Ntinaras Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, yiannis1991 είπε Εντάξει, πέρα από την ταχύτητα. Τι παίζει με μπαταρία; θερμοκρασία; GPS; το τελευταιο mtk που ειχα, το gps ηταν gtp Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2018 από Ntinaras
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 9 λεπτά πριν, Dantε είπε Κατι επισης που την εθαψε απο οσο ξερω,ειναι η μη υποστηριξη σε drivers και δεν εδινε και κωδικα για custom rom,για αυτο και υπαρχουν συνηθως λιγες custom για κινητα με mediatek. Αυτό όντως, και δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Χάνει κάτι η εταιρεία αν δώσει τον κώδικα για custom roms;
AtiX Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Ntinaras είπε το τελευταιο που ειχα το gps ηταν gtp Το οποίο όμως ανάλογα με την εταιρία κατασκευής του κινητού δούλευε σωστά ή όχι... 3 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Αυτό όντως, και δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Χάνει κάτι η εταιρεία αν δώσει τον κώδικα για custom roms; Η εταιρία κερδίζει από το ότι δεν απασχολεί προσωπικό για τους drivers και για πιθανές ασυμβατότητες με το νέο software... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, AtiX είπε Το οποίο όμως ανάλογα με την εταιρία κατασκευής του κινητού δούλευε σωστά ή όχι... Η εταιρία κερδίζει από το ότι δεν απασχολεί προσωπικό για τους drivers και για πιθανές ασυμβατότητες με το νέο software... Μα οι drivers υπάρχουν προφανώς, δεν δουλεύουν τα κινητά χωρίς drivers , απλά δεν δίνει το source.. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2018 από Επισκέπτης
ziaba Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) έχω ένα σαπάκι με ΜΤΚ το σήμα wifi του δεν συγκρίνεται με αρκετά ακριβότερες συσκευές όπως s7, htc10, se, moto z κ.α. που είχα... εκεί που έχω full κάλυψη με τον κάρακινέζο τα κινητά που αναφέρω δεν πιάνουν ούτε μία γραμμή ...να τις χε...ω τις επιδόσεις αν δεν έχω ίντερνετ Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2018 από ziaba 1
AtiX Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε Μα οι drivers υπάρχουν προφανώς, δεν δουλεύουν τα κινητά χωρίς drivers , απλά δεν δίνει το source.. Εννοείτε ότι οι drivers υπάρχουν όμως ως εταιρία έχει αποφασίσει να τους δώσει μόνο στους κατασκευαστές που αγοράζουν τα προϊόντα τους και όχι στους προγραμματιστές... το ίδιο κάνει ας πούμε και η Sony για τις κάμερες... Από κει και πέρα το κόστος είναι ελάχιστο μιας και καμία από τις κατασκευάστριες εταιρίες δεν θα ζητήσει καινούργιους drivers για μια νέα έκδοση android αλλά θα κάτσει να προσαρμόσει τους υπάρχοντες...
ChrisTz1 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Σε xiaomi redmi pro που είχα τέλη του 2016 είχε τον x25 . Πολύ γρήγορος με score 96000 στο antuntu αλλά ενώ είχε 4100 μιλιαμπερ η μπαταρία με το ζορι κρατούσε 1,5 μέρα και ζεστενοταν πάρα πολύ. Τώρα με το one plus έχω 3300 μιλιαμπερ και μου κρατάει τουλάχιστον μισή μέρα παραπάνω. Το xiaomi δουλεύει ακόμη απροβληματιστα από θέμα μπαταρίας στον πατέρα μου
Dantε Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, ziaba είπε έχω ένα σαπάκι με ΜΤΚ το σήμα wifi του δεν συγκρίνεται με αρκετά ακριβότερες συσκευές όπως s7, htc10, se, moto z κ.α. που είχα... εκεί που έχω full κάλυψη με τον κάρακινέζο τα κινητά που αναφέρω δεν πιάνουν ούτε μία γραμμή ...να τις χε...ω τις επιδόσεις αν δεν έχω ίντερνετ Καλα σε αυτο περισσοτερο ρολο η κεραια πιστευω παιζει παρα το soc.
TechnoState Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) .... ποτέ δεν τη συμπάθησα την πολιτική της (ποτέ δεν έπαιρναν ικανοποιητικά/εως καθόλου updates οι συσκευές που περιείχαν soc της-κατα ένα μεγάλο ποσοστό είναι συν-υπαιτια μαζί με τους κατασκευαστές) αλλά μακάρι να κάνει το μπαμ (α-λα-amd φάση)...ο ανταγωνισμός μόνο μας ωφελεί! Την έχω αφήσει προ πολλού (στα αρχικά helio τσιπακια της)... τότε οι συνολικες επιδόσεις της ήταν τραγικές.... τώρα έχει αλλάξει κάτι??? Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2018 από TechnoState
Arkin Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Η mediatek είναι για low budget συσκευές. Ακόμα και τα 10 πυρηνα της. Έχει τα θέματα της με GPS αναβαθμίσεις. Μέχρι 100 ευρώ είναι κορυφή όμως γιατί δεν παίζει και κάτι άλλο. Υπάρχουν κινητα με sd 652 στα 80 ευρώ βέβαια.
ziaba Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 53 λεπτά πριν, Dantε είπε Καλα σε αυτο περισσοτερο ρολο η κεραια πιστευω παιζει παρα το soc. όχι παίζει μεγάλο ρόλο και το soc ... δες πχ τι γράφει στην περιγραφή του 710 της qc για το WiFi
NickTheGreek99 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 σε xiaomi redmi note 4 με hexio x20 η μπαταρία τώρα παρέδωσε πνεύμα μετά από 1,5 χρόνο.. ζεστένεται αλλά γενικά όπως είπε και κάποιος από πάνω έχει πολύ καλή λήψη wifi ο κινέζος, gps ικανοποιητικό δεν με είχε αφήσει ποτέ όσο το είχα εγώ. Updates μεγάλο πρόβλημα, έχει ξεκρεμαστεί στο android 6 αν και η xiaomi το παλεύει με τα miui updates,
crapatzi Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Que sera sera είπε Με τέτοια φάτσα γκομενας στη διαφήμιση, μην περιμένουν να πουλήσουν και τίποτα Δηλαδη αν σου την επεφτε θα ελεγες οχι, ε;;; Περα απο την πλακα, εχω το Xiaomi Redmi Pro (2 χρονια τωρα) με Helio P20 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Για κινητακι διετιας που αγοραστηκε 170Ε ειναι super (antutu score 90000). Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2018 από crapatzi
Que sera sera Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Έναν έφεδρο Λοχία στο 298 ΜΚ/ΤΕ μου θυμίζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα