saul32 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, overpower είπε Επειδη καταφεραν τελικα να σε εξυπηρετησουν? 4 ακυρωσεις εχω φαει απο το συγκεκριμενο καταστημα για καποια αλλα προιοντα. επιτελους λειτουργησαν επαγγελματικα και αυτο το αναγνωριζω ,ελπιζω και στους αλλους που παρηγγειλαν να βρουν λυση
stelios18120 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μόλις το έκλεισα από την εξυπηρέτηση πελατών Μου είπε αύριο παραλαμβάνει το κούριερ και μου την φέρνει (γενική ταχυδρομική) τώρα λογικά αυριο η το αργότερο Τετάρτη μου είπε (θα μου έρθει και μήνυμα στο κινητό) Οπότε θα την παραλάβω κανονικα Μόλις την εχω στα χέρια μου θα βάλω φωτογραφίες. ευχαριστώ ts
mpokwsths Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, gismotolis είπε Backlight bleeding εννοεί. Άλλο το ένα άλλο το άλλο.
Ίων Δραγούμης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μόλις μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών: Είχα παραγγείλει την εν λόγω οθόνη και κάτι ακουστικά και μου είπαν πως τα ακουστικά θα μου τα στείλουν άμεσα,αλλά την οθόνη θα μου τη στείλουν σε 10 εργάσιμες,γιατί εξαντλήθηκε και πως περιμένουν νέα παραλαβή. Άλλωστε η κατάστα;ση της παραγγελίας είναι ακόμα "υπό εκτέλεση". Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από Ίων Δραγούμης
dimitris21gr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Λοιπον επεστρεψα απο την δουλεια και μπηκα στον κωτσο να δω. Υπο εκτελεση λεει και σε μενα. Ο φιλος που ειπε κατι για ips glow με ανησυχησε λιγο αλλα αυτα συμβαινουν μαλλον. Ειναι καλη ευκαιρια οπως και να εχει. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από dimitris21gr
Andy-teacher Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Υπάρχει περίπτωση να μην την στείλουν δηλαδή και ας ήρθε μαιλ επιβεβαίωσης;
ardo Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μου εστειλαν sms οτι θα την παραλάβουμε αυριο. Επειδή ο ανηψιός μου δεν την θέλει αν ενδιαφέρεται καποιος να μου στείλει π.μ. μήπως τους αλλάξω διεύθυνση παράδοσης.
Ίων Δραγούμης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Andy-teacher είπε Υπάρχει περίπτωση να μην την στείλουν δηλαδή και ας ήρθε μαιλ επιβεβαίωσης; Ναι,εννοείται. Το e-mail επιβεβαίωσης είναι αυτοματοποιημένο. Σε περίπτωση "λάθους" τιμής (αν το επικαλεστούν) ή "εξαντλημένου αποθέματος" έχει μηδενική σημασία το μέιλ αυτό.
ermisag Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Σε εμένα λέει από το πρωί Υπό εκτέλεση, περιμένω.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Υποψην για οσους εβαλαν παραλαβη απο καταστημα, αν δεν παραλαβετε εντος 72 ωρων απ' την ωρα της παραγγελιας, η παραγγελια ακυρωνεται αυτοματως χωρις ειδοποιηση. Ευτυχως μιλησα με το FB support τους και μου 'παν πως αυριο ειναι η τελευταια μερα που μπορω να παραλαβω. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από Σαϊνόμπι
Apos74 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Και εγω την παρηγγειλα και η κατασταση της παραγγελιας εχει αλλαξει σε "Εχει αποσταλλει". Αρα λογικα αυριο θα ερθει. Ειδομεν!
what_if Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 κ εμενα εχει αποσταλει παρολο που απο την κυριακη κιολας τους ειχα στειλει email να την ακυρωσουν
azuli Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οταν παραλαβετε τσεκαρετε την οθονη σε σκοτεινο δωματιο με μια εντελως μαυρη φωτο σε full screen. Εχω περιεργεια αν οι δικες σας ειναι ενταξει απο ips glow η τελικα ισχυει η υποψια μου πως ολα αυτα τα κομματια που ερχονται κατα καιρους σε ξεφτιλα τιμη ειναι Β'διαλογης και γι αυτο και η τιμη τετοια. Εγω προσωπικα μεσα σε 10 μερες εχω αγορασει (και γυρισει πισω) 3 monitor,αυτο και 2 samsung,αυτο με ips glow και τα samsung με backlight bleeding και τα 2 στο ιδιο ακριβως σημειο. Η ημουν τοσο τυχερος η ισως παιζει αυτο με τα Β'. 3 ελαττωματικα σε 10 μερες ειναι πολυ μεγαλο ποσοστο. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2018 από azuli
ideal09 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 27 λεπτά πριν, azuli είπε Οταν παραλαβετε τσεκαρετε την οθονη σε σκοτεινο δωματιο με μια εντελως μαυρη φωτο σε full screen. Εχω περιεργεια αν οι δικες σας ειναι ενταξει απο ips glow η τελικα ισχυει η υποψια μου πως ολα αυτα τα κομματια που ερχονται κατα καιρους σε ξεφτιλα τιμη ειναι Β'διαλογης και γι αυτο και η τιμη τετοια. Εγω προσωπικα μεσα σε 10 μερες εχω αγορασει (και γυρισει πισω) 3 monitor,αυτο και 2 samsung,αυτο με ips glow και τα samsung με backlight bleeding και τα 2 στο ιδιο ακριβως σημειο. Η ημουν τοσο τυχερος η ισως παιζει αυτο με τα Β'. 3 ελαττωματικα σε 10 μερες ειναι πολυ μεγαλο ποσοστο. Μαλιστα, και με τι δικαιολογια τις επεστρεψες ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις