sakks80 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 σε οδηγικη συμπεριφορα το corsa ειναι πολυ καλυτερο απο το huyndai οπως και σε ποιοτητα κατασκευης.απο εκει και περα απο θεμα αξιοπιστιας κανενα απο τα συγχρονα αμαξια δεν θα σου παρουσιασει κατι σοβαρο αν εισαι τυπικος στα service του.Αν κανεις 15-20κ χιλιομετρα το χρονο τοτε το diesel αξιζει.δεν θα σκεφτεσαι να πας ενα ταξιδακι μακρινο κτλ κτλ μιας και θα εχεις τρελη οικονομια. Στην θεση σου εγω θα κοιτουσα το ford fiesta που για μενα ισως ειναι το κορυφαιο σε οδηγικη αισθηση στην κατηγορια του.
Πανος999 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Καλοταξιδο κ στον φιλο.. Σε ζηλευω(με την καλη εννοια) Τα ford δεν εχουν πολυ πιο ακριβα ανταλλακτικα?? Η κανω καποιο λαθος..?
gia_nnis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 54 λεπτά πριν, sakks80 είπε σε οδηγικη συμπεριφορα το corsa ειναι πολυ καλυτερο απο το huyndai οπως και σε ποιοτητα κατασκευης.απο εκει και περα απο θεμα αξιοπιστιας κανενα απο τα συγχρονα αμαξια δεν θα σου παρουσιασει κατι σοβαρο αν εισαι τυπικος στα service του.Αν κανεις 15-20κ χιλιομετρα το χρονο τοτε το diesel αξιζει.δεν θα σκεφτεσαι να πας ενα ταξιδακι μακρινο κτλ κτλ μιας και θα εχεις τρελη οικονομια. Στην θεση σου εγω θα κοιτουσα το ford fiesta που για μενα ισως ειναι το κορυφαιο σε οδηγικη αισθηση στην κατηγορια του. Το 2012 οδηγησα καινουργιο i20 1.2 ,corsa 1.4 100hp,fiesta 1.4 Τα συμπερασματα μου ηταν οτι και το i20 μου εδεινε την εντυπωση οτι πατουσε καλα αλλα εχει θορυβωδης κινητηρα σε σχεση με το corsa! Στο corsa εψαχνα τα 100hp! Επισης μου ειπαν οτι τσιμπαει ακομα περισσοτερη βενζινη το 100αρι! Fiesta 1.4. Αυτο ναι εχει καλυτερη οδηγικη συμπεριφορα! Εχω πληροφοριες οτι το καινουργιο corsa 1.4 παλι ανοιγει γραμμικα αλλα ειναι πιο οικονομικο σε σχεση με το προηγουμενο.. καιει κατι λιγοτερο απο 8λ εντος!
_filippos_ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, sakks80 είπε ...το diesel αξιζει.δεν θα σκεφτεσαι να πας ενα ταξιδακι μακρινο κτλ κτλ μιας και θα εχεις τρελη οικονομια. Αγορά diesel νομίζω δεν αξίζει πλεον. Πάνε προς κατάργηση.
gia_nnis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, _filippos_ είπε Αγορά diesel νομίζω δεν αξίζει πλεον. Πάνε προς κατάργηση. κοιτα εδω ποσα kia...
sakks80 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 6 ώρες πριν, _filippos_ είπε Αγορά diesel νομίζω δεν αξίζει πλεον. Πάνε προς κατάργηση. Παραμυθια. Euro 5-6 μια χαρα ειναι.δεν γινεται να σταματησει η παραγωγη diesel.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, sakks80 είπε Παραμυθια. Euro 5-6 μια χαρα ειναι.δεν γινεται να σταματησει η παραγωγη diesel. https://www.newsauto.gr/news/episima-telos-diesel-apo-tin-toyota/ https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Diesel-telos-gia-th-Volvo_149426.asp https://www.movenews.gr/telos-to-diesel-gia-thn-porsche/ etc
_filippos_ Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Εδω πέρα πάντως η συντριπτική πλειοψηφία μτχ ΙΧ κι επαγγελματικών που έχουν πωλητήρια κ ειναι παρκαρισμένα σε δημόσια παρκινγκ ειναι diesel.
Joshua21 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, _filippos_ είπε Εδω πέρα πάντως η συντριπτική πλειοψηφία μτχ ΙΧ κι επαγγελματικών που έχουν πωλητήρια κ ειναι παρκαρισμένα σε δημόσια παρκινγκ ειναι diesel. Συνήθως τα αυτοκίνητα που βλέπεις στημένα προς πώληση σε δημόσια πάρκινγκ είναι από μη νόμιμους εμπόρους(οι νόμιμοι τα στήνουν στις μάντρες τους), συνεπώς λογικό είναι η πλειοψηφία τους να τυγχάνει diesel μια και τα μεταχειρισμένα diesel έχουν περισσότερη ζήτηση από τα βενζινοκίνητα. 1
RedPriest Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Ρε παιδιά εδω και καιρό σας βλεπω ολους να αποτρέπεται να αγοράσει ο κόσμος diesel αυτοκίνητα. Αν ισχύουν αυτά που λένε τι κάνουμε εμείς που έχουμε diesel αυτοκινητα; Να το πουλήσω τωρα που είναι νωρίς και να μην μου μείνει?
turbat0s Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, RedPriest είπε Ρε παιδιά εδω και καιρό σας βλεπω ολους να αποτρέπεται να αγοράσει ο κόσμος diesel αυτοκίνητα. Αν ισχύουν αυτά που λένε τι κάνουμε εμείς που έχουμε diesel αυτοκινητα; Να το πουλήσω τωρα που είναι νωρίς και να μην μου μείνει? Πόσων ετών είναι? Ποια ήταν η τιμή αγοράς του? Πότε σκόπευες να το πουλήσεις?
RedPriest Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, turbat0s είπε Πόσων ετών είναι? Ποια ήταν η τιμή αγοράς του? Πότε σκόπευες να το πουλήσεις? Opel corsa d 1.3 2008. Λεω να το δώσω σε κάνα χρόνο βαρια δυο. Τιμη αγοράς αρκετα χαμηλή σε σχέση με τις τιμές που παίζουν τωρα στα μεταχειρισμένα. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από RedPriest
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δεν έχεις θέμα εσύ.. Αλλά εάν έπαιρνες τώρα καινούργιο diesel στα 30Κ και θα έπρεπε να το κρατήσεις 10+ χρόνια... Υπάρχει θέμα
turbat0s Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 11 λεπτά πριν, RedPriest είπε Opel corsa d 1.3 2008. Λεω να το δώσω σε κάνα χρόνο βαρια δυο. Τιμη αγοράς αρκετα χαμηλή σε σχέση με τις τιμές που παίζουν τωρα στα μεταχειρισμένα. Σχεδόν 11 ετών, άρα ήδη η απαξίωσή του είναι μεγάλη. Δεν έχεις να κερδίσεις κάτι άξιο λόγου είτε το πουλήσεις τώρα είτε σε κάποια χρόνια.
RedPriest Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, turbat0s είπε Σχεδόν 11 ετών, άρα ήδη η απαξίωσή του είναι μεγάλη. Δεν έχεις να κερδίσεις κάτι άξιο λόγου είτε το πουλήσεις τώρα είτε σε κάποια χρόνια. Κοίτα τωρα εχουν 5-6k. Αυτό που φοβάμαι είναι μην παω σε δύο χρόνια οπως ειπα το αργότερο και εχει 2-3k.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα