manthos_27 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, newworld είπε και η δικιά μου οθόνη είχε σημάδι από δαχτυλιά με κάτι σαν κίτρινη σκόνη στη μέση δεξιά αν και ήταν σφραγισμένο το κουτί. Μάλλον από τους εργάτες στο εργοστάσιο στην Κίνα θα έγινε. Δεν έχει κάποιο πρόβλημα η οθόνη (με καμένα ή κολλημένα pixel) εκτός από ips glow στις γωνίες που από ότι διάβασα όλες σχεδόν οι asus ips έχουν. Αυτό που έχει η οθόνη σου είναι πολυ φυσιολογικό καθώς ειχα και εγω στο παρελθόν 4 ips οθόνες και ηταν τα ίδια σαν την δικιά σου οπότε την κρατάς!
kost09 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Όποτε όσοι δεν παραλάβαμε, την παιρνουμε ναι η οχι..αξιζει τα λεφτα της?
dimitris21gr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, kost09 είπε Όποτε όσοι δεν παραλάβαμε, την παιρνουμε ναι η οχι..αξιζει τα λεφτα της? Ποια οθόνη έχεις τώρα;
kost09 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, dimitris21gr είπε Ποια οθόνη έχεις τώρα; Μία δεκαετίας αλλά κ από την άλλη τα λεφτά δεν περισσεύουν για κάτι που θα έχει πρόβλημα ή δεν αξίζει
dimitris21gr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Πες κάνα χαρακτηριστικό; Ίντσες, panel και κατά πόσον σε καλύπτει τώρα.
kost09 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, dimitris21gr είπε Πες κάνα χαρακτηριστικό; Ίντσες, panel και κατά πόσον σε καλύπτει τώρα. 19' HD 4:3 LG, αλλά έχει ζωηρά χρώματα. Όχι ότι με ικανοποιεί αλλά το ξαναλέω καλύτερα να δώσω κάνα 30 παραπάνω για καλύτερη οθόνη πάρα να το μετανιώσω 1
dimitris21gr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Εγώ θα την παραλάμβανα στην θέση σου. Είναι και θέμα τύχης το πόσο bleeding και glow θα έχεις.
hant Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, kost09 είπε 19' HD 4:3 LG, αλλά έχει ζωηρά χρώματα. Όχι ότι με ικανοποιεί αλλά το ξαναλέω καλύτερα να δώσω κάνα 30 παραπάνω για καλύτερη οθόνη πάρα να το μετανιώσω Αποψη μου παρτην, καμία σχέση ακόμα και με το bleeding
dimitris21gr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τελικά μετά από εξονυχιστικούς ελέγχους χθες το βράδυ, αποφάσισα να την επιστρέψω και εγώ. Μου κόλλησε άσχημα το bleeding, ειδικά στην κάτω δεξιά γωνία και δεν μπορούσα να ησυχάσω. Ακόμα και σε παιχνίδι που δοκίμασα, euro truck simulator 2, όταν οδηγούσα νύχτα έβλεπα την ασπρίλα. Οπότε για να έχω την ψυχική μου ηρεμία την γύρισα σήμερα το πρωί όπου κατόπιν ελέγχου από τεχνικό μου έδωσαν δελτίο επιστροφής, έστειλα mail με τα στοιχεία και τον λογαριασμό της τράπεζας που θα μου πιστώσουν τα 90 ευρώ (πλήρωσα με αντικαταβολή κατά την παράδοση). Δεν ζήτησα πιστωτικό καθώς δεν χρειάζομαι κάτι άμεσα και δεν ήθελα να κάνω κάποια επιπόλαια αγορά χωρίς να το ψάξω πρώτα. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από dimitris21gr
