Προς το περιεχόμενο

Hyundai i20 vs Opel Corsa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τόσο θα έχει... ότι και να γίνει 2000 χάνεις την 3ετια 

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σχετικά με την HELLAS direct k revolut που ανέφερα προηγουμένως , η προσφορά που αναφέρουν στην σελίδα τους αφορά μόνον για ασφαλίσεις κατοικίας κ όχι αμαξιών.

Δυστυχως δεν το διευκρινίζουν. Μίλησα τηλεφωνικά 

Δημοσ.
Στις 30/10/2018 στις 10:51 ΠΜ, _filippos_ είπε

Σχετικά με την HELLAS direct k revolut που ανέφερα προηγουμένως , η προσφορά που αναφέρουν στην σελίδα τους αφορά μόνον για ασφαλίσεις κατοικίας κ όχι αμαξιών.

Δυστυχως δεν το διευκρινίζουν. Μίλησα τηλεφωνικά 

Να προσθέσω ότι επειδή στο site τους δεν είναι ξεκάθαροι ενώ θα πρεπε, αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι σου επιστρέφουν ΜΕΡΟΣ της PREMIUM συνδρομής που θα πληρώνεις μηνιαίως στην Revolut και όχι λεφτά του ασφάλιστρου  (με κάθε επιφύλαξη) 

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Dare-Devil είπε

Να προσθέσω ότι επειδή στο site τους δεν είναι ξεκάθαροι ενώ θα πρεπε, αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι σου επιστρέφουν ΜΕΡΟΣ της PREMIUM συνδρομής που θα πληρώνεις μηνιαίως στην Revolut και όχι λεφτά του ασφάλιστρου  (με κάθε επιφύλαξη) 

Στην σελίδα λέει:

Για κάθε μέρα που δε θα χρειάζεσαι αποζημίωση, θα σου επιστρέψουμε μέρος των χρημάτων σου

Δεν ειναι ξεκάθαρο εαν αναφέρεται σε μερος των χρημάτων του ασφαλίστρου αλλά υποθέτω πως αυτό εννοεί.
Ωστόσο πουθενά δεν γράφει οτι η προσφορά αυτή αφορά μονον τις ασφάλειες κατοικίας. Μου το ξεκαθάρισε ο υπάλληλος τηλεφωνικά μετά απο διευκρίνιση που ζήτησα στο email.

Δημοσ.

Eπειδη τουλαχιστον εγω βαζω πρωτα την αξιοπιστια θα διαλεγα i20. Απο προσωπικη εμπειρια αλλα και  απο οσα εχω ακουσει απο αλλους τα hyundai ειναι σκυλια.

Δημοσ.

Ήθελα να ανοίξω νέο θέμα αλλά το θέμα με καλύπτει 100%και αν ενοχλώ τον ts ζήτω συγγνώμη αν και με όλες τις ανωτέρω απαντήσεις έχω ψιλοκαλυφθει.  Η κοπέλα μ οδηγεί cliό του 05 και θέλει να το αλλάξει μιας και κάθε μήνα όλο κάτι χαλάει.  Ειναι ανάμεσα σε Corsa 1.4, i20 1.2 , fiesta 1.2 ή 1.4 ...μας νοιάζει κυρίως η ασφάλεια,  η οδηγική συμπεριφορά και όσο γίνεται η αξιοπιστία με την κατανάλωση. Εγώ ως μη γνωστής της προτεινα το corsa ( γτ έχω το αστρα του 05 και από το 07 που το αγόρασα δεν μου έχει ζητήσει τίποτα ,  σε σημείο που και εγώ απορώ).οι πιο πολλοί μηχανικοί μου έχουν πει να κοιτάξόυμε με την σειρά ι20-φιεστα-κορσα.  Budget γύρω στα 7-7,5κ που παίζουν όλα τους.  Η άλλη σκέψη είναι να περιμένουμε λίγούς μήνες και να πάει σε καινούργιο Ford ka 18 ή Toyota yaris 18 γύρω στα 10κ αλλά και τα δύο τους χιλιαρια. Έχετε καμμία πρόταση όντας πιο γνωστές από εμένα; 😀

Δημοσ.
3 ώρες πριν, greekbusters είπε

μας νοιάζει κυρίως η ασφάλεια,  η οδηγική συμπεριφορά και όσο γίνεται η αξιοπιστία με την κατανάλωση. 

