basilis_k6 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 https://www.amazon.co.uk/d/Gaming-Mouse/Logitech-Tournament-Professionals-Programmable-International/B01K1FJYQO/ref=sr_1_2?s=computers&ie=UTF8&qid=1540681071&sr=1-2&th=1 63euro skroutz https://www.skroutz.gr/s/10754908/Logitech-G-Pro.html 1
bill987 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 42,27 βγαίνει με τον ελληνικό ΦΠΑ και τα μεταφορικά!!! 1
Antonis3d Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδια για εμενα που εχω 4 χρονια το razer deathadder με αρκετα μεγαλα χερια και μου αρεσει να ειναι πολυ βαρυ το ποντικι και εχω πολυ χαμηλα τα dpi παιζωντας fps, αξιζει το ποντικι; Ελεγα να ξαναγορασω το deathadder αλλα δεν με χαλαει να κανω μια αλλαγη. Claw grip παρεπιπτωντως. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2018 από Antonis3d
zakailiou Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) @Antonis3d Τι εννοείς Βαρύ ? Ήταν το deathadder βαρύ ? Αν δεν κάνω λάθος στα 105 με καλώδιο ήταν ... αυτό είναι 85 χωρίς ελάχιστα ελαφρύτερο Και τα δύο κορυφαία ποντίκια. Προτίμηση μετά από 3 χρόνια με το Deathadder το G403 που είναι ίδιο με το G pro απλά έχει ελαφρά διαφορετικό σχήμα ( κούρμπα ) και είναι ίδιο σε χαρακτηριστικά . Επίσης και τα 2 είναι μισό κλικ καλύτερα και σε ποιότητα κατασκευής και έχουν καλύτερο λογισμικό. Πάντως για FPS καλό είναι να δοκιμάσεις ένα ( ελαφρύ ) ποντίκι που βολεύει καλύτερα. Αν επιμένεις σε "βαρύ" τότε ίσως το G503 είναι το ιδανικό για εσένα. Και τα 3 παίζουν κατά καιρούς στα 40-50 euro. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2018 από zakailiou
Antonis3d Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, zakailiou είπε @Antonis3d Τι εννοείς Βαρύ ? Ήταν το deathadder βαρύ ? Αν δεν κάνω λάθος στα 105 με καλώδιο ήταν ... αυτό είναι 85 χωρίς ελάχιστα ελαφρύτερο Και τα δύο κορυφαία ποντίκια. Προτίμηση μετά από 3 χρόνια με το Deathadder το G403 που είναι ίδιο με το G pro απλά έχει ελαφρά διαφορετικό σχήμα ( κούρμπα ) και είναι ίδιο σε χαρακτηριστικά . Επίσης και τα 2 είναι μισό κλικ καλύτερα και σε ποιότητα κατασκευής και έχουν καλύτερο λογισμικό. Πάντως για FPS καλό είναι να δοκιμάσεις ένα ( ελαφρύ ) ποντίκι που βολεύει καλύτερα. Αν επιμένει σε βαρύ τότε ίσως το G503 είναι το ιδανικό για εσένα. Και τα 3 παίζουν κατά καιρούς στα 40-50 euro. Ναι το deathadder θα το προτιμουσα πιο βαρυ. Η αληθεια ειναι πως για να καταλαβεις τι προτιμας πρεπει να τα δοκιμασεις ολα και εγω μονο το deathadder εχω δοκιμασει απο σοβαρα ποντικια. Απλα φοβαμαι την μεταβαση σε μικροτερο ποντικι γτ νομιζω δεν θα με βολευει καθως το σχημα του deathadder το εχω συνηθισει και μου αρεσει παρα πολυ. Παρειγγειλα το deathadder elite γιατι δεν ηθελα να το ρισκαρω τελικα.
savealekos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Άλλαξε η τιμή; Μου βγαίνει γύρω στα 58€ τώρα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα