Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 176
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
12 ώρες πριν, papoys1 είπε

Επειδή ξέρω  το σημείο και μάλλον ο φίλος λέγοντας σταθμό εννοεί τη στάση του Προαστιακού στην Παλλήνη σας ενημερώνω ότι ο δρόμος στο συγκεκριμένο σημείο δεν έχει κιγκλίδωμα παρά υπερυψωμένη διαχωριστική νησίδα 15-20 εκατοστών και οι πεζοί κινούνται ελεύθερα ,ενδεχομένως΄και εκτός πεζόδρομων , συνεχώς από τη μία μεριά του δρόμου στη άλλη.

Περνάω 2-3 και 4 φορές τη μέρα από το συγκεκριμένο σημείο,στο οποίο σημειωτέον πουθενά δεν έχω δει  70 χιλιόμετρα ούτε πινακίδα άρσης των 50 χιλιομέτρων,άρα ισχύει το 50 κατοικημένης περιοχής, (άλλο που εμείς αν πάει κάποιος με 50 θα τον φάμε από πίσω με φώτα και κόρνα γιατί μας καθυστερεί)και πάντα οδηγώ με προσοχή έχοντας το νου μου μήπως πεταχτεί κάποιος να περάσει ρυθμίζοντας και ανάλογα την ταχύτητά μου.

Δεν θέλω να πω με τα παραπάνω ότι φταίει ο TS γιατί δεν ξέρω πως έγινε το ατύχημα,αλλά και εμείς ώρες ώρες οδηγούμε τελείως απρόσεχτα να μην πω επικίνδυνα για πεζούς και κυρίως για παιδιά πρωινές και μεσημεριανές ώρες που πάνε σχολείο.

Καταρχήν η φωτογραφία με τα κιγκλιδώματα . 

Θα βγάλω και μια φωτογραφία με τα 70 χιλιόμετρα . 

34EBB61C-38BC-4B35-B41D-33EBC388B831.jpeg

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, NEKROMA είπε

Πάντα, οι πεζοί έχουν προτεραιότητα , δηλαδη εμπλεξες στανταρ

Πάνε διάβασε ρε φίλε το thread, skippares 10 σελίδες και είπες να πεις την μπάλα σου κι εσυ!

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Spasarxidas είπε

Εσείς που λέτε ότι θα πληρώσει από την τσέπη του, έχετε καμία σχέση με την πραγματικότητα; Γνωρίζετε για ποιον λόγο πληρώνετε ασφάλεια στο όχημά σας; Φίλε ότι και να συμβεί,την αποζημιωση της κοπέλας σε περίπτωση που βγεις φταιχτης,την πληρώνει η ασφάλειά σου.Λογω τραυματισμού γίνεται αυτεπάγγελτα η μήνυση.

....ας φαει καποιος 2 3 οδηγωντας υπο την επηρεια τοξικων ουσιων η χωρις διπλωμα και να περιμενει η ασφαλεια να τον καλυψει...η ασφαλεια πληρωνει το θυμα και μετα στρεφεται εναντιον του οδηγου. ΣΤΑΝΤΑΡ πρακτικη οταν φταιει ( παραβαση κοκ)  ο ασφαλισμενος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε

Καταρχήν η φωτογραφία με τα κιγκλιδώματα . 

Θα βγάλω και μια φωτογραφία με τα 70 χιλιόμετρα . 

34EBB61C-38BC-4B35-B41D-33EBC388B831.jpeg

Έχεις χάσει επεισόδια φίλε.Αν διαβάσεις το θέμα θα δεις που είναι το σημείο του τροχαίου.Μόλις βρεις τα 70 στείλτα

Επίσης αυτό το λες κιγκλίδωμα από τη στιγμή που είναι 15 μέτρα και δεξιά αριστερά είναι ελεύθερο.Ήμαρτον.

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.
11 minutes ago, ELTASSOS said:

....ας φαει καποιος 2 3 οδηγωντας υπο την επηρεια τοξικων ουσιων η χωρις διπλωμα και να περιμενει η ασφαλεια να τον καλυψει...η ασφαλεια πληρωνει το θυμα και μετα στρεφεται εναντιον του οδηγου. ΣΤΑΝΤΑΡ πρακτικη οταν φταιει ( παραβαση κοκ)  ο ασφαλισμενος.

Έχεις κανένα παράδειγμα με αυτή τη στάνταρ πρακτική σε καμία απλή παράβαση και όχι ναρκωτικά, αλκοόλ και έλλειψη διπλώματος? 

Δημοσ.

Για αρχή ελπίζω να έχεις νομική κάλυψη στην ασφάλεια σου - θα γλιτώσεις αρκετά έξοδα (Για €5 επιπλέον αξίζει να υπάρχει).

Κατά πάσα πιθανότητα μετά από 6 μήνες με 1 χρόνο θα σου έρθει κλήση για παράσταση στο δικαστήριο (όσων αφορά το αστικό κομμάτι - για αποζημιώσεις) γιατί θα σου έχουν κάνει μήνυση. Θα σου πρότεινα τότε να κάνεις και εσύ μήνυση (όπως θα σου πει και ο δικηγόρος σου).  Να λάβεις υπ'όψιν σου ότι εξαρτάται που μένει η κοπέλα (εάν είναι σε άλλη πόλη π.χ. Θεσσαλονίκη, γιατί είναι φοιτήτρια στην Αθήνα) η δίκη για το αστικό θα γίνει εκεί με αποτέλεσμα οι μάρτυρες κατά πάσα πιθανότητα να μην παραστούν αλλά εφόσον έχουν δώσει κατάθεση στην τροχαία (σε δεύτερο χρόνο μετά το ατύχημα) θα σταθεί στο δικαστήριο.

Η υπαιτιότητα θα βγει 50/50 και η κοπέλα θα έρθει σε συμβιβασμό με την ασφαλιστική σου για να αποζημιωθεί. Θα υπογράψει Υ/Δ ότι δεν θα διεκδικήσει τίποτα άλλο , οπότε 3 έτη μετά που θα γίνει το ποινικό δικαστήριο (δεν το γλιτώνεις) θα πει ότι δεν θα στραφεί εναντίον σου και ότι δεν επιθυμεί την δίωξη σου.  Θα αθωωθείς κατά πάσα πιθανότητα , αλλά φυλακή δεν θα πας. Στο ποινικό έχει μεγάλη βαρύτητα η απόφαση του αστικού.

Σου εύχομαι ολόψυχα να σου λέω χαζομάρες και να μην σου κάνουν μήνυση αλλά δεν νομίζω ότι θα βρεθεί διαφορετικά λύση (πώς θα τους αποζημιώσει η ασφαλιστική?), εκτός εάν ο δικηγόρος τους είναι τσακάλι και δεν πάει σε δίκη αλλά πετύχει καλό εξωδικαστικό συμβιβασμό και όλα καλά!

Συμβουλέψου δικηγόρο, εάν σκεφτείς να τους αποζημιώσεις με δικά σου χρήματα (και τελικά το κάνεις) μπορεί να σου κάνουν μήνυση (εν τέλει) και εκεί θα αποδειχτεί ότι παραδέχεσαι την υπαιτιότητα σου και θα είναι χειρότερα για εσένα σε περίπτωση δίκης.

Επίσης, όσοι σε έχουν σταυρώσει ήδη, καλό είναι να μην τους ακούς και στεναχωριέσαι γιατί δεν μπορούν να το καταλάβουν, μέχρι να το πάθουν..... πράγμα το οποίο το απεύχομαι για τον οποιονδήποτε. Δεν κατανοούν το πώς μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, γιατί θεωρούν ότι δεν θα γίνει σε αυτούς και νομίζουν ότι στους εαυτούς τους που είναι τέλειοι οδηγοί αυτό δεν θα γίνει ποτέ (κλασικός Ελληνάρας).

Δεν θα απαντήσω σε κανέναν και δεν θα ασχοληθώ άλλο με το θέμα. Εγώ έγραψα απλά ποια είναι η διαδικασία από εδώ και πέρα για να ξέρεις τι να περιμένεις. Μακάρι να βγω ψεύτης και να μην γίνει τίποτα.

Επίσης μην τα βάζεις με τον εαυτό σου, γιατί εάν έγιναν όπως τα λες, δεν φταις. Ας μην περνούσε κάθετα το δρόμο, να κοιτούσε πριν περάσει και να πήγαινε από την ΔΙΑΒΑΣΗ!!!!!!!!

Υ.Γ. Μπορεί να πήγαινες και λιγότερο από 70 χλμ/ώρα γιατί από την σύγκρουση θα έπρεπε να εκσφενδονιστεί και να χτυπήσει χειρότερα - να σπάσει γόνατα, ωμοπλάτη και κεφάλι (κάτι το οποίο ευτυχώς και το δικαστήριο και η τροχαία το γνωρίζουν), απλά ο κάθε έξυπνος εδώ δεν μπορεί να υπολογίσει την πραγματική ταχύτητα του οχήματος του και λέει την εξυπνάδα του, όμως και πάλι αυτό δεν θα το κρίνω εγώ.

• Like 3
  • Thanks 3
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Έχεις χάσει επεισόδια φίλε.Αν διαβάσεις το θέμα θα δεις που είναι το σημείο του τροχαίου.Μόλις βρεις τα 70 στείλτα

Επίσης αυτό το λες κιγκλίδωμα από τη στιγμή που είναι 15 μέτρα και δεξιά αριστερά είναι ελεύθερο.Ήμαρτον.

Επειδή δεν είχε κιγκλίδωμα όπως έγραψες ....επειδή περνάς 4 φορές την ημέρα 

εχει 35 m κάγκελα από κάθε μεριά 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, scorpios1980 είπε

Για αρχή ελπίζω να έχεις νομική κάλυψη στην ασφάλεια σου - θα γλιτώσεις αρκετά έξοδα (Για €5 επιπλέον αξίζει να υπάρχει).

Κατά πάσα πιθανότητα μετά από 6 μήνες με 1 χρόνο θα σου έρθει κλήση για παράσταση στο δικαστήριο (όσων αφορά το αστικό κομμάτι - για αποζημιώσεις) γιατί θα σου έχουν κάνει μήνυση. Θα σου πρότεινα τότε να κάνεις και εσύ μήνυση (όπως θα σου πει και ο δικηγόρος σου).  Να λάβεις υπ'όψιν σου ότι εξαρτάται που μένει η κοπέλα (εάν είναι σε άλλη πόλη π.χ. Θεσσαλονίκη, γιατί είναι φοιτήτρια στην Αθήνα) η δίκη για το αστικό θα γίνει εκεί με αποτέλεσμα οι μάρτυρες κατά πάσα πιθανότητα να μην παραστούν αλλά εφόσον έχουν δώσει κατάθεση στην τροχαία (σε δεύτερο χρόνο μετά το ατύχημα) θα σταθεί στο δικαστήριο.

Η υπαιτιότητα θα βγει 50/50 και η κοπέλα θα έρθει σε συμβιβασμό με την ασφαλιστική σου για να αποζημιωθεί. Θα υπογράψει Υ/Δ ότι δεν θα διεκδικήσει τίποτα άλλο , οπότε 3 έτη μετά που θα γίνει το ποινικό δικαστήριο (δεν το γλιτώνεις) θα πει ότι δεν θα στραφεί εναντίον σου και ότι δεν επιθυμεί την δίωξη σου.  Θα αθωωθείς κατά πάσα πιθανότητα , αλλά φυλακή δεν θα πας. Στο ποινικό έχει μεγάλη βαρύτητα η απόφαση του αστικού.

Σου εύχομαι ολόψυχα να σου λέω χαζομάρες και να μην σου κάνουν μήνυση αλλά δεν νομίζω ότι θα βρεθεί διαφορετικά λύση (πώς θα τους αποζημιώσει η ασφαλιστική?), εκτός εάν ο δικηγόρος τους είναι τσακάλι και δεν πάει σε δίκη αλλά πετύχει καλό εξωδικαστικό συμβιβασμό και όλα καλά!

Συμβουλέψου δικηγόρο, εάν σκεφτείς να τους αποζημιώσεις με δικά σου χρήματα (και τελικά το κάνεις) μπορεί να σου κάνουν μήνυση (εν τέλει) και εκεί θα αποδειχτεί ότι παραδέχεσαι την υπαιτιότητα σου και θα είναι χειρότερα για εσένα σε περίπτωση δίκης.

Επίσης, όσοι σε έχουν σταυρώσει ήδη, καλό είναι να μην τους ακούς και στεναχωριέσαι γιατί δεν μπορούν να το καταλάβουν, μέχρι να το πάθουν..... πράγμα το οποίο το απεύχομαι για τον οποιονδήποτε. Δεν κατανοούν το πώς μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, γιατί θεωρούν ότι δεν θα γίνει σε αυτούς και νομίζουν ότι στους εαυτούς τους που είναι τέλειοι οδηγοί αυτό δεν θα γίνει ποτέ (κλασικός Ελληνάρας).

Δεν θα απαντήσω σε κανέναν και δεν θα ασχοληθώ άλλο με το θέμα. Εγώ έγραψα απλά ποια είναι η διαδικασία από εδώ και πέρα για να ξέρεις τι να περιμένεις. Μακάρι να βγω ψεύτης και να μην γίνει τίποτα.

