Chris0821 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 15 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε 1. Nαι, εγώ προτιμώ την ενσύρματη σύνδεση... 2. Ναι, θα δεις μεγάλη διαφορά... Ευχαριστώ για την απάντηση. Την ενσύρματη προτιμώ και εγώ. Θα τα παραγγείλω γιατί από καιρό σκέφτομαι να τα αγοράσω.
Zerg13 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Να κανω ενα repost; Sorry αλλα ξερει κανεις αν μπαινουν σε επιπλο τηλεορασης και να συνδεθουν με τηλεοραση; Για ταινιες και μουσικη; απλα το επιπλο ειναι ανοιχτο μπροστα καλυμενο απο πανω εκει που εχει εκτονωση το woofer.
panos44 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Συνδέονται ενσύρματα σε απλή θύρα οποιαδήποτε 2κάναλου ήχου. (Το πράσινο βύσμα. )
Chris0821 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, panos44 είπε Συνδέονται ενσύρματα σε απλή θύρα οποιαδήποτε 2κάναλου ήχου. (Το πράσινο βύσμα. ) Ευχαριστώ φίλε μου!
lionheart75 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Να κανω ενα repost; Sorry αλλα ξερει κανεις αν μπαινουν σε επιπλο τηλεορασης και να συνδεθουν με τηλεοραση; Για ταινιες και μουσικη; απλα το επιπλο ειναι ανοιχτο μπροστα καλυμενο απο πανω εκει που εχει εκτονωση το woofer. Tα είχα παλιά τα ενσύρματα soundstics II σε έπιπλο τηλεόρασης με τους δορυφόρους τοποθετημένους δεξια-αριστερα της τηλεόρασης και το γούφερ πάνω στο έπιπλο και πίσω απο την τηλεόραση. Τα είχα συνδεδεμένα με την τηλεόραση στη θύρα ακουστικών της. Πλέον τα wireless soundstics III αλλά και τα ενσύρματα soundstics II δεν τα έχω για την tv. Τα πρώτα για μουσική και τα δεύτερα εκτελούν χρέη ηχείων ενός desktop μιας και στην tv έχω ηχόμπαρα. Αν τα βάλεις στο έπιπλο της tv τοποθέτησε το γούφερ πίσω απο μια πλευρά της tv αν έχεις χώρο (εγώ την δικιά μου την είχα λοξά και είχε χώρο για το γούφερ απο την μία μεριά) ή κάτω απο το έπιπλο. Αν το χώσεις σε κάποιο ράφι θα χάσεις καθώς θα μπουκώνει ο ήχος του γούφερ. 1
Zerg13 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Tα είχα παλιά τα ενσύρματα soundstics II σε έπιπλο τηλεόρασης με τους δορυφόρους τοποθετημένους δεξια-αριστερα της τηλεόρασης και το γούφερ πάνω στο έπιπλο και πίσω απο την τηλεόραση. Τα είχα συνδεδεμένα με την τηλεόραση στη θύρα ακουστικών της. Πλέον τα wireless soundstics III αλλά και τα ενσύρματα soundstics II δεν τα έχω για την tv. Τα πρώτα για μουσική και τα δεύτερα εκτελούν χρέη ηχείων ενός desktop μιας και στην tv έχω ηχόμπαρα. Αν τα βάλεις στο έπιπλο της tv τοποθέτησε το γούφερ πίσω απο μια πλευρά της tv αν έχεις χώρο (εγώ την δικιά μου την είχα λοξά και είχε χώρο για το γούφερ απο την μία μεριά) ή κάτω απο το έπιπλο. Αν το χώσεις σε κάποιο ράφι θα χάσεις καθώς θα μπουκώνει ο ήχος του γούφερ. Να παρω ηχομπαρα και εγω αμα ειναι αφου ειναι καλυτερες εχεις να προτεινεις; Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2018 από Zerg13
Chris0821 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 11 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Να κανω ενα repost; Sorry αλλα ξερει κανεις αν μπαινουν σε επιπλο τηλεορασης και να συνδεθουν με τηλεοραση; Για ταινιες και μουσικη; απλα το επιπλο ειναι ανοιχτο μπροστα καλυμενο απο πανω εκει που εχει εκτονωση το woofer. Νομίζω με τον τρόπο αυτό θα ακούς το έπιπλο όχι το ηχείο. Επιπλέον κάθε γωνία ενισχύει 3 dB - 2 φορες - τον ηχώ. Μπορεί να σου υπερκαλύψει τις άλλες συχνότητες. 2
