Πανος999 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Καλημερα κ χρονια πολλα... Θα ηθελα ν ακουσω γνωμες γι αυτα τα 2 αυτοκινητα κυριως.. Θελω να κανω ανταλλαγη το αμαξι μου καποια στιγμη κ εχω ξεχωρισει αυτα τα 2.. Μοντελα 10-14.. Δεν εχω ακουσει καλα λογια απο αρκετους για το Corsa.. Βγαζει πολλα προβληματα μου ειπαν 3 μηχανικοι, 2 εμποροι κ ο κολλητος μου που το αλλαξε.. Επισης, λεει για diesel? Γιατι εκει που ειχε ξεκινησει με τρομερα λογια, τωρα βλεπω ολο κ να "θαβεται"..
Balantakos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 30 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Καλημερα κ χρονια πολλα... Θα ηθελα ν ακουσω γνωμες γι αυτα τα 2 αυτοκινητα κυριως.. Θελω να κανω ανταλλαγη το αμαξι μου καποια στιγμη κ εχω ξεχωρισει αυτα τα 2.. Μοντελα 10-14.. Δεν εχω ακουσει καλα λογια απο αρκετους για το Corsa.. Βγαζει πολλα προβληματα μου ειπαν 3 μηχανικοι, 2 εμποροι κ ο κολλητος μου που το αλλαξε.. Επισης, λεει για diesel? Γιατι εκει που ειχε ξεκινησει με τρομερα λογια, τωρα βλεπω ολο κ να "θαβεται".. Πιο Corsa? Υπαρχουν πολλα.....
ZauZ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Στην οικογένεια έχουμε Getz 1.4 του 2007 kai Opel Corsa 1.2 του 2007 και φίλοι έχουν το i20 αλλά και νεότερο Opel Corsa. Αν θα ψήφιζα κάποιο από τα δύο, μάλλον θα έριχνα την ψήφο μου προς το Hyundai. Πιο σκληρά πλαστικά αλλά μακροπρόθεσμα τουλάχιστον από τη δική μου εμπειρία λιγότερες φθορές σε πλαστικά, τιμόνια, λεβιέδες κτλ. Μηχανικά επίσης το Hyundai έχει αποδειχθεί κατά πολύ ανώτερο αφού δεν έχει κάνει KIX για τίποτα και τώρα έχει 120.000 χλμ ενώ το Corsa με μόλις 67.000 έχει αρχίζει να ζητάει αντλία βενζίνης και διάφορα μικρό μαζέματα στα ηλεκτρονικά του, κλειδαριές κτλ… Επίσης η χρήση που έχει γίνει στο Hyundai είναι κατά πολύ χειρότερη από ότι στο Opel οπότε θα αγόραζα ξανά το Hyundai. 1 1
gia_nnis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Πανος999 είπε Καλημερα κ χρονια πολλα... Θα ηθελα ν ακουσω γνωμες γι αυτα τα 2 αυτοκινητα κυριως.. Θελω να κανω ανταλλαγη το αμαξι μου καποια στιγμη κ εχω ξεχωρισει αυτα τα 2.. Μοντελα 10-14.. Δεν εχω ακουσει καλα λογια απο αρκετους για το Corsa.. Βγαζει πολλα προβληματα μου ειπαν 3 μηχανικοι, 2 εμποροι κ ο κολλητος μου που το αλλαξε.. Επισης, λεει για diesel? Γιατι εκει που ειχε ξεκινησει με τρομερα λογια, τωρα βλεπω ολο κ να "θαβεται".. Το i20 ειναι πιο νευρικο και πιο οικονομικο! Αν βεβαια κοιτας ομορφια.. και ποιοτητα εσωτερικου τοτε corsa!
