Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Το mega ήταν η Δημητρούλα κι ο Βλάσσης, η Σάσα, η Ντενη, η Ζουμπουλια... ήταν οι αμέτρητες πρώτες προβολές, ήταν οι κορυφαίες αθλητικές μεταδόσεις. Ήταν η παιδική μας ηλικία , ήταν αυτό που μας έμαθε τι σημαίνει ψυχαγωγία στην τηλεόραση. 

Ναι συγκινούμαι, ναι θα μου λείψει άπειρα. 

Κανάλι που βάραγε τηλεθεάσεις με 2 χρόνια επαναλήψεις. 

Όλο το βράδυ Απαράδεκτους ρε. 

Ο Σωτηρακόπουλος ήταν βάζελος ή γαύρος; Γιατί εγώ θυμάμαι ότι ήταν δηλωμένος βάζελος, αλλά κάτι φίλοι μου βάζελοι επιμένουν ότι ήταν γαύρος...

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε

Ο Σωτηρακόπουλος ήταν βάζελος ή γαύρος; Γιατί εγώ θυμάμαι ότι ήταν δηλωμένος βάζελος, αλλά κάτι φίλοι μου βάζελοι επιμένουν ότι ήταν γαύρος...

Αεκτζής είναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Cosmote tv έβαλα να δω τώρα και έχει πέσει στα μισα καναλια μαυρο. wtf?

Επεξ/σία από JTRGamer
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε

αλλά κάτι φίλοι μου βάζελοι επιμένουν ότι ήταν γαύρος...

όσο είναι ο thant και ο Ζerg13...

Δημοσ.

Τηλεοπτικο καναλι,να θεωρειται κομματι ζωης και αναμνησεων ειναι τουλαχιστον εξευτελιστικο να εκφραζεται.

Η υποτελεια και τα επιφανειακα αξιακα υποβαθρα,πρεπει να ειναι παραδειγμα προς αποφυγην.

Οχι σημειο αναφορας.

• Like 8
Δημοσ.

Εμείς που έχουμε Κοσμοτε Τιβι γιατί πρέπει να έχουμε ανοιχτό το βόθρο ακόμα??? 

Μαύρο ρεεεεεεε, δρομοοοοοοοοο

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.

Το μεγκα δεν ήταν ούτε ο Πρετεντέρης ούτε η Τρέμη. Το μεγκα ήταν ο παυλιτος η ζουμπούλια, η ταμη, ο Λεωνιδας, η Ρανια, ο Λαζαρος, ο Μάκης, τα άγρια παιδιά, η χαρά που αγνοείται, ο εκατομμυριούχος, ο Παναθηναϊκός Τρίτη στις δέκα παρά τέταρτο.....

• Like 1
Δημοσ.

Μην κλαίτε ωρέ παληκάρια.

Έχουμε τον Αυτιά , τη Στεφανίδου , το Φουρθιώτη , (η Πάνια τι έγινε;;;)  που θα μας κρατούν συντροφιά και θα μας ζεσταίνουν τις κρύες νύχτες του χειμώνα που δεν θα μας έχει μείνει ευρώ να βάλουμε κανένα γαλόνι πετρέλαιο στο καλοριφέρ.

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Thaninho είπε

Το μεγκα δεν ήταν ούτε ο Πρετεντέρης ούτε η Τρέμη. Το μεγκα ήταν ο παυλιτος η ζουμπούλια, η ταμη, ο Λεωνιδας, η Ρανια, ο Λαζαρος, ο Μάκης, τα άγρια παιδιά, η χαρά που αγνοείται, ο εκατομμυριούχος, ο Παναθηναϊκός Τρίτη στις δέκα παρά τέταρτο.....

Ενα δάκρυ κύλησε...στο ατέρμονο πέπλο της σιωπής.   😢

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...