Επίσης μην τα βάζεις με τον εαυτό σου, γιατί εάν έγιναν όπως τα λες, δεν φταις. Ας μην περνούσε κάθετα το δρόμο, να κοιτούσε πριν περάσει και να πήγαινε από την ΔΙΑΒΑΣΗ!!!!!!!!

Υ.Γ. Μπορεί να πήγαινες και λιγότερο από 70 χλμ/ώρα γιατί από την σύγκρουση θα έπρεπε να εκσφενδονιστεί και να χτυπήσει χειρότερα - να σπάσει γόνατα, ωμοπλάτη και κεφάλι (κάτι το οποίο ευτυχώς και το δικαστήριο και η τροχαία το γνωρίζουν), απλά ο κάθε έξυπνος εδώ δεν μπορεί να υπολογίσει την πραγματική ταχύτητα του οχήματος του και λέει την εξυπνάδα του, όμως και πάλι αυτό δεν θα το κρίνω εγώ.

Αναρτήσεις σαν τη δική σου δείχνει ότι υπάρχει ακόμα ανθρωπιά.Πιο σωστός δε γίνεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε

Επειδή δεν είχε κιγκλίδωμα όπως έγραψες ....επειδή περνάς 4 φορές την ημέρα 

εχει 35 m κάγκελα από κάθε μεριά 

Εντάξει με βούλωσες τώρα.

Συνήθως όταν λέμε κιγκλίδωμα εννοούμε στη μέση του δρόμου.Εγώ εκεί εννούσα ότι δεν έχει αν είχες διαβάσει καλά το μήνυμά μου.Αν βρεις σε αυτό το δρόμο στη μέση στείλτο.Δεν λέω στην Παλλήνη ή στο Γέρακα που έχει αλλά σε αυτά τα 500-1000 μέτρα του επίδικου δρόμου.

Από την άλλη αν σε 500-1000  μέτρα  δρόμο εννοείς κιγκλίδωμα ένα διακοσμητικό καγκελάκι μήκους 20 μέτρων από τη μια μεριά και άλλα τόσα από την άλλη που θα εμποδίσουν τους πεζούς να περάσουν από τη μία μεριά στη άλλη τι να πω.

Και  μη μου πεις ότι υπάρχει λογικός πεζός που θα περάσει πάνω από αυτό το καγκελάκι όταν στα 5-10 μέτρα μπορεί να περάσει ελεύθερα απέναντι.

Περιμένω με αγωνία και τα 70 που υποσχέθηκες μόνο μη πας Πικέρμι να τα βρεις.:P

Δες και τα 35 μέτρα κάγκελου που πόσταρες που είναι όσο είναι το μήκος τριών παρκαρισμένων αυτοκινήτων δηλαδή 7-10 μέτρα.

Και για να μην παιδεύεσαι δες πως είναι το κιγκλίδωμα στη μέση του κεντρικού δρόμου στην Παλλήνη που  για να το περάσει πεζός πρέπει να το καβαλήσει

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, scorpios1980 είπε

Ολο δεν θα σχολιασεις αλλο , λες , στο μοναδικο πρωτο σου ποστ, ενω κραζεις ολους οσους κραζουν...καινουργιο #συνδρομο ελληναρ #  ειναι αυτο?...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Εντάξει με βούλωσες τώρα.

Συνήθως όταν λέμε κιγκλίδωμα εννοούμε στη μέση του δρόμου.Εγώ εκεί εννούσα ότι δεν έχει αν είχες διαβάσει καλά το μήνυμά μου.Αν βρεις σε αυτό το δρόμο στη μέση στείλτο.Δεν λέω στην Παλλήνη ή στο Γέρακα που έχει αλλά σε αυτά τα 500-1000 μέτρα του επίδικου δρόμου.

Από την άλλη αν σε 500-1000  μέτρα  δρόμο εννοείς κιγκλίδωμα ένα διακοσμητικό καγκελάκι μήκους 20 μέτρων από τη μια μεριά και άλλα τόσα από την άλλη που θα εμποδίσουν τους πεζούς να περάσουν από τη μία μεριά στη άλλη τι να πω.

Και  μη μου πεις ότι υπάρχει λογικός πεζός που θα περάσει πάνω από αυτό το καγκελάκι όταν στα 5-10 μέτρα μπορεί να περάσει ελεύθερα απέναντι.

