Προς το περιεχόμενο

Vodafone router

bill2015

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα στο forum 

Ηθελα να προστεσω την εμπειρια μου με την vodafone οπου για ακομη μια φορα φαινεται ποσο ανοργανωτη ειναι

στης 17/10/2018 χαλασε ο εξοπλισμος μου router zte zxhn h267a 

Τεσπα καλω στο τεχνικο μου λενε οκ θα σου στειλουμε νεο ωραια μια χαρα οντως στης 19 ηρθε ο εξοπλισμος τον ανοιγω και ελειπε ο εξοπλοσμος ειχε μεσα μονο τα καλωδια ξανακαλω ξανα στην τεχνικη υποστηριξη μου λενε θα σας ξαναστειλουμε νεο ωραια πολυ ομορφα μεχρι εδω.

Χτες ελαβα το νεο ρουτερ λογω εργασιας το παρελαβα η κοπελα μου αυτη τη φορα οταν γυρισα σπιτι ανοιγω το κουτι για αρχη μου εστειλαν το zte zxhn h367n το συνδεω εκτος οτι εχω 50 και συχρονιζε 40 λεω οκ ιντερνετ να ναι παμε εξω οταν γυρισα το βραδυ το ρουτερ μυριζε καμενο και ειχε σταθερα 2 λαμπακια χωρις να δουλευει.

Αναγκαστηκα δανειστηκα ενος φιλου το 168n μεχρι να μου ξαναστλειουν νεο.

Η απορια μου ειναι η εξης αυτος που τα στελνει τα ρουτερ δεν μπορει να κανει ενα ελενχο οχι αν δουλευουν αν οντως ειναι σφραγισμενα ; Και τα δυο με κομμενη την τανια στο κουτι ηταν 

Επεξ/σία από bill2015
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 χρόνο αργότερα...

εχω να πω ενα πραμα για την vodafone ειναι για τον π@##%ο περιμενω 5 εβδομαδεσ το ρουτερ μου και δεν εχω σταθερο. Τους εχουμε παρει 90 Φορες και ολο λενε οτι ειναι στον δρομο. Δεν πανε στον διαολο λεω εγω μονο cosmote ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΑΜΩ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα router μπορείτε να τα πάρετε και από κατάστημα vodafone.

Αφού φτάσατε στις 90 πάρε άλλες 10 να γίνουν 100 μήπως φταίει αυτό.

Επεξ/σία από guzel

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...