dimitris21gr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ποια 120Hz 6μιση χρονών οθόνη είναι Απλά σκέφτομαι να στήσω δεύτερο pc για τον αδερφό μου και θα του πασάρω αυτήν την οθόνη προσωρινά και θα αναβαθμίσω εγώ με την Asus μέχρι να είναι προσιτή η αγορά μιας οθόνης με πολλά hz και καλό panel. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2018 από dimitris21gr
what_if Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 16 λεπτά πριν, dimitris21gr είπε Ποια 120Hz 6μιση χρονών οθόνη είναι Απλά σκέφτομαι να στήσω δεύτερο pc για τον αδερφό μου και θα του πασάρω αυτήν την οθόνη προσωρινά και θα αναβαθμίσω εγώ με την Asus μέχρι να είναι προσιτή η αγορά μιας οθόνης με πολλά hz και καλό panel. παρε μια 27αρα fhd va ,μικρη διαφορα στην τιμη ,μεγαλη στην τελικη εικονα
ideal09 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Εγω παντως τη παρηγγεια προκειμενου να αντικαταστησω την lcd lg του 2011! Βεβαια δεν ξερω τι διαφορες να περιμενω αλλα φανταζομαι μια IPS εχει αρκετα πλεονεκτηματα.
grmaster2 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Προσοχή έχει μόνο HDMI σύνδεση και μια vga
dimitris21gr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, what_if είπε παρε μια 27αρα fhd va ,μικρη διαφορα στην τιμη ,μεγαλη στην τελικη εικονα Περιορίζομαι λόγω ύψους (υπάρχει ράφι πάνω από το γραφείο). Η 24αρα χωράει οριακά!
Ntinaras Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, grmaster2 είπε Προσοχή έχει μόνο HDMI σύνδεση και μια vga Ε δε νομιζω οτι χρειαζεσαι και κατι αλλο
nek4d Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 10 ώρες πριν, baskon είπε Με τη διαφορα οτι ειπα οτι ξεκινάει απο τοσο.. και ότι αυτη με το ips κανονικά θα επρεπε να παιζει στα 110-120. Και μιας και αυτη με το va ειναι παρομοιων δυνατοτητων εμμέσως σύγκρινα με μαγαζια αξιποπιστα που την εχουν 110.. Και φυσικά μετα είπα ότι ειναι καλη τιμη αν κάποιος θελει οθόνη. Αν δεν ηθελες δεν ειναι και να τρέξεις να την πάρεις. Αυτά είπα και δε βλεπω λόγο για την κριτική.. Δεν εκανα κριτικη στα λεγομενα σου, ουτε αναφερομαι σε σενα προσωπικα, μια χαρα ενημερωσες, και εγω ενημερωσα το αναγνωστικο κοινο για τα σκρουτζομαγαζα, να μην ψαρωνουν με τις χαμηλοτερες τιμες, ειναι καποια στανταρισμενα στις πρωτες θεσεις με χαμηλες τιμες που κανεις τον σταυρο σου αν παραλαβεις. Και παλι δεν τα καταδικαζω, αν θελει καποιος μπορει να ρισκαρει, αρκει να μην καιγεται να παραλαβει και να ξερει οτι πιθανοτατα θα χασει χρονο, τοσο αναμονης, οσο και διαδικαστικο για πληρωμη, επιστροφη χρηματων κλπ. Υπαρχει γενικοτερο προβλημα με τον κανονα μας εδω για τα θεματα με το 10% διαφορά απ' το σκρουτζ, αλλα δεν νομιζω να υπαρχει αντικειμενικη λυση.
mike299 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Τέλος η οθόνη μάλλον. Δεν υπάρχει πια η δυνατότητα για αγορά.
Ίων Δραγούμης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά λειτουργίας του καταστήματος και η παραγγελία μου στο σύστημα φαίνεται να ισχύει (γραφει: έχει παραληφθεί),καλό αυτό. Θυμάμαι με τα άκυρα των Beats solo 3 να μου έγραφε "ακυρωμένη" με το καλημέρα. Καλά πάμε για την ώρα. Ή μήπως έχει ακυρωθεί σε κανέναν από εσάς; update: Ευχάριστα τα νέα σε εμενα: πλέον γράφει "υπό εκτέλεση". Άρα θα παραλάβω. Λογικά όλοι σας. ps: Ακόμα κοιμάστε ρε; (τι μου θυμίζετε..) Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από Ίων Δραγούμης
spyrage Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 18 ώρες πριν, kazumio είπε Είμαι Θεσσαλονίκη Έβαλα παραγγελία την οθονη μαζί με το ηχείο LG Αν τα θέλει κάποιος μου λέει Ευχαριστώ Αλλιώς να τα ακυρώσω τα πηρες και δεν τα θες? θα στα στειλουν? ποσο βγαινουν?
kazumio Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, spyrage είπε τα πηρες και δεν τα θες? θα στα στειλουν? ποσο βγαινουν? Ναι ,Περιμένω να μου τα στείλουν Στα 108 ευρώ και τα δύο μαζί Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από kazumio
spyrage Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, kazumio είπε Περιμένω να μου τα στείλουν Στα 108 ευρώ και τα δύο μαζί το ηχειο πιο είναι? στειλε να δω να καταλαβω..και όπως και να εχει, αν αποφασισεις ότι δεν τα θες, εδώ είμαι, θεσσ, μην ακυρωνεις!!!!!! Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από spyrage
ideal09 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Ίων Δραγούμης είπε 45 λεπτά λειτουργίας του καταστήματος και η παραγγελία μου στο σύστημα φαίνεται να ισχύει (γραφει: έχει παραληφθεί),καλό αυτό. Θυμάμαι με τα άκυρα των Beats solo 3 να μου έγραφε "ακυρωμένη" με το καλημέρα. Καλά πάμε για την ώρα. Ή μήπως έχει ακυρωθεί σε κανέναν από εσάς; update: Ευχάριστα τα νέα σε εμενα: πλέον γράφει "υπό εκτέλεση". Άρα θα παραλάβω. Λογικά όλοι σας. ps: Ακόμα κοιμάστε ρε; (τι μου θυμίζετε..) Εμενα εγινε κανονικα η παραγγελια παντως. Αυριο μεθαυριο πιστευω θα εχουν ερθει.
Ίων Δραγούμης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, ideal09 είπε Εμενα εγινε κανονικα η παραγγελια παντως. Αυριο μεθαυριο πιστευω θα εχουν ερθει. Σου γράφει κι εσένα "υπό εκτέλεση";
Προτεινόμενες αναρτήσεις