Πανος999 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δεν μ ενδιαφερει η ομορφια..μ ενδιαφερει να ειναι αξιοπιστο(οσο γινεται) Με το diesel τι γινεται? Να το κοιταζα αν εβρισκα καποια ευκαιρια?? Ολοι τεινουν προς i20 βλεπω.. Οπως κ εγω! Τσουχτερη τιμη ομως.. Κατι 6000-7000 τιμες, 5-7 χρονων, με 110-130 χλμ..
gia_nnis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 33 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Δεν μ ενδιαφερει η ομορφια..μ ενδιαφερει να ειναι αξιοπιστο(οσο γινεται) Με το diesel τι γινεται? Να το κοιταζα αν εβρισκα καποια ευκαιρια?? Ολοι τεινουν προς i20 βλεπω.. Οπως κ εγω! Τσουχτερη τιμη ομως.. Κατι 6000-7000 τιμες, 5-7 χρονων, με 110-130 χλμ.. Αν κανεις κατω απο 10000χλμ τον χρονο πιστευω βενζινη αξιζει.. Τωρα τι αμαξι οδηγεις?
Πανος999 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 24 λεπτά πριν, gia_nnis είπε Αν κανεις κατω απο 10000χλμ τον χρονο πιστευω βενζινη αξιζει.. Τωρα τι αμαξι οδηγεις? Ε εκει παιζω.. 10-12000 το χρονο.. Renault clio..
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 I20 χωρίς ζήτηση ... αλλά κοίτα μοντέλο facelift τελος 2011 και μετά , προτιμάς glx φυσικά , μην πας στο πρώτο. Μοτέρ δοκιμασμένο αξιόπιστο χωρίς να είναι το ποιο οικονομικό. Το αμάξι δεν έχει τίποτα ιδιαίτερο σε ηλεκτρονικά οπότε γλιτώνεις και από εκεί βλάβες.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, Πανος999 είπε Καλημερα κ χρονια πολλα... Θα ηθελα ν ακουσω γνωμες γι αυτα τα 2 αυτοκινητα κυριως.. Θελω να κανω ανταλλαγη το αμαξι μου καποια στιγμη κ εχω ξεχωρισει αυτα τα 2.. Μοντελα 10-14.. Δεν εχω ακουσει καλα λογια απο αρκετους για το Corsa.. Βγαζει πολλα προβληματα μου ειπαν 3 μηχανικοι, 2 εμποροι κ ο κολλητος μου που το αλλαξε.. Επισης, λεει για diesel? Γιατι εκει που ειχε ξεκινησει με τρομερα λογια, τωρα βλεπω ολο κ να "θαβεται".. Μην ρωτας ποτέ στο insomnia για σύγκριση μεταξύ γερμανικού αμαξιού με κορεάτικο ή ιαπωνικό.Εδώ μέσα μόνο κορεάτικα και ιαπωνικά,όλα τα άλλα είναι προβληματικά.
turbat0s Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, Πανος999 είπε Καλημερα κ χρονια πολλα... Θα ηθελα ν ακουσω γνωμες γι αυτα τα 2 αυτοκινητα κυριως.. Θελω να κανω ανταλλαγη το αμαξι μου καποια στιγμη κ εχω ξεχωρισει αυτα τα 2.. Μοντελα 10-14.. Δεν εχω ακουσει καλα λογια απο αρκετους για το Corsa.. Βγαζει πολλα προβληματα μου ειπαν 3 μηχανικοι, 2 εμποροι κ ο κολλητος μου που το αλλαξε.. Επισης, λεει για diesel? Γιατι εκει που ειχε ξεκινησει με τρομερα λογια, τωρα βλεπω ολο κ να "θαβεται".. 21 λεπτά πριν, jmmys είπε Μην ρωτας ποτέ στο insomnia για σύγκριση μεταξύ γερμανικού αμαξιού με κορεάτικο ή ιαπωνικό.Εδώ μέσα μόνο κορεάτικα και ιαπωνικά,όλα τα άλλα είναι προβληματικά. Μα και έξω που αρχικά ρώτησε τα ίδια του λένε.
