Προς το περιεχόμενο

Hyundai i20 vs Opel Corsa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε οδηγικη συμπεριφορα το corsa ειναι πολυ καλυτερο απο το huyndai οπως και σε ποιοτητα κατασκευης.απο εκει και περα απο θεμα αξιοπιστιας κανενα απο τα συγχρονα αμαξια δεν θα σου παρουσιασει κατι σοβαρο αν εισαι τυπικος στα service του.Αν κανεις 15-20κ χιλιομετρα το χρονο τοτε το diesel αξιζει.δεν θα σκεφτεσαι να πας ενα ταξιδακι μακρινο κτλ κτλ μιας και θα εχεις τρελη οικονομια.

Στην θεση σου εγω θα κοιτουσα το ford fiesta που για μενα ισως ειναι το κορυφαιο σε οδηγικη αισθηση στην κατηγορια του.

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, sakks80 είπε

σε οδηγικη συμπεριφορα το corsa ειναι πολυ καλυτερο απο το huyndai οπως και σε ποιοτητα κατασκευης.απο εκει και περα απο θεμα αξιοπιστιας κανενα απο τα συγχρονα αμαξια δεν θα σου παρουσιασει κατι σοβαρο αν εισαι τυπικος στα service του.Αν κανεις 15-20κ χιλιομετρα το χρονο τοτε το diesel αξιζει.δεν θα σκεφτεσαι να πας ενα ταξιδακι μακρινο κτλ κτλ μιας και θα εχεις τρελη οικονομια.

Στην θεση σου εγω θα κοιτουσα το ford fiesta που για μενα ισως ειναι το κορυφαιο σε οδηγικη αισθηση στην κατηγορια του.

Το 2012 οδηγησα καινουργιο i20 1.2 ,corsa 1.4 100hp,fiesta 1.4

Τα συμπερασματα μου ηταν οτι και το i20 μου εδεινε την εντυπωση οτι πατουσε καλα αλλα εχει θορυβωδης κινητηρα σε σχεση με το corsa!

Στο corsa εψαχνα τα 100hp! Επισης μου ειπαν οτι τσιμπαει ακομα περισσοτερη βενζινη το 100αρι!

Fiesta 1.4. Αυτο ναι εχει καλυτερη οδηγικη συμπεριφορα!

Εχω πληροφοριες οτι το καινουργιο corsa 1.4 παλι ανοιγει γραμμικα αλλα ειναι πιο οικονομικο σε σχεση με το προηγουμενο.. καιει κατι λιγοτερο απο 8λ εντος!

Δημοσ.
5 ώρες πριν, sakks80 είπε

...το diesel αξιζει.δεν θα σκεφτεσαι να πας ενα ταξιδακι μακρινο κτλ κτλ μιας και θα εχεις τρελη οικονομια.

Αγορά diesel νομίζω δεν αξίζει πλεον. Πάνε προς κατάργηση.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, _filippos_ είπε

κοιτα εδω ποσα kia...

Δημοσ.
6 ώρες πριν, _filippos_ είπε

Παραμυθια. Euro 5-6 μια χαρα ειναι.δεν γινεται να σταματησει η παραγωγη diesel.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, sakks80 είπε

Παραμυθια. Euro 5-6 μια χαρα ειναι.δεν γινεται να σταματησει η παραγωγη diesel.

https://www.newsauto.gr/news/episima-telos-diesel-apo-tin-toyota/

https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Diesel-telos-gia-th-Volvo_149426.asp

https://www.movenews.gr/telos-to-diesel-gia-thn-porsche/

etc

Δημοσ.

Εδω πέρα πάντως η συντριπτική πλειοψηφία μτχ ΙΧ κι επαγγελματικών που έχουν πωλητήρια κ ειναι παρκαρισμένα σε δημόσια παρκινγκ ειναι diesel.  

Δημοσ.
2 ώρες πριν, _filippos_ είπε

Εδω πέρα πάντως η συντριπτική πλειοψηφία μτχ ΙΧ κι επαγγελματικών που έχουν πωλητήρια κ ειναι παρκαρισμένα σε δημόσια παρκινγκ ειναι diesel.  

Συνήθως τα αυτοκίνητα που βλέπεις στημένα προς πώληση σε δημόσια πάρκινγκ είναι από μη νόμιμους εμπόρους(οι νόμιμοι τα στήνουν στις μάντρες τους), συνεπώς λογικό είναι η πλειοψηφία τους να τυγχάνει diesel μια και τα μεταχειρισμένα diesel έχουν περισσότερη ζήτηση από τα βενζινοκίνητα.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά εδω και καιρό σας βλεπω ολους να αποτρέπεται να αγοράσει ο κόσμος diesel αυτοκίνητα.  Αν ισχύουν αυτά που λένε τι κάνουμε εμείς που έχουμε diesel αυτοκινητα; Να το πουλήσω τωρα που είναι νωρίς και να μην μου μείνει?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, RedPriest είπε

Ρε παιδιά εδω και καιρό σας βλεπω ολους να αποτρέπεται να αγοράσει ο κόσμος diesel αυτοκίνητα.  Αν ισχύουν αυτά που λένε τι κάνουμε εμείς που έχουμε diesel αυτοκινητα; Να το πουλήσω τωρα που είναι νωρίς και να μην μου μείνει?

Πόσων ετών είναι?

Ποια ήταν η τιμή αγοράς του?

Πότε σκόπευες να το πουλήσεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Πόσων ετών είναι?

Ποια ήταν η τιμή αγοράς του?

Πότε σκόπευες να το πουλήσεις?

Opel corsa d 1.3 2008.

Λεω να το δώσω σε κάνα χρόνο βαρια δυο. Τιμη αγοράς αρκετα χαμηλή σε σχέση με τις τιμές που παίζουν τωρα στα μεταχειρισμένα.

Επεξ/σία από RedPriest
Δημοσ.

Δεν έχεις θέμα εσύ.. Αλλά εάν έπαιρνες τώρα καινούργιο diesel στα 30Κ και θα έπρεπε να το κρατήσεις 10+ χρόνια... Υπάρχει θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, RedPriest είπε

Opel corsa d 1.3 2008.

Λεω να το δώσω σε κάνα χρόνο βαρια δυο. Τιμη αγοράς αρκετα χαμηλή σε σχέση με τις τιμές που παίζουν τωρα στα μεταχειρισμένα.

Σχεδόν 11 ετών, άρα ήδη η απαξίωσή του είναι μεγάλη.

Δεν έχεις να κερδίσεις κάτι άξιο λόγου είτε το πουλήσεις τώρα είτε σε κάποια χρόνια. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, turbat0s είπε

Σχεδόν 11 ετών, άρα ήδη η απαξίωσή του είναι μεγάλη.

Δεν έχεις να κερδίσεις κάτι άξιο λόγου είτε το πουλήσεις τώρα είτε σε κάποια χρόνια. 

Κοίτα τωρα εχουν 5-6k. Αυτό που φοβάμαι είναι μην παω σε δύο χρόνια οπως ειπα το αργότερο και εχει 2-3k.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...