indigo Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2004 Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς οποιοδήποτε τρόπο για σχετική φθηνή επικοινωνία απο σταθερό ή κινητό ελληνικό δίκτυο με δορυφορικά τηλέφωνα σε όλο το κόσμο .... κάποια web υπηρεσία, κάποιο πρόγραμμα .... οτιδήποτε δλδ συγκεκριμένα αναρωτιέμαι αν υπάρχει πιο φθηνός (σε σχέση με τις υπέρογκες χρεώσεις του ΟΤΕ) τρόπος επικοινωνίας με συγγενικό μου πρόσωπο το οποίο ταξιδεύει ανα τους ωκεανούς και με τον οποίο η μόνη επικοινωνία είναι μέσω του δορυφορικού τηλεφώνου του πλοίου .
Kontos_Harry Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Θα μπορούσε το πλοίο να αγοράσει μια δορυφορική σύνδεση Ιντερνετ και μεσω αυτής να επικοινωνείς με videoconference
indigo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Θα μπορούσε το πλοίο να αγοράσει μια δορυφορική σύνδεση Ιντερνετ και μεσω αυτής να επικοινωνείς με videoconference καλό σαν λύση αλλά δεν νομίζω η εταιρεία να συμφωνεί στο κόστος... εννοούσα κάτι μέσω web αν γίνεται ... κλήση σε δορυφορικό τηλ μέσω web ή κάτι τέτοιο ... δεν ξέρω... υπάρχει κάτι ?? :roll:
Kontos_Harry Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 auto lew kai gw an exei web to ploio...exei?
indigo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 auto lew kai gw an exei web to ploio...exei? οχι... μόνο το δορυφορικό τηλ. παίζει ...
japetus Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2004 Υπάρχει και η λύση μεσω προσωπικου δορυφορικου τηλεφωνου, οπως ηταν παλιοτερα τα iridium το κοστος ομως ειναι εξισου μεγαλο οπως και οι κλησεις απο σταθερο μεσω inmarsat στο πλοιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.