alexxkidd31 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Στις 28/10/2018 στις 2:02 ΠΜ, lionheart75 είπε Συμφωνώ απόλυτα. Eν τω μεταξύ η 24'' VA2419-SH viewsonic πωλείται εδώ και μήνες σταθερά στα 112 ευρώ, έχει επίσης λεπτά bezels, έχει vesa mount, είναι IPS, είναι έως 75Hz και έχει επίσης 5ms απόκριση. https://www.skroutz.gr/s/11129171/Viewsonic-VA2419-SH.html Την παραπάνω οθόνη την έχω και την αναφέρω για να δείξω ότι η τιμή είναι απλά καλή και όχι προσφορά για να τρέξεις να προλάβεις. Η βάση δε της Asus είναι απλά ... χάλια. Λίγο offtopic ερώτημα, αλλά ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από τη συγκεκριμένη οθόνη; Φαίνεται αρκετά τίμια αλλα θα ηθελα να ηξερα χρωματικά πως θα πάει πόσο πιστή είναι δηλαδή
lionheart75 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, alexxkidd31 είπε Λίγο offtopic ερώτημα, αλλά ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από τη συγκεκριμένη οθόνη; Φαίνεται αρκετά τίμια αλλα θα ηθελα να ηξερα χρωματικά πως θα πάει πόσο πιστή είναι δηλαδή Δεν είναι τέλεια χρωματικά, σε σχέση με μια LG ultrawide 29" 29UM59-P που έχω δίπλα της υστερούσε χρωματικά όταν την πρωτοάνοιξα. Τα χρώματά της out of the box ήταν κάπως θαμπά. Βέβαια η δεύτερη κοστίζει τα διπλάσια χρήματα. Όμως έπαιξα με τις ρυθμίζεις και κατάφερα να την φέρω πάρα πολύ κοντά χρωματικά στην δεύτερη. Το panel της έχει πολύ καλές γωνίες θέασης όπως όλα τα ips panel και η συγκεκριμένη έχει και λεπτά bezel. Γενικά είμαι αρκετά ικανοποιημένος απο την οθόνη. Στα χρήματα αυτά είναι VFM!
johnnycer Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 40 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Δεν είναι τέλεια χρωματικά, σε σχέση με μια LG ultrawide 29" 29UM59-P που έχω δίπλα της υστερούσε χρωματικά όταν την πρωτοάνοιξα. Τα χρώματά της out of the box ήταν κάπως θαμπά. Βέβαια η δεύτερη κοστίζει τα διπλάσια χρήματα. Όμως έπαιξα με τις ρυθμίζεις και κατάφερα να την φέρω πάρα πολύ κοντά χρωματικά στην δεύτερη. Το panel της έχει πολύ καλές γωνίες θέασης όπως όλα τα ips panel και η συγκεκριμένη έχει και λεπτά bezel. Γενικά είμαι αρκετά ικανοποιημένος απο την οθόνη. Στα χρήματα αυτά είναι VFM! Επειδή έχω την ιδια ultrawide και παλαιότερα την συνόδευα με μια 24αρα 16:9 Samsung για dual monitor, θυμάμαι οτι το υψος της απο την βαση ηταν ακριβως το ιδιο με την LG δίπλα δίπλα, επομένως ήταν πολύ καλό για dual monitor. Ισχύει το ιδιο και με την Asus?
YPhot Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Μπήκαν οι πρώτες αγγελίες, τζάμπα πράμα 130 τις δίνουν
lionheart75 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, johnnycer είπε Επειδή έχω την ιδια ultrawide και παλαιότερα την συνόδευα με μια 24αρα 16:9 Samsung για dual monitor, θυμάμαι οτι το υψος της απο την βαση ηταν ακριβως το ιδιο με την LG δίπλα δίπλα, επομένως ήταν πολύ καλό για dual monitor. Ισχύει το ιδιο και με την Asus? Δεν γνωρίζω για την Asus. Εγώ τις οθόνες (την 24" Viewsonic και την 29" LG UW) δεν τις έχω στην βάση τους. Τις έχω κρεμάσει με vesa σε dual monitor stand. Σε κάτι τέτοιο: Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2018 από lionheart75 1
stelios18120 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 16 λεπτά πριν, YPhot είπε Μπήκαν οι πρώτες αγγελίες, τζάμπα πράμα 130 τις δίνουν Κλασικά πράγματα. Να βγει το μεροκάματο 😂😂
evagelou Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Θα την βάλω 110 να τους χτυπήσω στην τιμή 😂😂
what_if Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 10 ευρω πανω απο την τιμη που λεγαμε οτι πρεπει να εχει αθανατη ελλαδαρα 1
lionheart75 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Θα τις πουλήσουν σίγουρα. Οθόνη που δεν αξίζει πάνω απο 115-120 ευρώ είναι έτσι και αλλιώς.
dimitris21gr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και εγώ στο "υπό εκτέλεση" είμαι ακόμα. Μάλλον θα τους πάρει λίγες μέρες να την στείλουν. Δεν έχω επικοινωνήσει μαζί τους. Σε κάνα facebook άμα ρωτήσω απαντάνε; EDIT: Ρώτησα και μου είπαν ότι δεν υπάρχει στις κεντρικές αποθήκες τους και θα κάνει μέχρι 15 εργάσιμες! 😕 Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2018 από dimitris21gr
ideal09 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, Σαϊνόμπι είπε Εγώ μόλις την συνέδεσα και διαπίστωσα σε μικρό βαθμό bleeding στο απόλυτο μαύρο. Όχι σε βαθμό που να με κάνει να τρέχω για επιστροφές όμως. Όταν bootαρει στο λειτουργικό σύστημα, δεν φαίνεται κάτι. Είναι κανένας σας με μηδενικό bleeding, ακόμα και στο μαύρο; Γενικα καλη η οθονουλα;
Σαϊνόμπι Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 4 minutes ago, ideal09 said: Γενικα καλη η οθονουλα; Την εχω διπλα διπλα με την παλια μου (Asus VS247HR) και η διαφορα ειναι μεγαλη! Δηλαδη κανεις ενα landscape duplicated και στις δυο οθονες και οντως καταλαβαινεις την διαφορα του IPS με μια earlier gen οθονη. Πιστευω στα 90€ ειναι πολυ value for money, αν και οντως - στην αρχικη της τιμη σιγουρα θα επελεγα κατι διαφορετικο. 1
ideal09 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Σαϊνόμπι είπε Την εχω διπλα διπλα με την παλια μου (Asus VS247HR) και η διαφορα ειναι μεγαλη! Δηλαδη κανεις ενα landscape duplicated και στις δυο οθονες και οντως καταλαβαινεις την διαφορα του IPS με μια earlier gen οθονη. Πιστευω στα 90€ ειναι πολυ value for money, αν και οντως - στην αρχικη της τιμη σιγουρα θα επελεγα κατι διαφορετικο. Α μαλιστα ενδιαφερον. Και γω με μια lg lcd ειμαι ελπιζω να δω σοβαρη διαφορα...να δουμε οταν ερθει. Ευχαριστω Σαινομπι. 1
kazumio Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα Ήρθε η οθόνη αλλά δεν την πάρω Αν την θέλει κάποιος ας μου πει Θεσσαλονίκη Αν ενδιαφερετε καποιος π.μ. με το τηλ του για αμεση εποικοινωνια Ευχαριστώ Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από kazumio
Ίων Δραγούμης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όποιος άλλος την πήρε (πέρα από 1-2 παιδιά που είπαν 2-3 πράγματα) ας μας πει περαιτέρω εντυπώσεις. Εγώ "αναβαθμίζω" από την (πολύ όμορφη) Samsung t24d590. Έβλεπα το ίδιο βίντεο στην Samsung και το ίδιο στο P20 Pro, και στη σαμμυ ήταν απίστευτα ξεθωριασμενα τα χρώματα σε σχέση με το κινητό. Λογικά στην Asus θα βλέπω ότι και στο κινητό ή να μην έχω ανάλογες προσδοκίες; Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από Ίων Δραγούμης
Προτεινόμενες αναρτήσεις