Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, karaLRS είπε

Εγώ έχω βάλει κάμερα στο αμάξι που γράφει συνέχεια. Προχτές έπιασαν κάποιο που μου έσπασε τον καθρέπτη ενώ ήμουν παρκαρισμένος για δύο λεπτά.

Ίσως να μήν είναι νόμιμη παρόλα αυτά μπορείς να βγάλεις μια άκρη αν χρειαστεί.

FB_IMG_1540734923183.jpg

+1

Πλέον σίγουρα βοηθάει. Ειδικά στην περίπτωση του TS αν όντως ξαφνικά πετάγεται η άλλη στο δρόμο και δεν υπάρχει χρόνος αντίδρασης τότε η ασφαλιστική αν κάνει πως ζητάει λεφτά η πλευρά της κοπέλας μια χαρά θα την περάσει στο δικαστήριο.

• Like 2
  • Απαντ. 176
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dollyyy19 είπε

αν αυτο ειναι το χειροτερο που εχεις διαβασει,μοιαζεις του νηματοθετη.....μην με πεις μαντη ,οταν στο μελλον σκοτωσεις καποιον ,οδηγωντας.καταλαβαινεις φανταζομαι γιατι εβαλα το"οταν" και οχι το "αν" ............

τωρα να σου βαλω λογικη στο "κεφαλι" σου δεν μπορω. εδω δεν μπορεσε ο  παντοδυναμος! εγω θα μπορεσω...

καλη τυχη μαντη!

Επεξ/σία από christopher0016
  • Like 5
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Nauths είπε

Τι λες ρε φίλε αλήθεια; 30 μέτρα από τη διάβαση καβαλάει κιγκλιδώματα για να βγει στον δρόμο ταχείας κυκλοφορίας όπως η μαραθώνος που έχει όριο εκτός κατοικημένης περιοχής τα 70χμ/ω και η απάντηση σου είναι ότι πρέπει να πηγαίνω με 10χμ/ω για να μην πετύχω το κάθε ψυχάκι; Γιατί έτσι μόνο σωζόταν η φάση. Κούνα το κεφάλι σου φίλε κατ' εμέ. Το ότι είναι πεζός δεν τον απαλλάσει από υπαιτιότητα, αν και η νομοθεσία στην Ελλάδα χωλαίνει και δεν ρίχνει ποτέ ξεκάθαρη υπαιτιότητα στον πεζό. Αν ήταν μηχανή και με τα φρεναρίσματα έφευγε ο αναβάτης και έπεφτε πάνω στα κιγκλιδώματα; 

Τι απαντάς ; Δεν καταλαβαίνεις ότι έχει την Μαλαματίνα χορηγό ; 

Άσχετα με την ασφαλιστική συμβουλεύουν δικηγόρο γιατί από την ενέργεια της κλονίστηκε η ψυχική σου υγεία , 

επισης δεν ξέρεις αν ήθελε να αυτοκτονήσει μαλλον πρέπει να την εξετάσει ψυχίατρος κτλ 

οταν εχεις το δίκιο με το μέρος σου δικαιώνεται . 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, doctorkostis είπε

Αφού δεν μπλοκάρει ο τροχός, δεν αφήνει ίχνος στην άσφαλτο. Πώς θα μετρήσεις απόσταση φρεναρίσματος;

Ακριβώς αυτό

Εμένα σε φρενάρισμα με 50 χλμ και καινούργια λάστιχα δεν άφησε κάτω σχεδόν τίποτα από σημάδια ούτε έκανε τον παλιό κλασσικό ήχο φρεναρίσματος που γυρναγαν κεφαλιά από 10 στενά μακριά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, koeltzakoatl είπε

Δες εδώ, έχει όσα αναφέρονται στον ΚΟΚ για τους πεζούς:

https://www.pezh.gr/node/409

Νομίζω πως καλό θα ήταν μια επανάληψη για όλους.

γενικα, σχεδόν πάντα, οι πεζοί έχουν προτεραιότητα, άσχετα που στην Ελλάδα ο νόμος δεν εφαρμόζεται. Δε σημαίνει όμως ότι δεν υπάρχει και δεν ισχύει.

Φίλε σου παραθέτω το εξής: https://www.nextdeal.gr/asfalistiki-agora/diamesolavisi/78675/ehoyn-kai-oi-pezoi-eythynes-odikis-symperiforas-symfona-me-ton

Το να μου παραθέτεις τη νομοθεσία από ένα σάιτ εν ονόματι pezh, φαντάζομαι ότι μερικά σημεία που δεν τους συμφέρει δεν τα έχουν συμπεριλάβει. Δες το σημείο 2.

38 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε

Τι απαντάς ; Δεν καταλαβαίνεις ότι έχει την Μαλαματίνα χορηγό ; 

Άσχετα με την ασφαλιστική συμβουλεύουν δικηγόρο γιατί από την ενέργεια της κλονίστηκε η ψυχική σου υγεία , 

επισης δεν ξέρεις αν ήθελε να αυτοκτονήσει μαλλον πρέπει να την εξετάσει ψυχίατρος κτλ 

οταν εχεις το δίκιο με το μέρος σου δικαιώνεται . 

Φίλε μου μίλησα με την δικηγόρο και μου είπε όσα γράφει το δύο. Προφανώς στο συγκεκριμένο σημείο της πρόσκρουσης δεν μπορούν να σε καταδικάσουν, αλλά γενικότερα υπάρχει μία μεροληψία υπέρ των πεζών. Και γενικότερα όσο και δίκιο να έχεις άντε να διεκδικήσεις λεφτά από ιδιώτη.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, karaLRS είπε

Εγώ έχω βάλει κάμερα στο αμάξι που γράφει συνέχεια. Προχτές έπιασαν κάποιο που μου έσπασε τον καθρέπτη ενώ ήμουν παρκαρισμένος για δύο λεπτά.

Ίσως να μήν είναι νόμιμη παρόλα αυτά μπορείς να βγάλεις μια άκρη αν χρειαστεί.

Έχεις κάποια καλή κάμερα να προτείνεις; Ενδιαφέρομαι κι εγώ για το αμάξι.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Nauths είπε

Με ένα κάταγμα λεκάνης φίλε απλό, ούτε καν σπάσιμο

Από τα χειρότερα κόκαλα για καταγμα. Σύνηθες είναι η χειρουργική επέμβαση με εσωτερική ή εξωτερική οστεσυνθεση.

Εάν τυχόν ακολουθηθεί συντηρητική αγωγή η αποθεραπεία και αποκατάσταση είναι μακριά σε διάστημα και σε ορισμένες των περιπτώσεων αρκετά επώδυνη. Καλό κουράγιο στην κοπέλα.

Δημοσ.

'Εχω την εντύπωση πως αν έχεις κάμερα και καταγράφεις δεν είναι νόμιμο ..

Σχετικά με το συμβάν απτη στιγμή που δεν έγινε κάτι σοβαρότερο να λες πάλι καλά...

Το ότι οι πεζοί ξεπηδάνε από θάμνους και περνάνε λεωφόρους από όποιο σημείο βρουν ,είναι πλέον σύνηθες για μένα.Το έχω συναντήσει πολλάκις και γι αυτό είμαι σε ετοιμότητα.Ειδικά τις νυχτερινές ώρες...

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Guerriero4 είπε

Μετράνε το φρενάρισμα και βλέπουν με πόσα πήγαινες πάνω κάτω.

Με ποιον τρόπο μετράνε το φρενάρισμα??????  

Δημοσ.
1 ώρα πριν, christopher0016 είπε

πραγματικά οτι χειρότερο εχω διαβάσει μέχρι σήμερα...   

πως μπορείς να κρίνεις ενα σκηνικό που δεν εισουν μπροστα , πως μπορείς να βγάζεις συμπεράσματα  για κάτι που δεν ξέρεις άπλα υποθέτεις

ναι και εμεις οδηγαμε και δεν χτυπησαμε πεζο , αλλα δεν μας πεταχτηκε και στα 30 μετρα....

επισης δεν μπορεις να προβλεψεις οτι θα σου πεταχτει την ταδε στιγμη τρεχοντας πεζος που δεν κοιταει... η που σε βλεπει και κοκαλωνει στην μεση κεντρικου δρομου , χωρις να μπορεις να το κοψεις δεξια γιατι θα πεσεις σε πεζους στο πεζοδρομιο η αριστερα γιατι  περναει μηχανοβιος... επισης  μιλαμε για κλασματα του δευτερολεπτου που η κινηση  σου ειναι να το κοκαλωσεις..   

γιαυτό φίλε μην κρίνεις έτσι δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει συμβεί   το να κατηγορησουμε τον TS είναι το πιο εύκολο...  το έχουμε  σαν λαός αυτό το   λαϊκό ξεκατίνιασμα  που όλοι μας κάνουμε τον εισαγγελέα    επειδή το είπε μπάμπης   σοβαρευτείτε λίγο...

Εχω 2 παραδειγματα τετοια. Ενα απο τη γειτονια μου που εγινε μπροστα μου, γρια πηγε να περασει το δρομο χωρις να κοιταξει και ερχοταν παλικαρι με μοτοσυκλετα και κανοντας ελιγμο να την αποφυγει χτυπησε στο κρασπεδο και επεσε με το κεφαλι σε φοινικα στο μεσαιο στηθαιο με αποτελεσμα τον αμεσο θανατο του. Το χειροτερο ακομα και αυτο που με εξωργησε ειναι οτι η γρια κοιταξε γυρω της και απλα συνεχισε την πορεια της παρα τις φωνες που της βαλαμε.

Το δευτερο λιγο πιο σχετικο απο γνωστο που σκωτοσε ενα ηλικιομενο ζευγαρι στην παραλιακη, ετρεχε με ενα golf με μεγαλη ταχυτητα (160 σχεδον κολησε το κοντερ) και χτυπησε ενα αλλο golf με το ζευγαρι καθετα αφου ειχαν πρωτα επιχειρησει να κοψουν καθετα την παραλιακη. Τα αυτοκινητα σταματησαν κοντα 15 μετρα απο το σημειο συγκρουσης. Το αποτελεσμα του δικαστηριου ηταν οτι ο γνωστος μου εφερε ευθηνη μονο για την υπερβολικη ταχυτητα και οτι το ηλικιομενο ζευγαρι εφταιγε για την παρανομη καθετη διελευση απο τον κεντρικο δρομο.

Δημοσ.

Ολα τα χαρτια νομιμα εγκυρα και οκ? Ασφαλεια /τελη/ αδεια /κτεο /καυσαερια/ διπλωμα/?...ειχες πιει?...μιλαγες στο τηλεφωνο?....ειχε ληξει το διπλωμα σου?..εχεις κανει τα σερβις επισημα  με τιμολογια αναφορας εργασιων το αμαξι,. Τα λαστιχα σου ηταν σωστα?.....φοραγες τα γυαλια σου...?  Η δικηγορος του θυματος θα τα ψαξει ολα αυτα και αν σε πιασει καπου θα στα παρει ολα , οτι εχεις και δεν εχεις,  εννοω αποζημιωση θα πληρωσει η ασφαλιστικη και μετα θα στα ζηταει η ασφαλιστικη με ομαδα δικηγορων ειδικευμενων. Μεταβιβασε οτι περιουσιακα εχεις η πουλα μεχρι να τελειωσουν ολα τα δικαστηρια. Προφανως το θυμα θα θελει να φτιαχτει οικονομικα, αυτη και η οικογενεια της, για ολη τους την ζωη.

Ε Μ Π Λ Ε Ξ Ε Σ....

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε

Ολα τα χαρτια νομιμα εγκυρα και οκ? Ασφαλεια /τελη/ αδεια /κτεο /καυσαερια/ διπλωμα/?...ειχες πιει?...μιλαγες στο τηλεφωνο?....ειχε ληξει το διπλωμα σου?..εχεις κανει τα σερβις επισημα  με τιμολογια αναφορας εργασιων το αμαξι,. Τα λαστιχα σου ηταν σωστα?.....φοραγες τα γυαλια σου...?  Η δικηγορος του θυματος θα τα ψαξει ολα αυτα και αν σε πιασει καπου θα στα παρει ολα , οτι εχεις και δεν εχεις,  εννοω αποζημιωση θα πληρωσει η ασφαλιστικη και μετα θα στα ζηταει η ασφαλιστικη με ομαδα δικηγορων ειδικευμενων. Μεταβιβασε οτι περιουσιακα εχεις η πουλα μεχρι να τελειωσουν ολα τα δικαστηρια. Προφανως το θυμα θα θελει να φτιαχτει οικονομικα, αυτη και η οικογενεια της, για ολη τους την ζωη.

Ε Μ Π Λ Ε Ξ Ε Σ....

Η, θα αναλάβει η ασφαλιστική εταιρεία να αποζημιώσει την τραυματία... 

• Like 3
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε

Ε Μ Π Λ Ε Ξ Ε Σ....

Αυτό...

Και με όλο το σεβασμό της μη γνωριμίας μας, επειδή χτύπησες παιδί 16 χρονών, καλό θα ήταν να συμπεριφέρεσαι λιγότερο επιθετικά και να αφήσεις το υφάκι και τα "τι λες ρε μεγάλε"..

Στην τελική εσύ τα λες όχι εμείς...εμείς αν θέλουμε πιστεύουμε ότι πρόλαβες και κοίταξες κοντέρ πριν χτυπήσεις άνθρωπο μέσα σε κλάσματα....ότι τι? θα πήγαινες με 75 ή 80 και θα το έλεγες? Λέω τώρα εγώ, απλά για να ακούσεις και την αντίθετη άποψη, δεν έχω κάτι μαζί σου.

Ας αφήσουμε λοιπόν τα υφάκια, και ας ευχηθούμε καλά ξεμπερδέματα σε εσένα και καλή ανάρρωση στο παιδί..

Και για να έχουμε και κάτι πιο χειροπιαστό, δώσε μας το σημείο στο χάρτη...έχει κιγκλιδωμα?..έχει παρκαρισμένα?...γιατί δε την είδες αν καβάλησε ολόκληρο κιγκλίδωμα? Ήταν μέρα?..νύχτα?

• Thanks 1
Δημοσ.

επειδή μου έτυχε το ίδιο αλλά το χειρότερο  σενάριο, και στα ούτε 10 μέτρα απόσταση οι γραμμές, δυστυχώς είμαστε πολύ πίσω. Είσαι τυχερός που δεν έπαθε κάτι χειρότερο και δεν σε πήγαν αυτόφωρο. Επίσης, μην κάνετε όνειρα, η τροχαία δεν μετράει τίποτα, εδώ με ρωτούσαν εμένα αν φρέναρα ή όχι στην κατάσταση που ήμουν, και με τι ταχύτητα πήγαινα. Ο πατέρας μου ήταν εκεί και έβλεπε τι έκαναν. Από την ασφαλιστική σου ρώτα τους, αλλά δεν θα επέμενα να σου πω την αλήθεια μου, εφόσον θεωρείσαι υπαίτιος για τον ελληνικό νόμο δεν πρόκειται να πάρεις τίποτε. 

Να φανταστείς ότι παιδί κάτω των 18 έπαθε επιληπτική κρίση ενώ περπατούσε κανονικά και ήταν να περάσει ανάμεσα από 2 αμάξια να πάει στο πεζοδρόμιο αλλά περίμενε το αυτοκίνητο που ερχόταν. Παθαίνει την επιληπτική κρίση, πάρτον κάτω και στην προσπάθειά του να τον αποφύγει ο οδηγός χτύπησε μια κυρία. Τους είδα τους χτυπημένους στο νοσοκομείο όταν με πήγαν. Και για αυτό ο οδηγός έφταιγε?? Έπρεπε δηλ. να το ψυχανεμιστεί ότι ο άλλος ήταν επιληπτικός? Και πάλι όμως η υπαιτιότητα και για τους 2 είναι του οδηγού, και απλά οι τροχαίοι προσπαθούσαν να το διατυπώσουν έτσι ώστε να φανεί ότι δεν είχε σχέση με τον παιδί. 

Επίσης, ρε παιδιά όταν βλέπετε τέτοια ατυχήματα γιατί φοβάστε να δώσετε κατάθεση?? Το να πηγαίνετε στον άλλον και να λέτε το  είδα τι έγινε δε φταις εσύ, και μετά εξαφανιζόλ, πιστέψτε με μόνο εκείνο το λεπτό κάνει κάτι αν καταλάβει και τι του λέτε.

Πάντως οι τροχαίοι δεν ξέρω αν έχουν κάποια εκπαίδευση, αλλά ο τρόπος που σε αντιμετωπίζουν είναι πολύ μα πολύ μα πολύ καλός για την κατάσταση που βρίσκεσαι.

Δημοσ.

Πω έσκασαν οι κλασικοί ξερόλες μπαχαλάκηδες που ξέρουν ότι ο TS λέει ψέματα.

Ο άλλος λέει «έχεις τιμολόγια για τα σέρβις που έκανες;» και «φορούσες τα γυαλιά σου;».

Για τα γομάρια.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...