APPLEGEEK Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Froskeas είπε Η τιμή που τα δίνουν ειναι ευκαιρία, εγώ τα είχα πάρει πέρσυ γύρω στα 220 (τα ήθελα απεγνωσμένα γιαυτό δεν περιμενα προσφορές κτλ). τα πράγματα εις ό,τι αφορά το αν αξίζουν ή όχι συνοψίζονται στο αν θες να γκρεμίζεις την πολυκατοικία ή όχι αν όχι τότε τα χτυπάς χωρίς δεύτερη σκέψη ιμο. Το μπάσο του ειναι πάρα πολύ ξεχωριστό, καθόλου ενοχλητικό και μαζί με τους 2 δορυφόρους παράγουν ηχο που δεν χρειάζεται καν να παίξεις με equalizer apps etc. Το φυσικό surround που έχουν ειναι καταπληκτικό. Απλά εχε υπόψην ότι με το bluetooth αν εχεις τη συνήθεια να βλέπεις βιντεάκια θα έχεις μια ανεπαίσθητη τς περισσότερες φορές χρονοκαθυστέρηση (προφανώς.). Προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου αρκεί να μη βλέπεις ταινίες το άλλο (ας το πούμε αρνητικό) είναι οτι ΔΕΝ κλειδωνει, το οποίο πρακτικά σημαίνει ότ όσο τα χεις ανοιχτά και ΜΗ συνδεδεμένα σε κάποια συσκευή σου, ενδέχεται ο κάφρος-«χακεράς» γείτονάς σου εφόσον το πάρε χαμπάρι να σε τρομάξει παιζοντας κατι απο δικιά του συσκευή. Φυσικά το πρόβλημα λύνεται πολύ απλά αν φροντίζεις ενόσω είναι ανοιχτά, να εχεις πάντα συνδεδεμένη συσκευή (οπότε δεν μπορεί να συνδεθεί 2η) είτε απλά όταν δεν ακούς μουσική να τα κλείνεις-εχει το ον οφφ πίσω από το γούφερ. ευχαριστώ, ήθελα κατι δυνατό και καθαρό. με τόσα λεφτά ίσως πάρω edifier BT quality sound
Froskeas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, APPLEGEEK είπε ευχαριστώ, ήθελα κατι δυνατό και καθαρό. με τόσα λεφτά ίσως πάρω edifier BT quality sound Ο ήχος ειναι πεντακάθαρος ακόμα και στο 100% σε ότι αφορά την ένταση, εφόσον μένεις σε πολυκατοικία σε υπερκαλύπτει. Προσωπικά δεν τα βάζω ποτέ πάνω από 50-60% (ούτε ήχο αλλά ούτε και γούφερ) σε χώρο 25 τμ (σαλονι) γεμίζει άψογα ο ήχος να φανταστείς ότι στον ίδιο χώρο έχω τα logitech z-5500 (το γνωστό.. τέρας) αλλά προτιμώ να κάνω χρήση των h/c πλέον και τα χω μονο διακοσμητικά, το δε γούφερ του για σκαμπό
APPLEGEEK Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Froskeas είπε Ο ήχος ειναι πεντακάθαρος ακόμα και στο 100% σε ότι αφορά την ένταση, εφόσον μένεις σε πολυκατοικία σε υπερκαλύπτει. Προσωπικά δεν τα βάζω ποτέ πάνω από 50-60% (ούτε ήχο αλλά ούτε και γούφερ) σε χώρο 25 τμ (σαλονι) γεμίζει άψογα ο ήχος να φανταστείς ότι στον ίδιο χώρο έχω τα logitech z-5500 (το γνωστό.. τέρας) αλλά προτιμώ να κάνω χρήση των h/c πλέον και τα χω μονο διακοσμητικά, το δε γούφερ του για σκαμπό καλά το τέρμα κα8ε ηχείου ειναι σχετικό ναι, ειναι πόσο βάθη μπασσο θα βγάλει και πως θα το δουλέψει. ανάλογα και τι είδους μουσική ακούς. απο γυναικια φωνή πως τα παει? παω να δω κανένα βίντεο πριν αποφασίσω
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 17 λεπτά πριν, Froskeas είπε .... . το άλλο (ας το πούμε αρνητικό) είναι οτι ΔΕΝ κλειδωνει, το οποίο πρακτικά σημαίνει ότ όσο τα χεις ανοιχτά και ΜΗ συνδεδεμένα σε κάποια συσκευή σου, ενδέχεται ο κάφρος-«χακεράς» γείτονάς σου εφόσον το πάρει χαμπάρι να σε τρομάξει παιζοντας κατι απο δικιά του συσκευή. Φυσικά το πρόβλημα λύνεται πολύ απλά αν φροντίζεις ενόσω είναι ανοιχτά, να εχεις πάντα συνδεδεμένη συσκευή (οπότε δεν μπορεί να συνδεθεί 2η) είτε απλά όταν δεν ακούς μουσική να τα κλείνεις-εχει το ον οφφ πίσω από το γούφερ. Χαχα! Κορυφαία καφρίλα! mp3 για ληστεία!!!