Ασφάλεια στο ίδιο επίπεδο είναι όλα.

Οδηγική συμπεριφορά ξεχωρίζει το ford

Αξιοπιστία ξεχωρίζει το hyundai.

Κατανάλωση λογικά όλα είναι κοντά, τσέκαρε εδώ πραγματικές καταναλώσεις.

• Thanks 1
Δημοσ.

6 μέρες με το νεο i20 παρατήρησα τα εξής:
- Η οδήγησή του ειναι πολυ καλή κι άνετη.
- Δεν ειναι τόσο στιβαρό όσο το passat που είχα αλλά είναι κι αυτό σταθερό, δεν το συζητώ!
- Στην αντιπροσωπία μου ειπαν να μην ξεπερνάω τις 3000 στροφές για τα πρώτα 1000χλμ οπότε απο θέμα κατανάλωσης ειμαι ακόμα σε χαμηλά επίπεδα λόγω του προηγούμενου περιορισμού.
Πχ ταξίδι που εκανα 320χλμ έκαψα 15 λίτρα με μέση ταχυτητα τα 90-100χλμ/ώρα
- Το τιμόνι που πολυ εργονομικό.
- Τώρα για τον υπόλοιπο εξοπλισμό θα πω πως μου λύνει τα χέρια και κάνει την συνολική εμπειρία πολυ πολύ καλή!

• Like 7
Δημοσ.
4 ώρες πριν, _filippos_ είπε

ταξίδι που εκανα 320χλμ έκαψα 15 λίτρα με μέση ταχυτητα τα 90-100χλμ/ώρα

Καλορίζικο!

Συνολικά χιλιόμετρα και κατανάλωση αυτό το 6ήμερο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ευχαριστω

συνολικα 700χλμ περιπου

ακομα δεν εχω ανεφοδιάσει για να σημειωσω κ τις αλλες μου μετακινησεις
χιλιομετρα κ λιτρα σημειωνω οταν βαζω  καυσιμο για στατιστικα

Επεξ/σία από _filippos_
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/10/2018 στις 9:22 ΠΜ, amagawd είπε

Η αναπτυξη κινητηρων diesel με συγχρονες προδιαγραφες ειναι ασυμφορες για αρκετες φιρμες. Η Toyota στην Ευρωπη δεν πουλαει οπως στην Ελλαδα. Ουτε καν κοντα. Η κυρια αγορα της ειναι η Αμερικη. Και στην Αμερικη το ντιζελ δε το ξερουν.

Οταν σταματησουν να βγαζουν κινητηρες diesel η VW, η Renault και η Peugeot τοτε να το ξανασυζητησουμε για την καταργηση του ντιζελ. Μεχρι τοτε μια χαρα επιβιωνει. Στη Γερμανια μαλιστα υπαρχει και επιδοτηση για να δωσεις το παλιο πετρελαιο και να παρεις νεο. 

Επεξ/σία από ProponitisTouKanape
Δημοσ.
8 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Στη Γερμανια μαλιστα υπαρχει και επιδοτηση για να δωσεις το παλιο πετρελαιο και να παρεις νεο

Αυτό δεν το ήξερα,μπορείς να δώσεις ενα link για το που το ειδες;Ισχύει για όλες τις εταιρείες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάπου εκεί είναι.Έχω 3 i20-75bhp και άπαντα δίνουν ~830km αυτονομία με γεμάτο ρεζερβουάρ (45lt).

Επεξ/σία από Tenshi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...