Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και αληθεια πιστευω οτι ειναι υπερβολικα τα glow και οι διαρροες αυτης της οθονης ακομα και αν ξερουμε οτι τα ips ''ενδεχεται'' να το παρουσιασουν.Τοσα πολλα κρουσματα παει να πει οτι δεν ετυχε αλλα ηταν β' παρτιδα

Επεξ/σία από azuli
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, azuli είπε

ισχυει,γι αυτο και δεν την ξαναπαταω με τα ips.Εδω γυρισα πισω 2 απιστευτα PLS της samsung με εξωπραγματικα χρωματα..αλλα δυστυχως απο την στιγμη που ειδα σκοτεινη σκηνη και εντοπισα τις διαρροες και τα glow δεν μπορεσα ποτε να τα ξε-δω.

ειχα γραψει πρωτος οτι οσοι θελετε ομορφο προβολικο δειτε va αλλα εδω εχουμε ενα monitor των 90€ με τυπικες επιδοσεις ips κ εικαζω τυπικο rate σε panel deformities

καπου να ξερουμε τι αγοραζουμε κ τι να περιμενουμε

επισης κατι σχολια του στυλ εχω μια απλη lcd 10ετιας που ειναι καλυτερη απο ips panel ειναι απλα αναξιοπιστα

Δημοσ.

Όσοι πήραμε thanks ts ήταν καλή προσφορά. Εγώ την χαίρομαι κάθε μερα πάντως.

Όσοι δεν πηραν,δεν πειράζει θα βρουν άλλη προσφορά με καλύτερη οθόνη εφόσον δεν τους αρέσει.

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω παντως, αναμεσα σε laptop dell με ips, lg g4 με IPS και την Asus, το bleeding της Asus ηταν το πιο ανεκτο εως και αδιαφορο. Ας το ξανα πω και εγω, για τα 90€ μια χαρα κανει τη δουλεια της, αλλες σ αυτα τα λεφτα ψαχνεις αν εχουν θυρα HDMI. (+ 3 χρονια εγγυηση). Μπηκε και ταινια led και δειχνει ακομα πιο κουλ.

6Q_xUBQ2InwTApGm_HDBxndYLM_oKWI0QKH-KPlS

Επεξ/σία από ideal09
Δημοσ.

Για την ιστορία, παρέλαβα κι εγω χθές, την ανοιξα σήμερα, είδα τραγικό backlight bleeding απο την πάνω αριστερα γωνία μέχρι το κέντρο και την γύρισα χωρίς δεύτερη σκέψη.

Δεν είμαι ψείρας, είναι το 3ο ips panel που πέρασε από τα χέρια μου. Με τα αλλα 2 δεν είχα τέτοιο θέμα, μόνο ανεκτό ips glow που το συνήθισα.

Δημοσ.

Ναι αυτο το backlight bleeding που ειδα στις φωτος ειναι πραγματικα τραγικο. Με κανει να πιστευω οτι γιαυτο βγηκε κ η προσφορα σε αυτη την τιμη..

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ideal09 είπε

Εγω παντως, αναμεσα σε laptop dell με ips, lg g4 με IPS και την Asus, το bleeding της Asus ηταν το πιο ανεκτο εως και αδιαφορο. Ας το ξανα πω και εγω, για τα 90€ μια χαρα κανει τη δουλεια της, αλλες σ αυτα τα λεφτα ψαχνεις αν εχουν θυρα HDMI. (+ 3 χρονια εγγυηση). Μπηκε και ταινια led και δειχνει ακομα πιο κουλ.

6Q_xUBQ2InwTApGm_HDBxndYLM_oKWI0QKH-KPlS

Σε όλους τους κανόνες υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, μπορεί να σου έτυχε λιγότερο προβληματικό panel. Επίσης χρησιμοποιείς ακόμα dark room mode? Χωρίς να αλλάξεις την φωτεινότητα; Γιατί εγώ που το δοκίμασα μου έβαλε φωτεινότητα σε φάση 10-20% όπου το monitor είναι τέρμα σκοτεινό.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, dimitris21gr είπε

Σε όλους τους κανόνες υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, μπορεί να σου έτυχε λιγότερο προβληματικό panel. Επίσης χρησιμοποιείς ακόμα dark room mode? Χωρίς να αλλάξεις την φωτεινότητα; Γιατί εγώ που το δοκίμασα μου έβαλε φωτεινότητα σε φάση 10-20% όπου το monitor είναι τέρμα σκοτεινό.

Οχι στη αρχη το ειχα στο εντονο sRgb και με προσοχη σε καθαρο μαυρο φοντο φαινεται η κατω δεξια γωνια αλλα ειναι τελειως αδιαφορη. Γενικα το εχω σε dark room γιατι πραγματικα εχω σκοτεινο δωματιο και βολευει.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...