Περιμένω με αγωνία και τα 70 που υποσχέθηκες μόνο μη πας Πικέρμι να τα βρεις.:P

Δες και τα 35 μέτρα κάγκελου που πόσταρες που είναι όσο είναι το μήκος τριών παρκαρισμένων αυτοκινήτων δηλαδή 7-10 μέτρα.

Και για να μην παιδεύεσαι δες πως είναι το κιγκλίδωμα στη μέση του κεντρικού δρόμου στην Παλλήνη που  για να το περάσει πεζός πρέπει να το καβαλήσει

Γράφει λοιπόν ο οδηγός ´ η κοπέλα βγήκε από κιγκλιδώματα ´ τωρα αυτά για διαχωριστική που γράφεις είναι άσχετα .

Γραφεις συγκεκριμένα ´ δεν υπάρχουν κιγκλιδώματα ´ .... υπάρχουν λοιπόν και αφού περνάς θα δεις ότι δεν είναι μήκος 3 αυτοκινήτων όπως γράφεις . 

Και ο λόγος που στην λέω είναι ότι για πολοστη φορά κανείς λάθος όχι μονο σε αυτό το θέμα , και όταν κάποιος παραθέτει γεγονότα γίνεσαι ειρωνικός .

Λοιπον για να τα λέμε όπως είναι έχει κιγκλιδώματα και από τις 2 μεριές του δρόμου , 

όπως έχει σε όλες τις στάσεις. Ναι εχω δει δεκάδες φορές πιτσιρίκια να τα καβαλάνε και να περνάνε τον δρόμο ιδίως σε ώρες που έχουν σχολάσει από το σχόλιο και κάνουν τις γνωστές χαζομάρες .

Επεξ/σία από Alexandros7474
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή έχω χτυπήσει πεζό μέσα σε κλειστή εθνική οδό, να σας πω πως έχουν τα πράγματα:

Στο ποινικό, αν μπλέξεις με λαμόγια που απλα δεν ενδιαφέρονται για το αν έζησε το παιδί τους που πήγαινε με ακουστικά σε λειτουργία, να περάσει απέναντι σε κλειστή εθνική οδό και την έβγαλε με ενα απλό κάταγμα κνήμης αν θυμάμαι καλά, τρως 10 μήνες και θα είσαι 6-8 χρόνια στα δικαστήρια για να αποδείξεις κάτι το οποίο απλα δεν ενδιαφέρει το δικαστήριο. Στη δική μου περίπτωση και μάλλον και στη δική σου, ακόμη κι αν ο πεζός ήταν στον κόσμο του, ακόμη κι αν είναι διανοητικά ανάπηρος, ακόμη κι αν είναι 95 ετων έχω την υποχρέωση να προσέξω τόσο ώστε να μην τον αγγίξω/τραυματήσω/σκοτώσω. 

Αν τύχει και πέσεις σε λογικούς ανθρώπους, ίσως στο ποινικό να να τη βγάλεις καθαρή και να μην νιώσεις τόσο άσχημα στην τόσο ψυχοφθόρα αυτή διαδικασία. Δεν μπορείς να φωνάξεις, δεν μπορείς να δώσεις μπουνίδια, όσα ψέματα κι αν πουν από την αντίθετη πλευρά. Στη δίκη μου περίπτωση εμφάνισαν πλαστό χαρτί από την περιφέρεια που έλεγε πως εκεί ήταν διάβαση. Πλαστό όσο αφορά το περιεχόμενο, όχι το από που ήταν.

Στο αστικό παίζει να σου βγάλουν συνυπαιτιότητα και θα ίσως πάρεις και εσυ λίγα χρήματα τα οποία θα προέρχονται από την αποζημίωση που θα βγάλει στον πεζό το δικαστήριο. Εγώ πήρα το 40% από αυτά που ζητούσα.

Οι μάρτυρες πιθανόν θα σε γράψουν, σε εμένα ήρθαν στην αρχή και μετά εξαφανίστηκαν παρόλο που είχαν ενημερωθεί πως έχει πρόστιμο 120€ για τη μη εμφάνιση τους. Παρόλα αυτά, το δικαστήριο σπάνια δίνει σημασία στους μάρτυρες, ειδικά αν από την άλλη πλευρά έχουν έρθει να εισπράξουν και μόνο.

Τελος, ενα πράγμα που έμαθα στα δικαστήρια είναι πως ακόμη κι αν έχεις δίκιο, πρέπει να φερθείς σα λαμόγιο, να πεις ψέμματα, να κατασκευάσεις ιστορίες για να τη βγάλεις καθαρή. Εγώ δεν το έκανα και ακόμη τρέχω. Το αστικό έχει τελειώσει, το ποινικό εκκρεμεί.

Δυστυχως εμπλέξες... 

Α, αν δεν είχα Νομική Προστασία, απλά θα ήταν πολύ άσχημο για την τσέπη μου.

Και κάτι άλλο που ξέχασα. Παρακάλεσε τους moderators να σου σβήσουν όλο το νημα γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου, το οτιδήποτε εδώ.

Επεξ/σία από agamoi-thytai
  • Sad 2
Δημοσ.

Και το απο πανω μυνημα δυστυχως αποδεικνυει το γιατι το hit n run ζει και βασιλευει στην Ελλαδα ακομα και σωστος να εισαι και να μην φταις (δεν μιλαω για μεθυσμενους ή γενικοτερα ηλίθιους). Ακριβως αυτο το οτι ακομα και το δικαστηρια το βλεπει τελειως ανθρωπινα ( να αποζημιωσουμε τον πεζο κ ο αλλος να παει να μπιπ) χωρις να κοιταει το τι πραγματικα εγινε. Το δικαστηρια θα επρεπε να ειναι στιγνο και αδεκαστο και αν φται ο οδηγος να τον σκισει αλλα αντιστοιχα να σκισει και τον πεζο αν φταει και ας μπει σε τρελλα εξοδα λογο τραυματισμου (που δεν ενδιαφερει το νομο αυτο ) αλλα στην ελλαδαρα αυτα ειναι ψιλα γραμματα.

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Narayan είπε

Δηλαδή στην ίδια παράγραφο παραδέχεσαι πως ως πεζός δεν προσέχεις όσο πρέπει περνώντας τον δρόμο, αλλά έχεις την απαίτηση από τους οδηγούς ό,τι βλακεία και να κάνεις ως πεζός να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να φρενάρουν για να μην σε πατήσουν εσένα και όποιον άλλο πεζό περνάει τον δρόμο σαν φοβισμένη γάτα.

Τον κανονισμό 2 του ΚΟΚ που αναφέρθηκε νωρίτερα τον γνωρίζεις; Το κατανοείς πως είσαι εξίσου -αν όχι περισσότερο- επικίνδυνος με έναν οδηγό που δεν προσέχει στην οδήγηση;

Επίσης κατανοώ από τα γραφόμενα πως δεν οδηγείς συχνά, το αυτοκίνητο θέλει και μία απόσταση να σταματήσει όσο σιγά και να πηγαίνεις, αν πεταχτεί κάποιος στα 10-20 μέτρα ακόμα και ακαριαία να είναι η αντίδραση λίγα πραγματα μπορεί να κάνει ο οδηγός χωρίς να φέρει σε κίνδυνο άλλους πεζούς και οχήματα. 

Να ενημερώσεις την ασφαλιστική σου για να σε συμβουλέψει τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Άλλο τι σου λένε τώρα οι παθόντες και άλλο το τι θα πράξουν τελικά. Και δεν υπάρχει λόγος να δεσμεύτεις να καλύψεις ιατρικά έξοδα, είναι δουλειά της ασφαλιστικής και εκτός αυτού μπορεί να υπερβούν κατά πολύ τις υλικές ζημιές στο όχημά σου.

το αντιθετο γραφω. προσεχω πολυ. απλα μια φορα περασα χωρις να το καταλαβω. ειχα πολλα προβληματα τοτε. οταν οδηγαω ειτε τρενο ειτε αμαξι εχω μια αισθηση ευθυνης που εσυ προφανως δεν εχεις με βαση τα γραφομενα σου. 

ναι θα πρεπει να προσεχω σαν οδηγος κι εγω κι εσυ. οσο για το ποσο γρηγορα μπορει να σταματησει ενα αμαξι, θα σου πω οτι σημερα οδηγουσα μηχανη 80 τονων με 20 χλμ ταχυτητα. ξαφνικα ειδα τον σηματοδοτη να δειχνει κοκκινο ημουν σε ετοιμοτητα γιατι ξερω οτι εκεινος ο σηματοδοτης ειναι λιγο κρυμμενος και τον βλεπεις στα 40 μετρα περιπου, χρειαστηκα περιπου 20 μετρα για να σταματησω εντελως. πιστευω οτι ενα αμαξι του ενος τονου θα μπορει να σταματησει πιο γρηγορα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...