k30taas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Παιδια εχω καινουργια την μητρικη Asrock b450m pro4 και παρατηρω πως όταν απενεργοποιώ τον υπολογιστη το φως στο πληκτρολογιο η και στο ποντικι παραμενει ανοιχτο. Υπαρχει καποια ρυθμιση να το αλλαγω αυτό? Ευχαριστω.
k30taas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 6 ώρες πριν, GPOWERR είπε Ρυθμισε στο bios "enable deep sleep in S5" μονο το enable deep sleep εχει τι in s5 που το λεει? παντως παλι αναμμενα είναι....
GPOWERR Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν και εχω αλλο μοντελο,στη δικια μου πατωντας πανω στο προτελευταιο tab της παρακατω εικονας του bios υπαρχει αυτη η επιλογη. Εννοειται βεβαια οτι εχεις απενεργοποιησει και τα wake on mouse and keyboard... Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2018 από GPOWERR
k30taas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 10 ώρες πριν, GPOWERR είπε Αν και εχω αλλο μοντελο,στη δικια μου πατωντας πανω στο προτελευταιο tab της παρακατω εικονας του bios υπαρχει αυτη η επιλογη. Εννοειται βεβαια οτι εχεις απενεργοποιησει και τα wake on mouse and keyboard... Αν και είναι ίδιο το μενού αυτή την ρύθμιση δεν την έχει... Τι εννοείς wake on mouse and keyboard...;
k30taas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2018 το θεμα παραμενει , καποιος άλλος για καμια λυση?
sakis92 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2018 ErP S4+S5 καντο disable καπου υπαρχει στα bios.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα