Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 ώρες πριν, ChrisTz1 είπε

Σε xiaomi redmi pro που είχα τέλη του 2016 είχε τον x25 . Πολύ γρήγορος με score 96000 στο  antuntu αλλά ενώ είχε 4100 μιλιαμπερ η μπαταρία με το ζορι κρατούσε 1,5 μέρα και ζεστενοταν πάρα πολύ. Τώρα με το one plus έχω 3300 μιλιαμπερ και μου κρατάει τουλάχιστον μισή μέρα παραπάνω. Το xiaomi δουλεύει ακόμη απροβληματιστα από θέμα μπαταρίας στον πατέρα μου 

Και εγώ που έχω το Elephone S8 με τον ίδιο επεξεργαστή, με 4.000mAh μπαταρία, μου κρατάει ακόμα λιγότερο!

Μεγάλο ρόλο παίζει η 2Κ οθόνη που έχει το τηλέφωνο! Όταν απενεργοποιήσω την αυτόματη φωτεινότητα(και την ρυθμίσω χαμηλαααά), η μπαταρία θα κρατήσει 1 μέρα και κάτι. Αν την ενεργοποιήσω πάλι....ένα 8ώρο με το πολύ ζόρι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί το κάνει αυτό στον εαυτό της; Ο P60 είναι καλύτερος από αρκετούς Qualcomm (πχ τον 636 και λίγο καλύτερος και από τον 660) σε επεξεργαστική ισχύ. Πέρα από τους drivers, τι σκ@τ@ σκέφτονται όταν αποφασίζουν τη gpu; Mali G72 mp3; Αυτή είναι low end και δεν είναι καν σε ισορροπία με το υπόλοιπο SOC.  Στα χαρτιά είναι ανάμεσα από Adreno 505 και 506. Κρίμα...

Επεξ/σία από johncorfas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/10/2018 στις 9:30 ΠΜ, xanoutas είπε

Και εγώ που έχω το Elephone S8 με τον ίδιο επεξεργαστή, με 4.000mAh μπαταρία, μου κρατάει ακόμα λιγότερο!

Μεγάλο ρόλο παίζει η 2Κ οθόνη που έχει το τηλέφωνο! Όταν απενεργοποιήσω την αυτόματη φωτεινότητα(και την ρυθμίσω χαμηλαααά), η μπαταρία θα κρατήσει 1 μέρα και κάτι. Αν την ενεργοποιήσω πάλι....ένα 8ώρο με το πολύ ζόρι...

Πολύ λίγο. Μεγαλο μείον... Το θέμα είναι και πόση ώρα είσαι on screen. Στο xiaomi δεν μπορούσα να το μετρήσω. Αλλά έτσι όπως το υπολογίζω η μπαταρία άντεχε γύρω στις 3-4 ώρες... Σίγουρα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και η οθόνη. Αν έχει ρύθμιση έχω θα την είχα hd συνέχεια

Επεξ/σία από ChrisTz1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...