bill2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα στο forum Ηθελα να προστεσω την εμπειρια μου με την vodafone οπου για ακομη μια φορα φαινεται ποσο ανοργανωτη ειναι στης 17/10/2018 χαλασε ο εξοπλισμος μου router zte zxhn h267a Τεσπα καλω στο τεχνικο μου λενε οκ θα σου στειλουμε νεο ωραια μια χαρα οντως στης 19 ηρθε ο εξοπλισμος τον ανοιγω και ελειπε ο εξοπλοσμος ειχε μεσα μονο τα καλωδια ξανακαλω ξανα στην τεχνικη υποστηριξη μου λενε θα σας ξαναστειλουμε νεο ωραια πολυ ομορφα μεχρι εδω. Χτες ελαβα το νεο ρουτερ λογω εργασιας το παρελαβα η κοπελα μου αυτη τη φορα οταν γυρισα σπιτι ανοιγω το κουτι για αρχη μου εστειλαν το zte zxhn h367n το συνδεω εκτος οτι εχω 50 και συχρονιζε 40 λεω οκ ιντερνετ να ναι παμε εξω οταν γυρισα το βραδυ το ρουτερ μυριζε καμενο και ειχε σταθερα 2 λαμπακια χωρις να δουλευει. Αναγκαστηκα δανειστηκα ενος φιλου το 168n μεχρι να μου ξαναστλειουν νεο. Η απορια μου ειναι η εξης αυτος που τα στελνει τα ρουτερ δεν μπορει να κανει ενα ελενχο οχι αν δουλευουν αν οντως ειναι σφραγισμενα ; Και τα δυο με κομμενη την τανια στο κουτι ηταν Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2018 από bill2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Νέα ενημέρωση η vodafone δεν μου στέλνει αλλο ρουτερ λέει ότι μπορω να φυγω ατελώς απλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akiss99 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Απίστευτοι........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Root master Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 εχω να πω ενα πραμα για την vodafone ειναι για τον π@##%ο περιμενω 5 εβδομαδεσ το ρουτερ μου και δεν εχω σταθερο. Τους εχουμε παρει 90 Φορες και ολο λενε οτι ειναι στον δρομο. Δεν πανε στον διαολο λεω εγω μονο cosmote ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΑΜΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
banned_acc Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Τα router μπορείτε να τα πάρετε και από κατάστημα vodafone. Αφού φτάσατε στις 90 πάρε άλλες 10 να γίνουν 100 μήπως φταίει αυτό. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2020 από guzel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Τα περισότερα καταστήματα vodafone έχουν μόνο για 24 συνδέσεις router Για της 50 το στέλνουν απο Αθήνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα