_filippos_ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 31 λεπτά πριν, gia_nnis είπε Ουσιαστικα εσενα μονο οικονομικα δεν σου βγαινει απο την τιμη αποκτησης και για αλλα πραγματα που θα δωσεις επειδη ειναι καινουργιο.. Εγω θα περιμενα να βρω καμια ευκαιρια απο το προηγουμενο i20(μεταχειρισμενο) Διαφωνώ, μονον εγώ ξέρω εαν μου βγαινει οικονομικά στην καθημερινότητα μου.
gia_nnis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Για μενα η τοποθετηση ειναι:Θα θυσιασω χ χρηματα για την αποκτηση ενος καινουργιου.Ερωτηση:Τι το καλυτερο μπορω να παρω σε αυτα τα χρηματα σε κατηγορια χ με την χαμηλοτερη καταναλωση,κοστος ανταλλακτικων,συχνοτητα βλαβων.. Ολοι ετσι κανουν ομως.. Συγκρινουν το παλιο τους με το καινουργιο και αναλογα την περιπτωση για 0.5-1.5λ χαμηλοτερης καταναλωσης εστιαζουν σε αυτο ενω εχουν δωσει ενα σκασμο χρηματα για την αποκτηση(και αλλα ποσα απο πισω) Σιγουρα δεν θα τα κανουν ποτε αποσβεση απο την διαφορα της καταναλωσης!!! Το χειροτερο ειναι οτι λανσαρονται με πολυ χαμηλοτερη απο την πραγματικη για να παρασυρεται ο καταναλωτης...
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Συνονόματε καλά όλα αυτά αλλά δεν ψωνίζουν όλοι έτσι. Υπάρχουν και αυτοί που δεν του νοιάζει να γλιτώσουν μερικά € αλλά προτιμούν να καυλωνουνμε το αμάξι τους. Να το οδηγούν και να είναι πάντα με ένα χαμόγελο. Και αυτό αξίζει τα ευρώ παραπάνω από τον κουβά που σε πάει απλά από το Α Β. (Άλλοι τα πετάνε σε αναβάθμιση pc , άλλοι σε εξόδους άλλοι σε γυναίκες)
gia_nnis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, amagawd είπε Συνονόματε καλά όλα αυτά αλλά δεν ψωνίζουν όλοι έτσι. Υπάρχουν και αυτοί που δεν του νοιάζει να γλιτώσουν μερικά € αλλά προτιμούν να καυλωνουνμε το αμάξι τους. Να το οδηγούν και να είναι πάντα με ένα χαμόγελο. Και αυτό αξίζει τα ευρώ παραπάνω από τον κουβά που σε πάει απλά από το Α Β. (Άλλοι τα πετάνε σε αναβάθμιση pc , άλλοι σε εξόδους άλλοι σε γυναίκες) Το πιο λογικο μου ακουγεται σε γυναικες!!! Οι απολαυσεις της ζωης ειναι καλη μασα.. καλο sex.. και τελος καλο υπνο!!! Τα υπολοιπα ειναι υποκαταστατα...!!! Εδω το καλο sex:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα