Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, εδω και 4-5 μερες αντιμετωπιζω το εξης "προβλημα" ενω δεν τρεχω καμια εφαρμογη στο pc αυτο καταναλωνει κοντα στο 40% του επεξεργαστη, το ελεγξα για ιους κλπ αλλα δεν μου εβγαλε κατι.Η cpu ειναι AMD FX-6350 και εχει πανω 14MB RAM.

Εχει αντιμετωπισει καποιος παρομοιο προβλημα; μπορει καποιος να βοηθησει;

Ευχαριστω εκ των προτερων.

sscpu.jpg

Δημοσ.

Εκει κολησα και εγω,δεν εμφανιζει την διεργασια που τραβαει τοσο πολυ.

Σταθερος ειναι,ναι κανει θορυβο.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Smell είπε

Εκει κολησα και εγω,δεν εμφανιζει την διεργασια που τραβαει τοσο πολυ.

Σταθερος ειναι,ναι κανει θορυβο.

Αν μπαίνεις safe mode κάνει το ίδιο; αποσύνδεσε το ίντερνετ μη πως έχει μολυνθεί με mining.

• Like 3
Δημοσ.

Δοκιμασα σε safe mode δουλευε κανονικα χαμηλα, επισης οταν βγαζω το δικτυο  παιζει απο το 4% εως το 30 % .Δοκιμασα αυτον τον οδηγο  https://www.bleepingcomputer.com/virus-removal/remove-trojan.bitcoinminer-miner-infection#print

αλλα δεν βρηκε τιποτα και φυσικα ουτε εστρωσε.Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να φιαχτει ? η πρεπει να παω σε φορματ?

Δημοσ.

Εκανα ελεγχο για ενημερωσεις αλλα δεν ειχε κατι.  Ετρεξα το prg σαν admin και μου βγαζει την συνημμενη εικονα

spros.jpg

Δημοσ.

Μια χαρά βλέπω να είναι. Αυτό το IDLE Process μην το δίνεις σημασία.

Για το ntoskrnl, πάτα WINDOWS+R και δώσε services.msc
Όταν ανοίξει η κονσόλα βρες την υπηρεσία "windows search" και κάνε διπλό κλικ να εμφανίσει τις επιλογές.
Πάτα "Διακοπή" στην υπηρεσία και στον τύπο εκκίνησης βάλτο "Απενεργοποιημένο".

• Like 1
Δημοσ.

Εκανα οτι μου εγραψες και ειδα σημαντικη βελτιωση ,κανει σκαπανεβασματα αλλα ειναι πολυ χαμηλα σε σχεση με πριν.

Σας  ευχαριστω πολυ ολους για το ενδιαφερον και  την βοηθεια .

sp1.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, μου εμφανισε παλι το ιδιο προβλημα , παρολο που ειναι απενεργοποιημενο το windows search, ενω δεν τρεχει κανενα προγραμμα η cpu ειναι στο 40%.

Επεξ/σία από Smell

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...