψάχνει να βρεί τρόπο να βρεθεί ξανα σε ατυχημα για να παρει κανενα φραγκο. Υπάρχουν και τέτοιοι λοιπον.

Είχα φίλο που δουλευε οδική βοηθεια στην επαρχία. Μεχρι πριν από 5 χρόνια τουλαχιστον το φρανάρισμα όντως μετριώταν ετσι. Και επειδή τις φωτογραφίες τις τραβουσε η οδική, σε καποιες extreme περιπτώσεις επεφτε και photoshop για να "μικρύνει" το φρεναρισμα. True story.

Φίλε μου αυτό ξανά πες το γιατί αν κι εγώ θέλω να ρίξω στην υπόθεση ζουμί, θα πω πως είμαι 27 ετών νέος αγρότης που κατάφερα μετά από ξεκίνημα 2,5 πριν να πάρω ένα καινούριο επαγγελματικό για να φέρνω τα προϊόντα στην Αθήνα, μόλις τον περασμένο Μάιο κι έχω ακόμα 36 μηνιαίες δόσεις των 300€. Εμένα ποιος θα μου καλύψει τις ορέξεις του κάθε νίντζα; Οπότε η κάθε πλευρά έχει τα δικά της βάρη και δεν γίνεται όπως είπα και προηγουμένως να κρίνουμε βάση του πεζός>μηχανή>οδηγός>ταρίφας κτλ κτλ

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, eMike είπε

Το σημείο θα μας το δώσεις να έχουμε και εμείς μια εικόνα?

Στο maps φαινεται σε παλαιότερη έκδοση. Είναι περίπου 300μ πριν τον κόμβο με αττική οδό στο ρεύμα προς Αθήνα.

Δημοσ.

Σχέδος πάντα τα δικαστήρια θα βγάλουν τον οδηγό ότι ευθύνεται φίλε μου μου έχει τύχει..

Δημοσ.
14 ώρες πριν, tarantules είπε

Έχεις κάποια καλή κάμερα να προτείνεις; Ενδιαφέρομαι κι εγώ για το αμάξι.

Έχω αγοράσει στα 35€ αυτήν

https://www.70mai.com/en/dash-cam

Γράφει συνεχόμενα όταν οδηγείς και όταν είναι παρκαρισμένο αν δεί κίνηση.

Μέσα σε ένα μήνα έχει γράψει ότι κουλό υπάρχει

• Like 1
Δημοσ.

Ειχαμε περιστατικο στην οικογενεια οπου ο πεζος θεωρηθηκε 100% φταιχτης

Δρομος επαρχιακος,καμία διαβαση

Οποτε αν καποιος τηρει ορια ταχυτητας,δεν υπαρχει διαβαση,φαναρι, δεν ειναι καθολου απιθανο να δικαιωθει,ισως ειναι το πιθανοτερο

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vagos789 είπε

Ειχαμε περιστατικο στην οικογενεια οπου ο πεζος θεωρηθηκε 100% φταιχτης

Δρομος επαρχιακος,καμία διαβαση

Οποτε αν καποιος τηρει ορια ταχυτητας,δεν υπαρχει διαβαση,φαναρι, δεν ειναι καθολου απιθανο να δικαιωθει,ισως ειναι το πιθανοτερο

Και να δικαιωθείς στο τέλος, ποιος θα σε καλύψει;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, karaLRS είπε

Έχω αγοράσει στα 35€ αυτήν

https://www.70mai.com/en/dash-cam

Γράφει συνεχόμενα όταν οδηγείς και όταν είναι παρκαρισμένο αν δεί κίνηση.

Μέσα σε ένα μήνα έχει γράψει ότι κουλό υπάρχει

από νομικης πλευρας?

Μπορεις να το χρησιμοποιησεις δηλαδή σε ένα δικαστηριο?Η θα σου πουν αποτελει προιον παράνομης καταγραφης οποτε αντε γεια...?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

από νομικης πλευρας?

Μπορεις να το χρησιμοποιησεις δηλαδή σε ένα δικαστηριο?Η θα σου πουν αποτελει προιον παράνομης καταγραφης οποτε αντε γεια...?

Ανάλογα την υπόθεση φαντάζομαι.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, karaLRS είπε

Ανάλογα την υπόθεση φαντάζομαι.

τι εννοεις?Δηλαδη αν το χρησιμοποιησω για καποιον που περασε στοπ και με στουκαρε θα είναι οκ και αν το χρησιμοποιησω για τον πεζο που σκοτωσα αλλα αυτος περασε παρανομα το κοκκινο φαναρι θα εχω θεμα?

Υποθετω ότι η τα πιανουν όλα η το βγαζουν ακυρο εξ αρχης!

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Nauths είπε

Στο maps φαινεται σε παλαιότερη έκδοση. Είναι περίπου 300μ πριν τον κόμβο με αττική οδό στο ρεύμα προς Αθήνα.

Φίλε 300 μέτρα πριν την Αττική οδό είσαι μέσα στον αστικό ιστό της Παλλήνης και όχι στη στη στάση του προαστιακού που βέβαια και σε αυτή ισχύει το όριο των 50 χιλιομέτρων.

Και ο maps μια χαρά δείχνει την περιοχή σχεδόν όπως είναι σήμερα ,οπότε δες που έγινε να ξέρεις και εσύ.:)Αριστερά είναι ο σταθμός Προαστιακού αν είσαι 300 μέτρα πίσω  είσαι πριν το δασάκι άρα μέσα στα πολλά σπίτια.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Φίλε 300 μέτρα πριν την Αττική οδό είσαι μέσα στον αστικό ιστό της Παλλήνης και όχι στη στη στάση του προαστιακού που βέβαια και σε αυτή ισχύει το όριο των 50 χιλιομέτρων.

Και ο maps μια χαρά δείχνει την περιοχή σχεδόν όπως είναι σήμερα ,οπότε δες που έγινε να ξέρεις και εσύ.:)Αριστερά είναι ο σταθμός Προαστιακού αν είσαι 300 μέτρα πίσω  είσαι πριν το δασάκι άρα μέσα στα πολλά σπίτια.

Δεν βλέπω την admiral εκεί γύρω. Το όργανο μου είπε πως είναι τόσο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Nauths είπε

Δεν βλέπω την admiral εκεί γύρω. Το όργανο μου είπε πως είναι τόσο.

Η admiral είναι εδώ που ήταν πριν ένα χρόνο μοτοσυκλέτες.Άρα το τροχαίο έγινε 30-50 μέτρα πριν το προαστιακό και όχι 300.Τουλάχιστον ξεκαθάρισε οπότε αν σε καλέσουν για κατάθεση να ξέρεις τι θα πεις.

Εdit..............

Και κάγκελα υπάρχουν σε ένα μικρό τμήμα του πεζοδρομίου και όχι στη μέση του οδοστρώματος περισσότερο να προστατεύουν τους πεζούς μήπως ανέβει κανένα αυτοκίνητο γιατί ανά 2-3 μέτρα υπάρχει κενό και οι πεζοί μπορούν να περνάνε ανάμεσα.

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...