lionheart75 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 11 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Να παρω ηχομπαρα και εγω αμα ειναι αφου ειναι καλυτερες εχεις να προτεινεις; Δεν είπα ότι είναι καλύτερη μια ηχόμπαρα απλά βολεύει περισσότερο για Tv. Εγώ έχω μια της LG που πήρα σε προσφορά αλλά τα ηχεία στα χρήματα αυτά αξίζουν πάρα πολύ. Η μόνη μου ένσταση είναι αν δεν βιάζεστε, επειδή έχουν παίξει και χαμηλότερα πέρυσι στα 149, να περιμένετε λίγες μέρες μέχρι τα BF μήπως τα ξαναδούμε στα 149€. Εικασίες βέβαια όλα αυτά και χωρίς να θέλω να πάρω κάποιον στον λαιμό μου. 1
Zerg13 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Δεν είπα ότι είναι καλύτερη μια ηχόμπαρα απλά βολεύει περισσότερο για Tv. Εγώ έχω μια της LG που πήρα σε προσφορά αλλά τα ηχεία στα χρήματα αυτά αξίζουν πάρα πολύ. Η μόνη μου ένσταση είναι αν δεν βιάζεστε, επειδή έχουν παίξει και χαμηλότερα πέρυσι στα 149, να περιμένετε λίγες μέρες μέχρι τα BF μήπως τα ξαναδούμε στα 149€. Εικασίες βέβαια όλα αυτά και χωρίς να θέλω να πάρω κάποιον στον λαιμό μου. Το MM παντως δεν θα τα ξαναβγαλει δεν παιζουν. Θα βγαλει τιποτα αλλο. Εικασια. Για TV παιρνω ηχομπαρα ή αυτα εδω; Να περιμενω και BF; Ολο κατι θα βγει; Μαλλον ηχομπαρα απ οτι καταλαβα Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2018 από Zerg13
lionheart75 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Το MM παντως δεν θα τα ξαναβγαλει δεν παιζουν. Θα βγαλει τιποτα αλλο. Εικασια. Για TV παιρνω ηχομπαρα ή αυτα εδω; Αυτά και για tv είναι μια χαρά, δυνατά και καθαρός ήχος. Χώρια που τα χρησιμοποιείς και απο άλλες συσκευές όποτε θέλεις. Πολύ καλή περίπτωση. Ουσιαστικά 2 σε 1 καθώς λύνεις το ηχητικό σου θέμα στο σαλόνι ας πούμε. Η ηχόμπαρα που έχω είναι και αυτή bt αλλά ο ήχος των ΗK είναι ποιοτικότερος! Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2018 από lionheart75 1
Zerg13 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, lionheart75 είπε Αυτά και για tv είναι μια χαρά, δυνατά και καθαρός ήχος. Χώρια που τα χρησιμοποιείς και απο άλλες συσκευές όποτε θέλεις. Πολύ καλή περίπτωση. Ουσιαστικά 2 σε 1 καθώς λύνεις το ηχητικό σου θέμα στο σαλόνι ας πούμε. Η ηχόμπαρα που έχω είναι και αυτή bt αλλά ο ήχος των ΗC είναι ποιοτικότερος! Απλα η θεση να βαλω το sub πισω απο την TV δεν θα κοβει τα μπασα;
lionheart75 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Απλα η θεση να βαλω το sub πισω απο την TV δεν θα κοβει τα μπασα; Όχι. Βάλε το γούφερ πίσω και πλάι κάπου να φαίνεται κιόλας. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2018 από lionheart75 1
panos7 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Για TV αυτά τα ηχεία ή την ηχομπαρα της Sonos Beam προτείνετε;
froyd Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μιλάμε για την καλύτερη ποιότητα ήχου σε ηχεία υπολογιστή. Και για μουσική και για όλα. Το μόνο που με χαλάει είναι ότι έχουν μόνιμο φως αναμένο και με ενοχλεί όταν θέλω να κοιμηθώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις