Προς το περιεχόμενο

Ηχεία 2.1 Harman Kardon SoundSticks Wireless Bluetooth 169 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τα εχει κανεις να μας πει τι λενε απο ηχο?

Μόλις τώρα, APPLEGEEK είπε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

Έχω την έκδοση χωρίς Bluetooth. Εχουν πολύ καλό ήχο. Το μπάσο είναι καθαρό, δεν είναι το κλασικό μπάσο που βγάζουν τα φτηνά subwoofer, που απλά ακούγεται μια βαβούρα. Από ένταση επίσης είμαι ικανοποιημένος. Όπου και να διαβάσεις κριτικές λένε τα καλύτερα. 

Μέτα από κάποιο χρόνο χωρίς να παίζει ήχος μπαίνουν αυτόματα σε sleep mode αλλά ξυπνάνε μόλις έχει audio input παλι. Απλα ίσως χάσεις μερικά second ήχου μέχρι να ξυπνήσουν 

Edit:Ίσως σαν ένα αρνητικό είναι ότι για να έχει τον καλύτερο δυνατό ήχο πρέπει να κάθεσαι σχετικά μπροστά τους.Δεν είναι δηλαδή για να τα έχεις σε μεγάλο δωμάτιο να ακούς μουσική, αλλά για ηχεία για υπολογιστή είναι εξαιρετική επιλογή και ποιότητα ήχου. 

Επεξ/σία από alex_man
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, alex_man είπε

Έχω την έκδοση χωρίς Bluetooth. Εχουν πολύ καλό ήχο. Το μπάσο είναι καθαρό, δεν είναι το κλασικό μπάσο που βγάζουν τα φτηνά subwoofer, που απλά ακούγεται μια βαβούρα. Από ένταση επίσης είμαι ικανοποιημένος. Όπου και να διαβάσεις κριτικές λένε τα καλύτερα. 

Μέτα από κάποιο χρόνο χωρίς να παίζει ήχος μπαίνουν αυτόματα σε sleep mode αλλά ξυπνάνε μόλις έχει audio input παλι. Απλα ίσως χάσεις μερικά second ήχου μέχρι να ξυπνήσουν 

Edit:Ίσως σαν ένα αρνητικό είναι ότι για να έχει τον καλύτερο δυνατό ήχο πρέπει να κάθεσαι σχετικά μπροστά τους.Δεν είναι δηλαδή για να τα έχεις σε μεγάλο δωμάτιο να ακούς μουσική, αλλά για ηχεία για υπολογιστή είναι εξαιρετική επιλογή και ποιότητα ήχου. 

thanks.

πριν απο αυτα τα ηχεια με πια εχεις εμπειρία γενικά ηχεια?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

thanks.

πριν απο αυτα τα ηχεια με πια εχεις εμπειρία γενικά ηχεια?

Ο αδερφός μου έχει τα Logitech z533 και ένας φίλος μου τα Creative gigaworks T40. Τα Harman kardon προσωπικά μου άρεσαν περισσότερο και από τα δύο. Επαναλαμβάνω ότι το μπασο τους είναι πιο "καθαρό" με ότι ίσως έχει συνηθησει κανεις από αλλα speakers. Αν θέλεις να κουνάς όλη την πολυκατοικία με το μπασο ίσως να κοιτάξεις κάπου αλλού . 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, alex_man είπε

Ο αδερφός μου έχει τα Logitech z533 και ένας φίλος μου τα Creative gigaworks T40. Τα Harman kardon προσωπικά μου άρεσαν περισσότερο και από τα δύο. Επαναλαμβάνω ότι το μπασο τους είναι πιο "καθαρό" με ότι ίσως έχει συνηθησει κανεις από αλλα speakers. Αν θέλεις να κουνάς όλη την πολυκατοικία με το μπασο ίσως να κοιτάξεις κάπου αλλού . 