_filippos_ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Κοίτα συγκυρία... αυριο θα παω να παραλάβω το Hyundai i20 που αγόρασα απο την αντιπροσωπία. Ασφάλιση θα κάνω αυριο στην hellasdirect πρωί μολις λάβω τις λεπτομέρειες και πριν το παραλάβω. Μικτή σε συνδυασμό με έκπτωση κι επωφελούμενος της συμφωνίας με Revolut που θα επιστρέφει το ασφάλιστρο για κάθε μερα που δεν θα κάνω αξίωση της ασφάλισης. Ήδη ξεκινησα να διαβάζω το εγχειρίδιο, εαν κανεις ξέρει να μου προτείνει τι να προσέξω σε νέο i20 (στρώσιμο, ρυθμίσεις εντός αμαξιού κτλ) , ευπρόσδεκτο! 2
turbat0s Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 10 λεπτά πριν, _filippos_ είπε Κοίτα συγκυρία... αυριο θα παω να παραλάβω το Hyundai i20 που αγόρασα απο την αντιπροσωπία. Ασφάλιση θα κάνω αυριο στην hellasdirect πρωί μολις λάβω τις λεπτομέρειες και πριν το παραλάβω. Μικτή σε συνδυασμό με έκπτωση κι επωφελούμενος της συμφωνίας με Revolut που θα επιστρέφει το ασφάλιστρο για κάθε μερα που δεν θα κάνω αξίωση της ασφάλισης. Ήδη ξεκινησα να διαβάζω το εγχειρίδιο, εαν κανεις ξέρει να μου προτείνει τι να προσέξω σε νέο i20 (στρώσιμο, ρυθμίσεις εντός αμαξιού κτλ) , ευπρόσδεκτο! Ωπ καλορίζικος και καλοτάξιδος! Μοντέλο - τιμή? Επίσης για τα bold για πες λεπτομέρειες πρώτη φορά το ακούω.
_filippos_ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Πήρα την έκδοση 1.2Β 84ps Όσον αφορά την hellasdirect, επιλέγεις την ασφάλιση που θες κ περνάς το εκπτωτικό κουπόνι praktiker. Θα σου δώσει έπκτωση στην τελική τιμή που το κάνει ανταγωνιστικό. Σε ότι εχει να κανει με την revolut... δες εδώ Αρκετά ενδιαφέρον ε;
gia_nnis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 51 λεπτά πριν, _filippos_ είπε Κοίτα συγκυρία... αυριο θα παω να παραλάβω το Hyundai i20 που αγόρασα απο την αντιπροσωπία. Ασφάλιση θα κάνω αυριο στην hellasdirect πρωί μολις λάβω τις λεπτομέρειες και πριν το παραλάβω. Μικτή σε συνδυασμό με έκπτωση κι επωφελούμενος της συμφωνίας με Revolut που θα επιστρέφει το ασφάλιστρο για κάθε μερα που δεν θα κάνω αξίωση της ασφάλισης. Ήδη ξεκινησα να διαβάζω το εγχειρίδιο, εαν κανεις ξέρει να μου προτείνει τι να προσέξω σε νέο i20 (στρώσιμο, ρυθμίσεις εντός αμαξιού κτλ) , ευπρόσδεκτο! Καλοριζικο και απροβληματιστο..!!! Το νεο i20 δεν ειναι πιο βαρυ απο το προηγουμενο? Παντως το προηγουμενο με τον 1.2 πηγαινε αρκετα ζωηρα! Το rio το κοιταξες? Δεν σου αρεσε?
_filippos_ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σας ευχαριστώ Κοιταξα αρκετά μοντέλα κι εκδόσεις αλλα τελικά κατέληξα στο συγκεκριμένο γιατί είχε καλή σχέση απόδοσης (βάσει σχόλιων online απο άλλους κατόχους-οδηγούς) κι εξοπλισμού καθώς κι εξοπλισμού/τιμής για το εύρος τιμής που μ'ενδιέφερε. Στην αντιπροσωπία μου ειπαν πως το μοντέλο αυτό μπορεί να δεχτεί LPG ακόμα κι απο τους ιδιους (στο δικό τους συνεργείο) γυρω στα 800€. Σημαντικό για εμένα αν κ για την ώρα δεν το έχω στα άμεσα σχέδιά μου. Θα δω πως είναι η οδική μου συμπεριφορά με αυτό αν κ πιστευω πως απο το passat του 2001 με LPG που εχω τώρα θα εχει μικρή διαφορά στην τσέπη αφού το passat μου είχε σχεδον 9,8lt/100km (σε LPG) κ το i20 με βενζίνη κ σε φθηνό βενζινάδικο θα εχει μικρή αύξηση (δεδομένου οτι δεν θα πατάω τα γκάζια). Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2018 από _filippos_
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα