Miracle Worker Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 54 λεπτά πριν, margaritagr είπε Το mega ήταν η Δημητρούλα κι ο Βλάσσης, η Σάσα, η Ντενη, η Ζουμπουλια... ήταν οι αμέτρητες πρώτες προβολές, ήταν οι κορυφαίες αθλητικές μεταδόσεις. Ήταν η παιδική μας ηλικία , ήταν αυτό που μας έμαθε τι σημαίνει ψυχαγωγία στην τηλεόραση. Ναι συγκινούμαι, ναι θα μου λείψει άπειρα. Κανάλι που βάραγε τηλεθεάσεις με 2 χρόνια επαναλήψεις. Όλο το βράδυ Απαράδεκτους ρε. Ο Σωτηρακόπουλος ήταν βάζελος ή γαύρος; Γιατί εγώ θυμάμαι ότι ήταν δηλωμένος βάζελος, αλλά κάτι φίλοι μου βάζελοι επιμένουν ότι ήταν γαύρος...
Donovan Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 12 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε Ο Σωτηρακόπουλος ήταν βάζελος ή γαύρος; Γιατί εγώ θυμάμαι ότι ήταν δηλωμένος βάζελος, αλλά κάτι φίλοι μου βάζελοι επιμένουν ότι ήταν γαύρος... Αεκτζής είναι.
JTRGamer Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Cosmote tv έβαλα να δω τώρα και έχει πέσει στα μισα καναλια μαυρο. wtf? Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2018 από JTRGamer
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 27 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε αλλά κάτι φίλοι μου βάζελοι επιμένουν ότι ήταν γαύρος... όσο είναι ο thant και ο Ζerg13...
AntiCambeR Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Τα καλύτερα κανάλια είναι:Hdmi 1,2,3.-1080P έως 4K χωρίς διαφημίσεις.Μετά το χάος. 1
momotis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Τηλεοπτικο καναλι,να θεωρειται κομματι ζωης και αναμνησεων ειναι τουλαχιστον εξευτελιστικο να εκφραζεται. Η υποτελεια και τα επιφανειακα αξιακα υποβαθρα,πρεπει να ειναι παραδειγμα προς αποφυγην. Οχι σημειο αναφορας. 8
panossar95 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Εμείς που έχουμε Κοσμοτε Τιβι γιατί πρέπει να έχουμε ανοιχτό το βόθρο ακόμα??? Μαύρο ρεεεεεεε, δρομοοοοοοοοο 2 1
Thaninho Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Το μεγκα δεν ήταν ούτε ο Πρετεντέρης ούτε η Τρέμη. Το μεγκα ήταν ο παυλιτος η ζουμπούλια, η ταμη, ο Λεωνιδας, η Ρανια, ο Λαζαρος, ο Μάκης, τα άγρια παιδιά, η χαρά που αγνοείται, ο εκατομμυριούχος, ο Παναθηναϊκός Τρίτη στις δέκα παρά τέταρτο..... 1
papoys1 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Μην κλαίτε ωρέ παληκάρια. Έχουμε τον Αυτιά , τη Στεφανίδου , το Φουρθιώτη , (η Πάνια τι έγινε;;;) που θα μας κρατούν συντροφιά και θα μας ζεσταίνουν τις κρύες νύχτες του χειμώνα που δεν θα μας έχει μείνει ευρώ να βάλουμε κανένα γαλόνι πετρέλαιο στο καλοριφέρ.
AntiCambeR Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 51 λεπτά πριν, Thaninho είπε Το μεγκα δεν ήταν ούτε ο Πρετεντέρης ούτε η Τρέμη. Το μεγκα ήταν ο παυλιτος η ζουμπούλια, η ταμη, ο Λεωνιδας, η Ρανια, ο Λαζαρος, ο Μάκης, τα άγρια παιδιά, η χαρά που αγνοείται, ο εκατομμυριούχος, ο Παναθηναϊκός Τρίτη στις δέκα παρά τέταρτο..... Ενα δάκρυ κύλησε...στο ατέρμονο πέπλο της σιωπής. 😢 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις