Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποια 120Hz 6μιση χρονών οθόνη είναι :P

Απλά σκέφτομαι να στήσω δεύτερο pc για τον αδερφό μου και θα του πασάρω αυτήν την οθόνη προσωρινά και θα αναβαθμίσω εγώ με την Asus μέχρι να είναι προσιτή η αγορά μιας οθόνης με πολλά hz και καλό panel.

Επεξ/σία από dimitris21gr
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, dimitris21gr είπε

Ποια 120Hz 6μιση χρονών οθόνη είναι :P

Απλά σκέφτομαι να στήσω δεύτερο pc για τον αδερφό μου και θα του πασάρω αυτήν την οθόνη προσωρινά και θα αναβαθμίσω εγώ με την Asus μέχρι να είναι προσιτή η αγορά μιας οθόνης με πολλά hz και καλό panel.

παρε μια 27αρα fhd va ,μικρη διαφορα στην τιμη ,μεγαλη στην τελικη εικονα

Δημοσ.

Εγω παντως τη παρηγγεια προκειμενου να αντικαταστησω την lcd lg του 2011! Βεβαια δεν ξερω τι διαφορες να περιμενω αλλα φανταζομαι μια IPS εχει αρκετα πλεονεκτηματα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, what_if είπε

παρε μια 27αρα fhd va ,μικρη διαφορα στην τιμη ,μεγαλη στην τελικη εικονα

Περιορίζομαι λόγω ύψους (υπάρχει ράφι πάνω από το γραφείο). Η 24αρα χωράει οριακά!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, grmaster2 είπε

Προσοχή έχει μόνο HDMI σύνδεση και μια vga

Ε δε νομιζω οτι χρειαζεσαι και κατι αλλο

Δημοσ.
10 ώρες πριν, baskon είπε

Με τη διαφορα οτι ειπα οτι ξεκινάει απο τοσο.. 

και ότι αυτη με το ips κανονικά θα επρεπε να παιζει στα 110-120. 

Και μιας και αυτη με το va ειναι παρομοιων δυνατοτητων εμμέσως σύγκρινα με μαγαζια αξιποπιστα που την εχουν 110.. 

Και φυσικά μετα είπα ότι ειναι καλη τιμη αν κάποιος θελει οθόνη. Αν δεν ηθελες δεν ειναι και να τρέξεις να την πάρεις. 

Αυτά είπα και δε βλεπω λόγο για την κριτική..

Δεν εκανα κριτικη στα λεγομενα σου, ουτε αναφερομαι σε σενα προσωπικα, μια χαρα ενημερωσες, και εγω ενημερωσα το αναγνωστικο κοινο για τα σκρουτζομαγαζα, να μην ψαρωνουν με τις χαμηλοτερες τιμες, ειναι καποια στανταρισμενα στις πρωτες θεσεις με χαμηλες τιμες που κανεις τον σταυρο σου αν παραλαβεις.
Και παλι δεν τα καταδικαζω, αν θελει καποιος μπορει να ρισκαρει, αρκει να μην καιγεται να παραλαβει και να ξερει οτι πιθανοτατα θα χασει χρονο, τοσο αναμονης, οσο και διαδικαστικο για πληρωμη, επιστροφη χρηματων κλπ.

Υπαρχει γενικοτερο προβλημα με τον κανονα μας εδω για τα θεματα με το 10% διαφορά απ' το σκρουτζ, αλλα δεν νομιζω να υπαρχει αντικειμενικη λυση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

45 λεπτά λειτουργίας του καταστήματος και η παραγγελία μου στο σύστημα φαίνεται να ισχύει (γραφει: έχει παραληφθεί),καλό αυτό. Θυμάμαι με τα άκυρα των Beats solo 3 να μου έγραφε "ακυρωμένη" με το καλημέρα. Καλά πάμε για την ώρα. Ή μήπως έχει ακυρωθεί σε κανέναν από εσάς; 

update: Ευχάριστα τα νέα σε εμενα: πλέον γράφει "υπό εκτέλεση". Άρα θα παραλάβω. Λογικά όλοι σας. 

ps: Ακόμα κοιμάστε ρε; (τι μου θυμίζετε..)

Επεξ/σία από Ίων Δραγούμης
Δημοσ.
18 ώρες πριν, kazumio είπε

Είμαι Θεσσαλονίκη 

Έβαλα παραγγελία την οθονη μαζί με το ηχείο LG

Αν τα θέλει κάποιος μου λέει

Ευχαριστώ 

Αλλιώς να τα ακυρώσω 

τα πηρες και δεν τα θες? θα στα στειλουν? ποσο βγαινουν?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, spyrage είπε

τα πηρες και δεν τα θες? θα στα στειλουν? ποσο βγαινουν?

Ναι ,Περιμένω να μου τα στείλουν 

Στα 108 ευρώ και τα δύο μαζί 

Επεξ/σία από kazumio
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, kazumio είπε

Περιμένω να μου τα στείλουν 

Στα 108 ευρώ και τα δύο μαζί 

το ηχειο πιο είναι? στειλε να δω να καταλαβω..και όπως και να εχει, αν αποφασισεις ότι δεν τα θες, εδώ είμαι, θεσσ, μην ακυρωνεις!!!!!!

Επεξ/σία από spyrage
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ίων Δραγούμης είπε

45 λεπτά λειτουργίας του καταστήματος και η παραγγελία μου στο σύστημα φαίνεται να ισχύει (γραφει: έχει παραληφθεί),καλό αυτό. Θυμάμαι με τα άκυρα των Beats solo 3 να μου έγραφε "ακυρωμένη" με το καλημέρα. Καλά πάμε για την ώρα. Ή μήπως έχει ακυρωθεί σε κανέναν από εσάς; 

update: Ευχάριστα τα νέα σε εμενα: πλέον γράφει "υπό εκτέλεση". Άρα θα παραλάβω. Λογικά όλοι σας. 

ps: Ακόμα κοιμάστε ρε; (τι μου θυμίζετε..)

Εμενα εγινε κανονικα η παραγγελια παντως. Αυριο μεθαυριο πιστευω θα εχουν ερθει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...