Mapas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Υπάρχει κανένας ftp client που όταν μπαίνεις σε κάποιο ftp site σκανάρει όλους τους καταλόγους και κατεβάζει την λίστα με τα αρχεία έτσι ώστε όταν ξαναπάς να σου δείχνει τι έχει αλλάξει;
guido Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Den gnwrizw an uparxei.Pantws egw koitaw pote exei ginei modified o ka8e folder kai 8umoumenos pote mphka last time mporw na katalabw poios folder exei ginei updated ka8ws kai me ton idio tropo kai ta files
Mapas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Νομίζω ότι αν απλά προσθέσεις ένα αρχείο σε κάποιον κατάλογο δεν αλλάζει η ημερομηνία του καταλόγου... Δεν είμαι σίγουρος πάντως...
Nick-K Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Ναι, έτσι είναι. Η μόνη λύση είναι να βάλεις να σου εμφανίζονται τα αρχεία/φάκελλοι ημερομηνιακά..
guido Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Νομίζω ότι αν απλά προσθέσεις ένα αρχείο σε κάποιον κατάλογο δεν αλλάζει η ημερομηνία του καταλόγου... Δεν είμαι σίγουρος πάντως... koita egw se ena ftp pou mpainw suxna opote proste8ei h sbhstei arxeio allazei h hmeromhnia tou fakelou stadar.Se ena fakelo omws pou einai shortcut se deutero sklhro den allazei (logiko).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.