Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά!

Γνωρίζει κάποιος εφαρμογές σαν αυτές που έχουν οι καφετέριες για να παίρνουν παραγγελία μέσω κινητών android;

Αν ναι πείτε μου κάποιες αν μπορείτε. 

Λογικά δεν θα υπάρχει κάτι free, αλλά αν υπάρχει κάτι έστω και όχι τόσο καλό δεν με ενοχλεί να μου πείτε και αυτό.

Επεξ/σία από rafinos
Δημοσ.

Δεν ξέρω κάτι συγκεκριμένο αλλά βλέπω έχει αρκετά.

https://www.google.com/search?client=firefox-b&q=πρόγραμμα+για+παραγγελίες+μέσω+κινητού+σε+android&spell=1&sa=X&ved=0ahUKEwiC0rmOyKfeAhUE2ywKHTahB6AQBQgoKAA&biw=1270&bih=606

Κανονικά δε θα έπρεπε να σου δώσω λινκ, καθώς σαν developer δε θα έπρεπε να σου είναι δύσκολο να κάνεις ένα απλό search στο google! :)

Δημοσ.
18 ώρες πριν, rafinos είπε

Καλησπέρα παιδιά!

Γνωρίζει κάποιος εφαρμογές σαν αυτές που έχουν οι καφετέριες για να παίρνουν παραγγελία μέσω κινητών android;

Αν ναι πείτε μου κάποιες αν μπορείτε. 

Λογικά δεν θα υπάρχει κάτι free, αλλά αν υπάρχει κάτι έστω και όχι τόσο καλό δεν με ενοχλεί να μου πείτε και αυτό.

Δημοσ.
Στις 28/10/2018 στις 12:31 ΠΜ, micos000 είπε

Δεν ξέρω κάτι συγκεκριμένο αλλά βλέπω έχει αρκετά.

https://www.google.com/search?client=firefox-b&q=πρόγραμμα+για+παραγγελίες+μέσω+κινητού+σε+android&spell=1&sa=X&ved=0ahUKEwiC0rmOyKfeAhUE2ywKHTahB6AQBQgoKAA&biw=1270&bih=606

Κανονικά δε θα έπρεπε να σου δώσω λινκ, καθώς σαν developer δε θα έπρεπε να σου είναι δύσκολο να κάνεις ένα απλό search στο google! :)

Φυσικά και βρήκα κάποια, απλά πάνω κάτω είναι τα ίδια με τα δικά σας. Απλά καμιά φορά κολλάει το μυαλό μου και κάνω περίεργες αναζητήσεις αντί για το πιο απλό πράγμα... ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, rafinos είπε

καμιά φορά κολλάει το μυαλό μου και κάνω περίεργες αναζητήσεις αντί για το πιο απλό πράγμα... ;)

Αυτό το παθαίνουν συνήθως οι πολύ ευφυείς άνθρωποι. :D

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, micos000 είπε

Αυτό το παθαίνουν συνήθως οι πολύ ευφυείς άνθρωποι. :D

Ναι δε βλεπεις... ο νεος Αινσταιν χαχα

• Sad 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας! Ψάχνω κάτι απλό, δηλαδή να επιλέγεις τραπέζι, και απλά να καταχωρείς τι έχει πάρει καθώς και να υπάρχει και η επιλογή αφαίρεσης κάποιου ποσού απο το τραπέζι. Δεν με ενδιαφέρει να στέλνονται παραγγελείες σε κουζίνα/μπαρ, ούτε να υπαρχουν διαφορετικοι χρήστες και pda. Ξέρει κανείς εάν υπάρχει κάτι τέτοιο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...