Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, overpower είπε

Επειδη καταφεραν τελικα να σε εξυπηρετησουν?

4 ακυρωσεις εχω φαει απο το συγκεκριμενο καταστημα   για καποια αλλα προιοντα. επιτελους λειτουργησαν επαγγελματικα και αυτο το αναγνωριζω  ,ελπιζω και στους αλλους  που παρηγγειλαν να βρουν λυση

• Απαντ. 187
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόλις το έκλεισα από την εξυπηρέτηση πελατών

Μου είπε αύριο παραλαμβάνει το κούριερ και μου την φέρνει (γενική ταχυδρομική) τώρα λογικά αυριο η το αργότερο Τετάρτη μου είπε (θα μου έρθει και μήνυμα στο κινητό)

Οπότε θα την παραλάβω κανονικα :);)

Μόλις την εχω στα χέρια μου θα βάλω φωτογραφίες. 

ευχαριστώ ts :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών: Είχα παραγγείλει την εν λόγω οθόνη και κάτι ακουστικά και μου είπαν πως τα ακουστικά θα μου τα στείλουν άμεσα,αλλά την οθόνη θα μου τη στείλουν σε 10 εργάσιμες,γιατί εξαντλήθηκε και πως περιμένουν νέα παραλαβή. Άλλωστε η κατάστα;ση της παραγγελίας είναι ακόμα "υπό εκτέλεση".

Επεξ/σία από Ίων Δραγούμης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον επεστρεψα απο την δουλεια και μπηκα στον κωτσο να δω. Υπο εκτελεση λεει και σε μενα. Ο φιλος που ειπε κατι για ips glow με ανησυχησε λιγο αλλα αυτα συμβαινουν μαλλον. Ειναι καλη ευκαιρια οπως και να εχει.

Επεξ/σία από dimitris21gr
Δημοσ.

Μου εστειλαν sms οτι θα την  παραλάβουμε αυριο. Επειδή ο ανηψιός μου δεν την θέλει αν ενδιαφέρεται καποιος να μου στείλει π.μ.

μήπως τους αλλάξω διεύθυνση παράδοσης.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Andy-teacher είπε

Υπάρχει περίπτωση να μην την στείλουν δηλαδή και ας ήρθε μαιλ επιβεβαίωσης;

Ναι,εννοείται. Το e-mail επιβεβαίωσης είναι αυτοματοποιημένο. Σε περίπτωση "λάθους" τιμής (αν το επικαλεστούν) ή "εξαντλημένου αποθέματος" έχει μηδενική σημασία το μέιλ αυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υποψην για οσους εβαλαν παραλαβη απο καταστημα, αν δεν παραλαβετε εντος 72 ωρων απ' την ωρα της παραγγελιας, η παραγγελια ακυρωνεται αυτοματως χωρις ειδοποιηση. Ευτυχως μιλησα με το FB support τους και μου 'παν πως αυριο ειναι η τελευταια μερα που μπορω να παραλαβω.

screenshot-www.messenger.com-2018.10.29-23-45-06.png

Επεξ/σία από Σαϊνόμπι
Δημοσ.

Και εγω την παρηγγειλα και η κατασταση της παραγγελιας εχει αλλαξει σε "Εχει αποσταλλει".

Αρα λογικα αυριο θα ερθει. Ειδομεν!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οταν παραλαβετε τσεκαρετε την οθονη σε σκοτεινο δωματιο με μια εντελως μαυρη φωτο σε full screen.

Εχω περιεργεια αν οι δικες σας ειναι ενταξει απο ips glow η τελικα ισχυει η υποψια μου πως ολα αυτα τα κομματια που ερχονται κατα καιρους σε ξεφτιλα τιμη ειναι Β'διαλογης και γι αυτο και η τιμη τετοια.

Εγω προσωπικα μεσα σε 10 μερες εχω αγορασει (και γυρισει πισω) 3 monitor,αυτο και 2 samsung,αυτο με ips glow και τα samsung με backlight bleeding και τα 2 στο ιδιο ακριβως σημειο.

Η ημουν τοσο τυχερος η ισως παιζει αυτο με τα Β'.

3 ελαττωματικα σε 10 μερες ειναι πολυ μεγαλο ποσοστο.

Επεξ/σία από azuli
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, azuli είπε

Οταν παραλαβετε τσεκαρετε την οθονη σε σκοτεινο δωματιο με μια εντελως μαυρη φωτο σε full screen.

Εχω περιεργεια αν οι δικες σας ειναι ενταξει απο ips glow η τελικα ισχυει η υποψια μου πως ολα αυτα τα κομματια που ερχονται κατα καιρους σε ξεφτιλα τιμη ειναι Β'διαλογης και γι αυτο και η τιμη τετοια.

Εγω προσωπικα μεσα σε 10 μερες εχω αγορασει (και γυρισει πισω) 3 monitor,αυτο και 2 samsung,αυτο με ips glow και τα samsung με backlight bleeding και τα 2 στο ιδιο ακριβως σημειο.

Η ημουν τοσο τυχερος η ισως παιζει αυτο με τα Β'.

3 ελαττωματικα σε 10 μερες ειναι πολυ μεγαλο ποσοστο.

Μαλιστα, και με τι δικαιολογια τις επεστρεψες ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...