kost09 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, dimitris21gr είπε Τελικά μετά από εξονυχιστικούς ελέγχους χθες το βράδυ, αποφάσισα να την επιστρέψω και εγώ. Μου κόλλησε άσχημα το bleeding, ειδικά στην κάτω δεξιά γωνία και δεν μπορούσα να ησυχάσω. Ακόμα και σε παιχνίδι που δοκίμασα, euro truck simulator 2, όταν οδηγούσα νύχτα έβλεπα την ασπρίλα. Οπότε για να έχω την ψυχική μου ηρεμία την γύρισα σήμερα το πρωί όπου κατόπιν ελέγχου από τεχνικό μου έδωσαν δελτίο επιστροφής, έστειλα mail με τα στοιχεία και τον λογαριασμό της τράπεζας που θα μου πιστώσουν τα 90 ευρώ (πλήρωσα με αντικαταβολή κατά την παράδοση). Δεν ζήτησα πιστωτικό καθώς δεν χρειάζομαι κάτι άμεσα και δεν ήθελα να κάνω κάποια επιπόλαια αγορά χωρίς να το ψάξω πρώτα. Κάτι μου λέει ότι οι επιστρέφομενες οθόνες κάνουν βόλτα ανά την Ελλάδα και όπου κάτσουν.... Μάλλον δεν θα την παραλάβω να γλυτώσω και την ταλαιπωρία Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από kost09
azuli Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) On 02/11/2018 at 18:07, kost09 said: Στην περίπτωση του ermisag θεωρείται πρόβλημα οθόνης ή έτσι είναι το νορμάλ? Δεν την έχω παραλάβει ακόμη οπότε έχω χρόνο να το σκεφτώ 17 hours ago, KostasX said: Ας πω και εγω την ιστορια μου με αυτην την οθονη. Την παρελαβα σημερα μετα απο αρκετο κοπο για να συννενοηθω για με τους μεταφορεις του κοτσοβολου που ολο μου αλλαζαν την ωρα παραδοσης... (αυτο τελικα ηταν το λιγοτερο) Την εβαλα για να την δουλεψω μαζι με μια ακομα οθονη Lg 24αρα 8ετιας που εχω και αυτη με IPS panel. Ειχα διαβαζει για το ips glow του μονιτορ και δεν περιμενα τιποτα φοβερο απο ποιοτητα στα 90ε, αλλα με αυτο που ειδα ειδικα διπλα στο αλλο μονιτορ τρομαξα. Η οθονη ηταν χειροτερη μαλλον και απο του ermisag καθως ειχε πολυ εντονο backlight bleeding στις δυο δεξιες γωνιες με αποτελεσματα οτι βιντεο εβαζα και ηταν 21:9, η οθονη να παραμορφώνει πολυ στην δεξια πλευρα και να μην μπορεις να παρακολουθησεις με τιποτα. Δοκιμαζα και σε dark room mode (παρεμπιπτοντως ειχα πολλα χρονια να δω τοσο χαλια μενου σε οθονη) που βελτιωσε αρκετα την κατασταση αλλα δημιουργουσε αλλα θεματα στην αποδοση των χρωματων και την φωτεινοτητα. Επικοινωνησα λοιπον με την υποστηρηξη του κοτσοβολου για να δω την μπορει να γινει και μηπως εχω πεσει σε προβληματικο πανελ και μου ειπαν να παω απο ενα καταστημα να δω με εναν τεχνικο το θεμα και να δουμε τι μπορει να γινει. Κουβαλησα λοιπον την οθονη σε ενα καταστημα και την πηγα στην υποστηριξη και τους ειπα τι παιζει με το μονιτορ για να το δουν και αυτοι. Μου ειπαν κατευθειαν οτι ξερουν οτι οι αυτες οι οθονες εχουν θεματα και δεν χρειαζεται να την ελενξουν. Τους ρωτησα μηπως δοκιμαζα καποια αλλη οθονη και αυτο που μου απαντησαν ειναι οτι αμα θελω καλη οθονη να δω για αλλο μοντελο και οτι ετσι και αλλιως δεν εχουν αλλη διαθεσιμη. Καταλαβαινετε οτι η οθονη επιστραφηκε και περιμενω να μουν γυρισουν τα λεφτα πισω στη καρτα (μου ειπαν μαλιστα οτι μπορει να περασουν και 7 με 10 μερες για την επιστροφη των χρηματων και αντε περιμενε τωρα εσυ να παρεις πισω τα λεφτα σου). Γενικα μιλαμε για πανελ β διαλογης σιγουρα και μονο αμα εισαι τυχερος και πεσεις σε κανα ψιλοαξιοπρεπες πανελ που με λιγο σεταρισμα θα ειναι μαλλον οκ για δουλειες γραφειου και σερφαρισμα. Για ταινιες σειρες μακρια!! 3 hours ago, kost09 said: Κάτι μου λέει ότι οι επιστρέφομενες οθόνες κάνουν βόλτα ανά την Ελλάδα και όπου κάτσουν.... Μάλλον δεν θα την παραλάβω να γλυτώσω και την ταλαιπωρία Tο χα πει και στην αρχη του thread αφου την ειχα παρει νωρις νωρις.Τετοιο bleeding και glow δεν δικαιολογειται απο τους περιορισμους της ips τεχνολογιας. Ξεκαθαρα φερνουν τα β' διαλογης στην Ελλαδα.Τα εργοστασια αυτα δεν ειναι βιοτεχνιες στα Ανω Λιοσια,εχουν quality control και αυτες ειναι οι οθονες που δεν περνανε. Οτι προιον κυκλοφορει εκει εξω εχει ενα ποσοστο συσκευων που εχει αστοχια υλικου/συναρμολογησης/κατασκευης,1%,5%,8%..αναλογα με τα standard του εργοστασιου.Ειναι μεσα στο προγραμμα αυτο. Δεν υπαρχει πιθανοτητα τοσο μεγαλη εταιρια να θεωρει ως αποδεκτο τοσο μεγαλο ποσοστο αστοχιας. Αυτα τα monitor ειναι 1000000% β'διαλογης που αντι να πηγαιναν για αποσυναρμολογηση και ανακυκλωση ερχονται σε μας τους βαλκανιο-ιθαγενεις. Με γνωση των εισαγωγεων και των distributors. Ντροπη ντροπη και ξεμπροστιασμα.Εννοειται οτι την οθονη αυτη δεν την πας πισω και την αφηνεις στον παγκο.Την πας πισω και τους την πετας. 4η οθονη περιμενω την δευτερα μεσα σε 2 εβδομαδες.Και απο σκρουτζομαγαζα και απο κωτσοβολους.Οι πρωτες 3 ηταν αστειες απλα,η οθονη 12ετιας asus που ηθελα να αντικαταστησω, που δεν ειναι καν hd,εχει καλυτερα μαυρα απο αυτες και ειναι ομοιομορφη παντου στην φωτεινοτητα. Παιδια το φαινομενο ειναι γενικο,απο σκρουτζομαγαζα μεχρι κωτσοβολους Μας πουλανε το σκ@το σαν προσφορα και περιμενουν να τους ευχαριστησουμε κιολας. Επιστροφη και πεταμα στα μουτρα μεχρι να γινουν ανθρωποι. (και καντε και καμια διακριτικη χαρακια/σημαδι καπου μηπως και προσπαθησουν να την ξαναπουλησουν,τουλαχιστον ο νεος αγοραστης να υποψιαστει κατι) Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από azuli 1 2
Apos74 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Ηρθε και σε μενα αλλα με αυτα που διαβαζω δεν προκειται καν να την ανοιξω. Μπορω να την επιστρεψω στον Κωτσοβολο και να ζητησω πισω τα χρηματα μου χωρις καν να εχω ανοιξει το κουτι? Δηλαδη χωρις προφανη λογο? Ή θα μου πουν οτι δεν γινεται αν δεν εχει καποιο ελατωμα?
DownUNDERground Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, Apos74 είπε Ηρθε και σε μενα αλλα με αυτα που διαβαζω δεν προκειται καν να την ανοιξω. Μπορω να την επιστρεψω στον Κωτσοβολο και να ζητησω πισω τα χρηματα μου χωρις καν να εχω ανοιξει το κουτι? Δηλαδη χωρις προφανη λογο? Ή θα μου πουν οτι δεν γινεται αν δεν εχει καποιο ελατωμα? Γίνεται. Λέγεται δικαίωμα υπαναχώρησης και έχεις περιθώριο 14 ημέρες. 1
dimitris21gr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, Apos74 είπε Ηρθε και σε μενα αλλα με αυτα που διαβαζω δεν προκειται καν να την ανοιξω. Μπορω να την επιστρεψω στον Κωτσοβολο και να ζητησω πισω τα χρηματα μου χωρις καν να εχω ανοιξει το κουτι? Δηλαδη χωρις προφανη λογο? Ή θα μου πουν οτι δεν γινεται αν δεν εχει καποιο ελατωμα? Εννοειται οτι μπορεις. Εχεις δικαιωμα υπαναχωρησης αδιακαιλογητως. 1
Ίων Δραγούμης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Εμένα θα έρθει από Δευτέρα-Τρίτη,αλλά μου έχει φύγει ήδη το Hype με αυτά που ακούω.. χαχαχα.. αν δεν είναι μεγάλο το θέμα με τα μαύρα,θα την κρατήσω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις