Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα ένα καινούργιο pc κομμάτι κομμάτι και το έστησα μόνος μου. 

NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB
AMD RYZEN 5 2600
ASHROCK B450M PRO 4
CoolerMaster Power Supply 650W ATX 24 pin MasterWatt 650 Active-PFC Retail
Kingston Hyper X Predator 8GB DDR4 Non ECC CL15 3000MHz (HX430C15PB3/8)

Αφού έβαλα λοιπόν το λειτουργικό (Windows 10) και όλα τα drivers την επόμενη μερα όταν πατούσα το power button άνοιγε χωρίς να βγάλει τίποτα στην οθόνη για 5 sec περίπου έσβηνε και ξανά άνοιγε και ξανά έκλεινε έπρεπε να κρατήσω το κουμπί πατημένο για κλείσει χρειαζόταν να το αφήσω για λίγη ώρα κλειστο και καμιά φορά να κλείσω το τροφοδοτικό για να λειτουργησει και όταν λειτουργούσε μετά από λίγο freezare και έπρεπε να το κλείσω από το κουμπί ή καμιά φορά έκανε επανεκκίνηση. Το ξανά έκανα φορματ και λειτούργησε για περίπου ένα μήνα χωρίς κανένα πρόβλημα και τώρα εκεί που λειτουργούσε ξαφνικά έκανε επανεκκίνηση και ξανά έκανε όλο το πρόβλημα από την αρχή και καμιά φορά ανοίγει στα Windows αλλά έχουν χαθεί αρχεια και δεν λειτουργεί σωστά. τι μπορεί να προκαλεί όλο αυτό το πρόβλημα; 

Δημοσ.

Εχεις τα τελευταια BIOS ; Απο θερμοκρασιες πως παει μηπως ειναι ολα πολυ στριμωγμένα μες το case ; 

Τι ram εχεις εκανες κανα Memtest ;  Μηπως γινεται κατι με τις βιδες με γειωση της Motherboard ? Εχεις κανει Overclock ;

Στειλε στην ASrock για support αμα δε βρεις ακρη .. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε βγάλτα από το κουτί όπως είναι. Ασε μόνο τροφοδοσία_μητρική-cpu+ram και έλεγξε. 

Θα άλλαζα θέση στην ραμ, εφ'όσων έχεις 1 dimmaki και θα την έριχνα σε λιγότερα mhz για να δω σταθερότητα.

Αν δεν, θα δοκίμαζα με άλλη RAM.

Αν μπουτάρει και είναι λειτουργεί στο bios χωρίς κολλήματα, θα έβαζα τον σκληρό και θα έλεγχα πάλι.

Αν κάνει πάλι τα ίδια, θα έλεγχα (άλλαζα) και το τροφοδοτικό.

Δεν την έχω την συγκεκριμένη και δεν γνωρίζω καθόλου το bios της για να σου πω πως και αν γίνεται να ρίξεις τις ram, αλλά θαρρώ θα το βρεις

Επεξ/σία από S0f0s
Δημοσ.

Εγώ νομίζω κάτι έκανες λάθος με τον επεξεργαστή, αλλά μετά μου λες πως δούλεψε ένα μήνα οπότε ίσως να είναι ραμ κτλ. Ξανά δες τις συνδέσεις γενικά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...