panos44 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Γιατί ηχομπάρα ή αυτά; Λόγω κόστους ή χώρου; Γιατί νομίζω ότι δεν είναι για να βλέπεις ταινίες κατάλληλα. (Στο σαλόνι εννοώ) Είναι για δικάναλο ήχο, είναι κατασκευασμένα για near- field ακροάσεις. Οι ταινίες χρειάζονται πολυκάναλο ήχο. Και επίσης πως ένα τόσο μικρό sub να "γεμίσει" ένα σαλόνι; Όχι επειδή βρήκαμε "παπά".. Το κάθε πρόβλημα έχει την δική του λύση! @froyd Σε καμία περίπτωση δεν είναι η καλύτερη ποιότητα ήχου, αξιοπρεπέστατα για τα χρήματά τους, ο ήχος όπως και όλα είναι "ένα βαρέλι δίχως πάτο".
Salvation81 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 13 λεπτά πριν, panos44 είπε Γιατί ηχομπάρα ή αυτά; Λόγω κόστους ή χώρου; Γιατί νομίζω ότι δεν είναι για να βλέπεις ταινίες κατάλληλα. (Στο σαλόνι εννοώ) Είναι για δικάναλο ήχο, είναι κατασκευασμένα για near- field ακροάσεις. Οι ταινίες χρειάζονται πολυκάναλο ήχο. Και επίσης πως ένα τόσο μικρό sub να "γεμίσει" ένα σαλόνι; Όχι επειδή βρήκαμε "παπά".. Το κάθε πρόβλημα έχει την δική του λύση! @froyd Σε καμία περίπτωση δεν είναι η καλύτερη ποιότητα ήχου, αξιοπρεπέστατα για τα χρήματά τους, ο ήχος όπως και όλα είναι "ένα βαρέλι δίχως πάτο". Καλα αυτα ειναι ηχεια υπολογιστη κυριως, δεν ειναι για σαλονια και για τηλεορασεις (δεν εχουν και την ενταση για κατι τετοιο).
Null_Pointer Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Προσοχη σε ο,τι αφορα ασυρματο wireless/bluetooth και σχετιζεται με ηχο. Οι παρεμβολες μπορει να γινουν ιδιαιτερως ενοχλητικες, αν και αυτο ειναι υποκειμενικο. Τα συγκεκριμενα ηχεια ειναι mid-level ποιοτητας για multimedia. Δηλαδη δεν απευθυνονται σε audiophile κοσμο η κατοχους καλης καρτα ηχου. Να σημειωσω (ως τεως κατοχος) οτι το μπασο ειναι μεν διακριτικο, αλλα σε σημεια παραειναι. Αν σκοπευεις να τα χρησιμοποιησεις για παιχνιδια, youtube η καμια ταινια απο το λαπτοπ/pc ειναι πιο τιμια απο τα (υπερτιμημενα) logitech της ιδιας τιμης. Αν θες να αξιοποιησεις την καρτα ηχου σου και καποιο dac, τοτε κρατα τα λεφτα σου για κατι καλυτερο. Στο διλημμα HK η καποια soundbar δεν υπαρχει ρεαλιστικη απαντηση. Εξαρταται τι θες να κανεις. Θεωρω πως δεν υπαρχει αξιοπρεπης ηχομπαρα σε αυτα τα λεφτα δυστυχως. Αν βρεθει καμια καλη προσφορα και θελετε surround στις ταινιες σας, τοτε ναι. Ελπιζω να βοηθησα. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2018 από Null_Pointer
panos7 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Ας το αναλυσω καλυτερα το θεμα ηχομπαρας και ηχειων για να μην παρεξηγουμαι Καταρχιν, ειμαι σιγουρος οτι η ηχομπαρα (ειδικα η sonos) υπερεχει ηχητικα από ενα σετ 2.1 ηχειων. Το "προβλημα" μου είναι το εξής. Εχω βαλει την TV πανω από το τζάκι και εχω περασει καλωδια κλπ. Δεν ειχα σκεφτει το ενδεχομενο να βελτιωσω τον ηχο. Σιγουρα προτιμω την ηχομπαρα αλλα αν τη βαλω θα χαλασει η αισθητικη μιας και πρεπει αναγκαστικα να την βαλω ΠΑΝΩ απο την ΤV και οχι απο κατω (λογω μικρου κενου με το τζακι) Δεν με πολυκαιει το surround, απλα σκεφτηκα οτι με ενα σετ καλα ηχεια και αισθητικα ομορφα να εκανα καποια δουλεια. Εναλλακτικα σκεφτομαι να βαλω την ηχομπαρα στα πλαγια απο τo τζακι και την tv πανω σε ενα επιπλο αλλα δεν ξερω το αποτελεσμα (σιγουρα τεχνικα ειναι λαθος)
MacPhisto Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 τα παρελαβα... σημαντικη αναβαθμιση σε συγκριση με κατι logitech 2+1 που ειχα μεχρι προχθες μια ερωτηση μονο...εχουν ενα μικρο lag οταν ξεκινανε απο stand by πχ ανοιγω spotify και βαζω κατι να παιξει για 2-3 δευτερολεπτα δεν ακουγεται τιποτα.... εχει κανεις ιδεα τι μπορει να φταιει;;
alex_man Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, MacPhisto είπε τα παρελαβα... σημαντικη αναβαθμιση σε συγκριση με κατι logitech 2+1 που ειχα μεχρι προχθες μια ερωτηση μονο...εχουν ενα μικρο lag οταν ξεκινανε απο stand by πχ ανοιγω spotify και βαζω κατι να παιξει για 2-3 δευτερολεπτα δεν ακουγεται τιποτα.... εχει κανεις ιδεα τι μπορει να φταιει;; Ναι, το έχω αναφέρει και στην πρώτη σελίδα νομίζω. Για να βγει από το stand by πρέπει πρώτα να δεχτεί ένα σήμα ήχου, οπότε χάνεις τα πρώτα seconds. Δεν είμαι σίγουρος μετά από πόση ώρα μπαίνει σε standby, αλλά εμένα δε με ενοχλει
MacPhisto Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 ok..thanx.. είναι λίγο θεματάκι...και δε μπορείς να ρυθμίσεις μετά απο πόση ώρα μπαινουν σε stand by....
dstone Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μια ερώτηση..Θέλω να βελτιώσω τον ήχο στο σαλόνι - γραφείο καθώς αυτή τη στιγμή έχω μόνο μια ηχομπάρα LG αρκετά παλιά που απλά βγάζει καλύτερο ήχο απο την τηλεόραση μου. Επίσης θα ήθελα να έχει bluetooth για να συνδέεται με echo dot και να ακούω μουσική. Με τιμή < 200 θεωρείται οτι αξ'ιζει καλύτερα τα ηχεία του post ή Μια προσέγγιση 5.1 όπως αυτή του link ή μια ηχομπάρα JBL ; Μιλάω απλά για τον ήχο και δε με νοιάζει αν θα έχει και bluray και ό,τι έχει παραπάνω το home cinema κτλ. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2018 από dstone
zacharis1955 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, dstone είπε Μια ερώτηση..Θέλω να βελτιώσω τον ήχο στο σαλόνι - γραφείο καθώς αυτή τη στιγμή έχω μόνο μια ηχομπάρα LG αρκετά παλιά που απλά βγάζει καλύτερο ήχο απο την τηλεόραση μου. Επίσης θα ήθελα να έχει bluetooth για να συνδέεται με echo dot και να ακούω μουσική. Με τιμή < 200 θεωρείται οτι αξ'ιζει καλύτερα τα ηχεία του post ή Μια προσέγγιση 5.1 όπως αυτή του link ή μια ηχομπάρα JBL ; Μιλάω απλά για τον ήχο και δε με νοιάζει αν θα έχει και bluray και ό,τι έχει παραπάνω το home cinema κτλ. Aυτά του νήματος, άλλες λύσεις: https://www.websupplies.gr/iheia-edifier-20-s880db-high-resolution-bluetooth https://www.djmarket.gr/edifier-r2730db-2-0-bluetooth-smartphone-tablet.html#.W9re4PZuLIU https://www.djmarket.gr/edifier-r2000db-2-0-bluetooth-monitor.html#.W9rfGvZuLIU
Προτεινόμενες αναρτήσεις