Όχι οκ κατάλαβα ότι γνωρίζεις . Από γυναικείες φωνές πως τα πάει ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα πήρα πέρυσι σε προσφορά του mediamarkt στα 149€. Είχα ανεβάσει μάλιστα και την συγκεκριμένη προσφορά εδώ.

Πολύ καλά ηχεία και αυτά και η ενσύρματη έκδοση (soundsticks II), τα έχω και τα δύο.

Η προσφορά είναι καλή μεν αλλά όπως είπα έχουν παίξει και χαμηλότερα. 

Iδού:

Επεξ/σία από lionheart75
  • Thanks 1
Δημοσ.

H τιμή σε σχέση με τις επιδόσεις τους είναι πολύ καλή. Ο ήχος θυμίζει hifi και όχι "ηχεία υπολογιστή".

Δεν τα έχω/είχα, τα είχε ο γείτονάς μου όταν ήμουν φοιτητής και γούσταρα τον ήχο τους.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε

...αξίζουν περισσότερο ελέω σχεδίασης από μία soundbar;

Εννοείται ότι αξίζουν! Καμία σχέση με soundbar ειδικά αυτής της κατηγορίας τιμής!

Δημοσ.

Έχω τα πρώτης γενιάς εδώ και εγώ δεν θυμάμαι πόσα χρόνια και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε

Εννοείται ότι αξίζουν! Καμία σχέση με soundbar ειδικά αυτής της κατηγορίας τιμής!

Μήπως βρεις καμία Yamaha τώρα που πλησιάζουν οι μέρες

Δημοσ.

Βλεπω οτι το μπασο εχει μια τρυπα απο πανω για εκτονωση. Αν μπουν σε επιπλο TV και απο πανω τους εχει ξυλο, (κατω απο την tv να φανταστειτε) φανταζομαι θα υπαρχει προβλημα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε

Η τιμή που τα δίνουν ειναι ευκαιρία, εγώ τα είχα πάρει πέρσυ γύρω στα 220 (τα ήθελα απεγνωσμένα γιαυτό δεν περιμενα προσφορές κτλ).

τα πράγματα εις ό,τι αφορά το αν αξίζουν ή όχι συνοψίζονται στο αν θες να γκρεμίζεις την πολυκατοικία ή όχι

αν όχι τότε τα χτυπάς χωρίς δεύτερη σκέψη ιμο. Το μπάσο του ειναι πάρα πολύ ξεχωριστό, καθόλου ενοχλητικό και μαζί με τους 2 δορυφόρους παράγουν ηχο που δεν χρειάζεται καν να παίξεις με equalizer apps etc. Το φυσικό surround  που έχουν ειναι καταπληκτικό. 

Απλά εχε υπόψην ότι με το bluetooth αν εχεις τη συνήθεια να βλέπεις βιντεάκια θα έχεις μια ανεπαίσθητη τς περισσότερες φορές χρονοκαθυστέρηση (προφανώς..) Προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου αρκεί να μη βλέπεις ταινίες 

το άλλο (ας το πούμε αρνητικό) είναι οτι ΔΕΝ κλειδωνει, το οποίο πρακτικά σημαίνει ότ όσο τα χεις ανοιχτά και ΜΗ συνδεδεμένα σε κάποια συσκευή σου, ενδέχεται ο κάφρος-«χακεράς» γείτονάς σου εφόσον το πάρει χαμπάρι να σε τρομάξει παιζοντας κατι απο δικιά του συσκευή. Φυσικά το πρόβλημα λύνεται πολύ απλά αν φροντίζεις ενόσω είναι ανοιχτά, να εχεις πάντα συνδεδεμένη συσκευή (οπότε δεν μπορεί να συνδεθεί 2η) είτε απλά όταν δεν ακούς μουσική να τα κλείνεις-εχει το ον οφφ πίσω από το γούφερ.

Επεξ/σία από Froskeas
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...