Froskeas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, APPLEGEEK είπε καλά το τέρμα κα8ε ηχείου ειναι σχετικό ναι, ειναι πόσο βάθη μπασσο θα βγάλει και πως θα το δουλέψει. ανάλογα και τι είδους μουσική ακούς. απο γυναικια φωνή πως τα παει? παω να δω κανένα βίντεο πριν αποφασίσω Δώσε μου ένα παράδειγμα ή στυλ μουσικής να σου πω
APPLEGEEK Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Froskeas είπε Δώσε μου ένα παράδειγμα ή στυλ μουσικής να σου πω Εγώ διάφορα ακούω . Από classic έως rnb low 20hz Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2018 από APPLEGEEK
Froskeas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, APPLEGEEK είπε Εγώ διάφορα ακούω . Από classic έως rnb low 20khz Καλά ειδικά με αυτά τα δύο ειδη θα ακούσεις διαφορά σε σχέση με κοινά ηχεία των 50-100 ευρω. Επίσης αποδίδει πολύ καλά με ροκ μουσική (για μέταλ ομως δεν μπορώ να το πω καθώς πρώτον δεν τα εχω τεστάρει ακομα και δεύτερον γενικά ο μέταλ ήχος είναι δύσκολος στο να αποδοθεί σωστά)
Zerg13 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, billomnia είπε Χαχα! Κορυφαία καφρίλα! mp3 για ληστεία!!! Στις 5 το πρωί Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2018 από Zerg13
Ola150 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, Froskeas είπε Ο ήχος ειναι πεντακάθαρος ακόμα και στο 100% σε ότι αφορά την ένταση, εφόσον μένεις σε πολυκατοικία σε υπερκαλύπτει. Προσωπικά δεν τα βάζω ποτέ πάνω από 50-60% (ούτε ήχο αλλά ούτε και γούφερ) σε χώρο 25 τμ (σαλονι) γεμίζει άψογα ο ήχος να φανταστείς ότι στον ίδιο χώρο έχω τα logitech z-5500 (το γνωστό.. τέρας) αλλά προτιμώ να κάνω χρήση των h/c πλέον και τα χω μονο διακοσμητικά, το δε γούφερ του για σκαμπό Τα πουλάς τα z-5500; 😢
panos44 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, Froskeas είπε Η τιμή που τα δίνουν ειναι ευκαιρία, εγώ τα είχα πάρει πέρσυ γύρω στα 220 (τα ήθελα απεγνωσμένα γιαυτό δεν περιμενα προσφορές κτλ). τα πράγματα εις ό,τι αφορά το αν αξίζουν ή όχι συνοψίζονται στο αν θες να γκρεμίζεις την πολυκατοικία ή όχι αν όχι τότε τα χτυπάς χωρίς δεύτερη σκέψη ιμο. Το μπάσο του ειναι πάρα πολύ ξεχωριστό, καθόλου ενοχλητικό και μαζί με τους 2 δορυφόρους παράγουν ηχο που δεν χρειάζεται καν να παίξεις με equalizer apps etc. Το φυσικό surround που έχουν ειναι καταπληκτικό. Απλά εχε υπόψην ότι με το bluetooth αν εχεις τη συνήθεια να βλέπεις βιντεάκια θα έχεις μια ανεπαίσθητη τς περισσότερες φορές χρονοκαθυστέρηση (προφανώς..) Προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου αρκεί να μη βλέπεις ταινίες το άλλο (ας το πούμε αρνητικό) είναι οτι ΔΕΝ κλειδωνει, το οποίο πρακτικά σημαίνει ότ όσο τα χεις ανοιχτά και ΜΗ συνδεδεμένα σε κάποια συσκευή σου, ενδέχεται ο κάφρος-«χακεράς» γείτονάς σου εφόσον το πάρει χαμπάρι να σε τρομάξει παιζοντας κατι απο δικιά του συσκευή. Φυσικά το πρόβλημα λύνεται πολύ απλά αν φροντίζεις ενόσω είναι ανοιχτά, να εχεις πάντα συνδεδεμένη συσκευή (οπότε δεν μπορεί να συνδεθεί 2η) είτε απλά όταν δεν ακούς μουσική να τα κλείνεις-εχει το ον οφφ πίσω από το γούφερ. Αυτό με το bluetooth συμβαίνει σε πολλά ηχεία. Έχω τα kef egg για το pc και έχουν bluetooth, που επίσης δεν κλειδώνει. Δεν είναι τρομερό πρόβλημα εκτός και αν οι γείτονές σου είναι μ@@@.
newton91 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε Εγώ διάφορα ακούω . Από classic έως rnb low 20hz 20hz rnb? μπορεις να μου στειλεις καποια λινκς αν σου ειναι ευκολο;
APPLEGEEK Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, newton91 είπε 20hz rnb? μπορεις να μου στειλεις καποια λινκς αν σου ειναι ευκολο; μαλλον για hip hop λεω ε? γιατι δεν πανε τοσο χαμηλα οντος λολ απλα ακουω τα παντα , TRAP , Bethoven, Queen, mary had a little lamb - οταν λεμε τα παντα τα παντα οταν ειχα τα rockford στο αμαξι με 4litro kai 15x2 160 χτυπαγα
Froskeas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, Ola150 είπε Τα πουλάς τα z-5500; 😢 Με την καμία... τα θεωρώ συλλεκτικό κομματι. Πιστεύω οτι θα τα εχω και μετα από 20-30 χρόνια και στις γιορτές ξερωγω θα μαζεύω τα εγγονια ξερωγω στο πατρικό να παίζει στο μπακράουντ και να λέω παραμύθια (λέμε τώρα)
Chris0821 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς εάν συνδέονται και ενσύρματα; Και εάν ναι, υπάρχει διαφορά στον ηχώ έναντι της ασύρματης σύνδεσης; Και άλλη μια ερώτηση, μάλλον ανόητη: σε σχέση με τα Logitech X-540 που έχω συνδέσει τώρα στο iMac η διαφορά θα είναι αισθητή; Τα Logitech X-540 παίζουν 2.1. Ευχαριστώ.
zacharis1955 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 21 λεπτά πριν, Chris0821 είπε 1. Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς εάν συνδέονται και ενσύρματα; Και εάν ναι, υπάρχει διαφορά στον ηχώ έναντι της ασύρματης σύνδεσης; 2. Και άλλη μια ερώτηση, μάλλον ανόητη: σε σχέση με τα Logitech X-540 που έχω συνδέσει τώρα στο iMac η διαφορά θα είναι αισθητή; Τα Logitech X-540 παίζουν 2.1. Ευχαριστώ. 1. Nαι, εγώ προτιμώ την ενσύρματη σύνδεση... 2. Ναι, θα δεις μεγάλη διαφορά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις