Zaytsev Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 4 minutes ago, odin81982 said: Ναι ψηλε γιατι σου εβαλε καποιος το πιστολι στον κροταφο να παρεις ακριβως τις ιδιες..... ... Παντελώς άσχετο το post και εντελώς εκτός θέματος. Η συζήτηση είναι κατά πόσο έχουν ανέβει/πέσει οι τιμές. Όχι αν μπορείς να βρεις φθηνές. Ούτε αν είναι φθηνές αναλογικά με το υπόλοιπο PC. Σύγκριση λοιπόν γίνεται με το ΙΔΙΟ προϊόν, σε διαφορετικές χρονικές περιόδους. Τα υπόλοιπα είναι απλά αποτυχημένες σάλτσες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 16 ώρες πριν, atheatos είπε Φιλε μου αν παρω τον samsung που μου δειχνεις και τον βαλω σε sata θηκη , τοτε εχω κανει πολυ μεγάλο λαθος... ούτε καν η μητρική μου έχει δυο θυρουλες για αυτό της βάζω εκει τα ορίζω σαν raid 0 βάζω και παθητική ψύξη και στα δυο και ουαλα (βασικά το εκανα ήδη περιμένω vga να ερθει και έτοιμο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
odin81982 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 10 λεπτά πριν, Zaytsev είπε Παντελώς άσχετο το post και εντελώς εκτός θέματος. Η συζήτηση είναι κατά πόσο έχουν ανέβει/πέσει οι τιμές. Όχι αν μπορείς να βρεις φθηνές. Ούτε αν είναι φθηνές αναλογικά με το υπόλοιπο PC. Σύγκριση λοιπόν γίνεται με το ΙΔΙΟ προϊόν, σε διαφορετικές χρονικές περιόδους. Τα υπόλοιπα είναι απλά αποτυχημένες σάλτσες. Ααα οκ με την δικια σου λογικη αν οοοολες οι αλλες μνήμες πεσουν ας πουμε στα 40-45 ευρω τα 8 γιγα και αυτες οι συγκεκριμενες που πηρες εσυ πεσουν πολυ λιγοτερο ας πουμε στα 65 -70 γιατι η εταιρεια αποφασισε να το παιξει "εμεις πουλαμε ποιοτητα" και να κρατησει ακριβες τιμες οπως βλέπουμε στην αγορα με διαφορα προιοντα τοτε εσυ θα συνεχισεις να φωναζεις οτι οι μνημες ειναι ακριβες γιατι αυτες που ειχες παρει τοτε δεν επεσε η τιμη τους,τελεια λογικη!ξερεις η κουβεντα δεν εχει στηθει γυρω απο το δικο σου το pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, odin81982 είπε Ρε παλικαρι πριν κραξεις τουλαχιστον μπες και δες να ξερεις τι λες....τι 95 ευρω το ενα στικ 8gb 2133 λες οτι εχει σημερα,57 ευρω παιρνεις corsair μνημες!https://www.skroutz.gr/s/6524187/Corsair-Value-Select-8GB-DDR4-2133MHz-CMV8GX4M1A2133C15.html Επίσης με και με 67 ευρω παιρνεις dual channel 8gb 3000 μνημες https://www.skroutz.gr/s/7768063/Patriot-Viper-4-Series-8GB-DDR4-3000MHz-PV48G300C6K.html ,ειπαμε ειναι ακομα ακριβες οι μνημες αλλα μην λεμε και οτι θελουμε τωρα...!!! μακάρι να μπορούσα να πάρω μια καλή μνήμη τόσο... δυστιχος είναι πολύ ποιο ακριβές σύγχρονες καλες μνήμες https://www.skroutz.gr/s/12158062/Crucial-Ballistix-Elite-32GB-DDR4-3466MHz-BLE4C8G4D34AEEAK.html πχ έχω πάρει αυτό το σετακι εδώ στα 420 ένα μισή χρόνω πριν ήταν στα 320 (οταν βγήκαν) μετά εκαναν εναν απότομο στα 500 και μετά απο χίλια ζόρια πέσανε στα 420 Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2018 από Black Demis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaytsev Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 12 minutes ago, odin81982 said: Ααα οκ με την δικια σου λογικη αν οοοολες οι αλλες μνήμες πεσουν ας πουμε στα 40-45 ευρω τα 8 γιγα και αυτες οι συγκεκριμενες που πηρες εσυ πεσουν πολυ λιγοτερο ας πουμε στα 65 -70 γιατι η εταιρεια αποφασισε να το παιξει "εμεις πουλαμε ποιοτητα" και να κρατησει ακριβες τιμες οπως βλέπουμε στην αγορα με διαφορα προιοντα τοτε εσυ θα συνεχισεις να φωναζεις οτι οι μνημες ειναι ακριβες γιατι αυτες που ειχες παρει τοτε δεν επεσε η τιμη τους,τελεια λογικη!ξερεις η κουβεντα δεν εχει στηθει γυρω απο το δικο σου το pc Αυτό κατάλαβες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
odin81982 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Zaytsev είπε Αυτό κατάλαβες; Φυσικα αφου εσυ το μονο που συγκρινεις ειναι ενα μοναδικο συγκεκριμενο κωδικο προιοντος που αγορασες εσυ και οχι ολη την αγορα,εμεις συζηταμε αν εχουν πεσει οι τιμες γενικα και αυτο ειναι γεγονος τους τελευταιους 6 μηνες,και βασικα ειναι γεγονος και για το δικο σου συγκεκριμενο προιον,εχουν πεσει οσο θα θελαμε? οχι,εχουν πεσει στα επιπεδα του 2016 ??οχι ,εχουν πεσει αισθητα σε σχεση με πριν 6 μηνες? ναι .Το θεμα ειναι αν μπορεις να βρεις ποιοτικες μνημες σε μια σχετικα αποδεκτη τιμη αυτη την στιγμη γιατι οταν ειχαν 200 ευρω τα 16 γιγα ναι ηταν εξωφρενικο,πλεον παλευεται να τις πληρωσεις και 15 ευρω παραπανω απο την τιμη που θα τις θελαμε να πουλιουνται ακομα και σε ενα pc των 500-600 ευρω,στα 100 ευρω τα 8 γιγα δεν χωρουσαν σε ενα τετοιο συστημα,στα 65 ευρω χωρανε. Και να ρωτησω φωναζεις το ιδιο και για την ιντελ που εχει φτασει πλεον να πουλιεται ο i5 8400 κοντα 260 ευρω και ο i7 8700k 450 που γελανε και τα δεντρα πλεον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 25 λεπτά πριν, Black Demis είπε ούτε καν η μητρική μου έχει δυο θυρουλες για αυτό της βάζω εκει τα ορίζω σαν raid 0 βάζω και παθητική ψύξη και στα δυο και ουαλα (βασικά το εκανα ήδη περιμένω vga να ερθει και έτοιμο) Μπραβο σου. Μολις το ολοκληρωσεις ξαναελα απο αυτο το θεμα να μας το δειξεις.... Μπορει καποιος να μην τον ενδιαφερει τοσο η ταχυτητα και με τα ιδια περιπου λεφτα που εδωσες εσυ,να θελει να εχει την διπλασια χωρητικοτητα. Εσυ απο οτι καταλαβα, λες οτι ειναι λαθος. Οκ. Καλοριζικο το μηχανημα σου και ασε εμας τα φτωχαδακια να εχουμε αργους ssd και αναξιοπιστους....κανοντας λαθος , επιλεγοντας μεγαλυτερη χωρητικότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 30 λεπτά πριν, atheatos είπε Μπραβο σου. Μολις το ολοκληρωσεις ξαναελα απο αυτο το θεμα να μας το δειξεις.... Μπορει καποιος να μην τον ενδιαφερει τοσο η ταχυτητα και με τα ιδια περιπου λεφτα που εδωσες εσυ,να θελει να εχει την διπλασια χωρητικοτητα. Εσυ απο οτι καταλαβα, λες οτι ειναι λαθος. Οκ. Καλοριζικο το μηχανημα σου και ασε εμας τα φτωχαδακια να εχουμε αργους ssd και αναξιοπιστους....κανοντας λαθος , επιλεγοντας μεγαλυτερη χωρητικότητα. μια φορά στα 7 χρόνια κάνω μηχάνημα δεν το λς και κατόρθωμα 😛 μακάρι να μπορούσα και τα data να τα εχω σε ssd αλλά είναι ασύμφορο (βγαινει ποιο πολύ από το ίδιο μου το μηχάνημα) (θα τα όριζα σε raid 0 και θα ήταν 4+4=8 tb) αλλά δυστιχος 3 χιλιάρικα είναι overkill Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, Black Demis είπε μια φορά στα 7 χρόνια κάνω μηχάνημα δεν το λς και κατόρθωμα 😛 μακάρι να μπορούσα και τα data να τα εχω σε ssd αλλά είναι ασύμφορο (βγαινει ποιο πολύ από το ίδιο μου το μηχάνημα) (θα τα όριζα σε raid 0 και θα ήταν 4+4=8 tb) αλλά δυστιχος 3 χιλιάρικα είναι overkill Για καποιους αλλους ειναι overkill να εχουν https://www.skroutz.gr/s/14939696/Samsung-970-PRO-NVMe-M-2-1TB.html Χ 2 σε raid 0, αλλα τελος παντων. Μην ξεχάσεις να ποσταρεις ssd speed test screenshot να δουμε ποσο καλος ειναι ο raid controller σου με τους παραπάνω δισκους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, atheatos είπε Για καποιους αλλους ειναι overkill να εχουν https://www.skroutz.gr/s/14939696/Samsung-970-PRO-NVMe-M-2-1TB.html Χ 2 σε raid 0, αλλα τελος παντων. Μην ξεχάσεις να ποσταρεις ssd speed test screenshot να δουμε ποσο καλος ειναι ο raid controller σου με τους παραπάνω δισκους. οταν το κρατάς 7 χρόνια δεν το λες overkill όταν τα αλλάζει κάθε μέρα είναι απλά αστείο ας έρθει η καρτουλα (γραφικών) (μια 1060 είναι καθώς από παιχνίδια εγώ δεν...) κάθομαι ενα σκ να τα στίσω να δω αν παιζει το σύστημα με τα 7 αλλιώς θα μπουν Windows 10 Enterprise LTSC και κάνω και ενα bench παντός ενα 2,5 -2,6 gb/s θα το έχει από εκεί και πέρα αν θα είναι ποιο ψιλα θα ειναι bonus για video editing που το θέλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Black Demis είπε οταν το κρατάς 7 χρόνια δεν το λες overkill όταν τα αλλάζει κάθε μέρα είναι απλά αστείο ας έρθει η καρτουλα (γραφικών) (μια 1060 είναι καθώς από παιχνίδια εγώ δεν...) κάθομαι ενα σκ να τα στίσω να δω αν παιζει το σύστημα με τα 7 αλλιώς θα μπουν Windows 10 Enterprise LTSC και κάνω και ενα bench παντός ενα 2,5 -2,6 gb/s θα το έχει από εκεί και πέρα αν θα είναι ποιο ψιλα θα ειναι bonus για video editing που το θέλω Ελπιζω η μητρικη σου ,να εχει και τις 2 θεσεις για nvme γρηγορες (x4) , γιατι αν περιμενες 7 χρονια για να φτιαξεις ενα συστημα που θα δουλευει σε raid 0 nvme , με ταχυτητες nvme single τοτε τζαμπα τα λεφτα... ΥΓ. Επαναλαμαβανω , αν θες να μας υποδειξεις τι ειναι λαθος και σωστο ,καλυτερα να μας ποσταρεις το speed test του raid σου. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2018 από atheatos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 12 λεπτά πριν, atheatos είπε Ελπιζω η μητρικη σου ,να εχει και τις 2 θεσεις για nvme γρηγορες (x4) , γιατι αν περιμενες 7 χρονια για να φτιαξεις ενα συστημα που θα δουλευει σε raid 0 nvme , με ταχυτητες nvme single τοτε τζαμπα τα λεφτα... ΥΓ. Επαναλαμαβανω , αν θες να μας υποδειξεις τι ειναι λαθος και σωστο ,καλυτερα να μας ποσταρεις το speed test του raid σου. ας ερθει η καρτα και ποσταρω 😛 και 20% διαφορά να εχει σε σχεση με single nvme εμένα μου φτάνει (βασικά θα με αποσζιμιωσει γρήγορα) οσο για της θυρες αυτο λει 1 x M.2 Socket 3, with M key, type 2242/2260/2280/22110 storage devices support (SATA & PCIE 3.0 x 4 mode) 1 x M.2 Socket 3, with M key, type 2242/2260/2280 storage devices support (PCIE 3.0 x 4 mode) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Black Demis είπε ας ερθει η καρτα και ποσταρω 😛 και 20% διαφορά να εχει σε σχεση με single nvme εμένα μου φτάνει (βασικά θα με αποσζιμιωσει γρήγορα) οσο για της θυρες αυτο λει 1 x M.2 Socket 3, with M key, type 2242/2260/2280/22110 storage devices support (SATA & PCIE 3.0 x 4 mode) 1 x M.2 Socket 3, with M key, type 2242/2260/2280 storage devices support (PCIE 3.0 x 4 mode) Ευχομαι να εχεις και στις δυο θεσεις x4 mode ταυτοχρονα και οχι η μια να υποβαθμιζεται σε sata μολις αλλη δουλευει x4.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, atheatos είπε Ευχομαι να εχεις και στις δυο θεσεις x4 mode ταυτοχρονα και οχι η μια να υποβαθμιζεται σε sata μολις αλλη δουλευει x4.... και εγω το ίδιο γιατί θα ξενερώσω και το raid θα ειναι unstable ... και πάλι δεν πτοούμε θα πάρω pcie card αν πάει κάτι στραβά 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafinos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, odin81982 είπε Ρε παλικαρι πριν κραξεις τουλαχιστον μπες και δες να ξερεις τι λες....τι 95 ευρω το ενα στικ 8gb 2133 λες οτι εχει σημερα,57 ευρω παιρνεις corsair μνημες!https://www.skroutz.gr/s/6524187/Corsair-Value-Select-8GB-DDR4-2133MHz-CMV8GX4M1A2133C15.html Επίσης με και με 67 ευρω παιρνεις dual channel 8gb 3000 μνημες https://www.skroutz.gr/s/7768063/Patriot-Viper-4-Series-8GB-DDR4-3000MHz-PV48G300C6K.html ,ειπαμε ειναι ακομα ακριβες οι μνημες αλλα μην λεμε και οτι θελουμε τωρα...!!! Το συγκεκριμένο που είχα πάρει είναι αυτό: https://www.skroutz.gr/s/6290832/HyperX-Fury-8GB-DDR4-2133MHz-HX421C14FB-8.html Λες να αναφέρω ποσά έτσι ρε παλικάρι; Να μην λέμε ότι θέλουμε όμως έτσι... και όπως σου είπε ένα ακόμα άτομο η σύγκριση γίνεται στο ίδιο προϊόν και όχι σε όποιο να ναι. Μη νομίζετε ότι μόνο εσείς χειρίζεστε το internet... Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2018 από rafinos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα