gokuthelegend Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Χαιρετώ την παρέα. Έχω την σουίτα Office 2016 Pro Plus αγορασμένη και έχω ρυθμίσει το Outlook να τραβάει τα email μου από 3-4 λογαριασμούς που έχω, για να τα έχω κάπου μαζεμένα. Με βολεύει πολύ που όταν το τρέχω και κάνω ελαχιστοποίηση, τότε ελαχιστοποιείται δίπλα στο ρολόι και κάθε μερικά λεπτά ελέγχει για νέα μηνύματα και με ειδοποιεί με ήχο και αναδυόμενο παράθυρο εφόσον φυσικά έχω λάβει κάτι. Επίσης, ακόμη και αν δεν είμαι μπροστά στον υπολογιστή εκείνη την ώρα και γυρίσω κάποια στιγμή ποιο μετά, το μάτι μου έχει εκπαιδευτεί να πέφτει αυτόματα στο εικονίδιο των ειδοποιήσεων και καταλαβαίνω αναλόγως αν έχω λάβει κάποια ειδοποίηση. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πως να το κάνω να τρέχει αυτόματα κατά την εκκίνηση του υπολογιστή, πρέπει να το τρέχω εγώ χειροκίνητα και πολλές φορές το ξεχνάω (πχ μετά από μια επανεκκίνηση του υπολογιστή). Ξέρουμε κανένα εύκολο και δοκιμασμένο workaround για να ξεκινάει αυτόματα με την εκκίνηση του υπολογιστή; και κατά προτίμηση να είναι ήδη και ελαχιστοποιημένο στην περιοχή του ρολογιού; Να σημειώσω ότι έχω Windows 10 Pro. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2018 από gokuthelegend
micos000 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δες στο παρακάτω λινκ πως να το κάνεις να ξεκινάει με τα windows. https://support.office.com/el-gr/article/Αυτόματη-εκκίνηση-ενός-προγράμματος-του-office-κατά-το-άνοιγμα-του-υπολογιστή-σας-4a42ed45-c064-47b6-b497-119c870f7bab?omkt=el-GR&ui=el-GR&rs=el-GR&ad=GR Αν έχεις 10άρια μπορείς να πας στον φάκελο startup απευθείας κάνοντας αντιγραφή το παρακάτω και επικόλληση στην εκτέλεση (WINDOWS+R) %appdata%\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup Για να ξεκινάει ελαχιστοποιημένο κάνε δεξί κλικ->Ιδιότητες στη συντόμευση του outlook που αντέγραψες στον φάκελο startup και άλλαξε στην Εκτέλεση από Κανονικό παράθυρο σε Ελαχιστοποιημένο. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2018 από micos000
gokuthelegend Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Το δοκίμασα και δουλεύει μερικώς. Κάνει ελαχιστοποίηση αλλά όχι δίπλα στα εικονίδια του ρολογιού. Κάνει κανονική ελαχιστοποίηση. Εγώ θέλω να κάνει ελαχιστοποίηση δίπλα στο ρολόι όπως δείχνω και στην εικόνα.
gokuthelegend Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, accipio είπε Δες μήπως βοηθάνε οι οδηγίες εδώ. Αυτά που γράφει τα έχω κάνει. Βασικά κάνει ελαχιστοποίηση στο system tray κανονικότατα αλλά μόνο όταν κάνω χειροκίνητα εγώ ο ίδιος την ελαχιστοποίηση. Ακολούθησα τις οδηγείες που έδωσε ο @micos000 αλλά δεν κάνει ελαχιστοποίηση στο system tray όταν τρέχει αυτόματα στην εκκίνηση, παρότι έχω ενεργοποιήσει την αντίστοιχη επιλογή. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από gokuthelegend
accipio Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Εντάξει, δες κι αυτή τη σελίδα μήπως καταφέρεις κάτι.
micos000 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κι εγώ το έψαξα και η μόνη λύση τελικά είναι αυτή που δείχνει ο accipio με το vbscript. Το αναφέρουν κι εδώ. -> https://www.queryxchange.com/q/2_467809/start-outlook-automatically-in-tray/ Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από micos000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα