zacharis1955 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ηχεία 2.1 Harman Kardon SoundSticks Wireless Bluetooth 169 € https://www.mediamarkt.gr/el/product/_harman-kardon-soundsticks-wireless-bluetooth-system-1169793.html?ga_query=1169793 https://www.harmankardon.com/computer-speakers/SOUNDSTICKS+WIRELESS.html?cgid=computer-speakers&dwvar_SOUNDSTICKS WIRELESS_color=Clear-USA-Current#start=1 Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2018 από zacharis1955 1
APPLEGEEK Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 τα εχει κανεις να μας πει τι λενε απο ηχο? Μόλις τώρα, APPLEGEEK είπε τα εχει κανεις να μας πει τι λενε απο ηχο?
alex_man Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε τα εχει κανεις να μας πει τι λενε απο ηχο? Έχω την έκδοση χωρίς Bluetooth. Εχουν πολύ καλό ήχο. Το μπάσο είναι καθαρό, δεν είναι το κλασικό μπάσο που βγάζουν τα φτηνά subwoofer, που απλά ακούγεται μια βαβούρα. Από ένταση επίσης είμαι ικανοποιημένος. Όπου και να διαβάσεις κριτικές λένε τα καλύτερα. Μέτα από κάποιο χρόνο χωρίς να παίζει ήχος μπαίνουν αυτόματα σε sleep mode αλλά ξυπνάνε μόλις έχει audio input παλι. Απλα ίσως χάσεις μερικά second ήχου μέχρι να ξυπνήσουν Edit:Ίσως σαν ένα αρνητικό είναι ότι για να έχει τον καλύτερο δυνατό ήχο πρέπει να κάθεσαι σχετικά μπροστά τους.Δεν είναι δηλαδή για να τα έχεις σε μεγάλο δωμάτιο να ακούς μουσική, αλλά για ηχεία για υπολογιστή είναι εξαιρετική επιλογή και ποιότητα ήχου. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2018 από alex_man 1
APPLEGEEK Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 6 λεπτά πριν, alex_man είπε Έχω την έκδοση χωρίς Bluetooth. Εχουν πολύ καλό ήχο. Το μπάσο είναι καθαρό, δεν είναι το κλασικό μπάσο που βγάζουν τα φτηνά subwoofer, που απλά ακούγεται μια βαβούρα. Από ένταση επίσης είμαι ικανοποιημένος. Όπου και να διαβάσεις κριτικές λένε τα καλύτερα. Μέτα από κάποιο χρόνο χωρίς να παίζει ήχος μπαίνουν αυτόματα σε sleep mode αλλά ξυπνάνε μόλις έχει audio input παλι. Απλα ίσως χάσεις μερικά second ήχου μέχρι να ξυπνήσουν Edit:Ίσως σαν ένα αρνητικό είναι ότι για να έχει τον καλύτερο δυνατό ήχο πρέπει να κάθεσαι σχετικά μπροστά τους.Δεν είναι δηλαδή για να τα έχεις σε μεγάλο δωμάτιο να ακούς μουσική, αλλά για ηχεία για υπολογιστή είναι εξαιρετική επιλογή και ποιότητα ήχου. thanks. πριν απο αυτα τα ηχεια με πια εχεις εμπειρία γενικά ηχεια?
alex_man Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 5 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε thanks. πριν απο αυτα τα ηχεια με πια εχεις εμπειρία γενικά ηχεια? Ο αδερφός μου έχει τα Logitech z533 και ένας φίλος μου τα Creative gigaworks T40. Τα Harman kardon προσωπικά μου άρεσαν περισσότερο και από τα δύο. Επαναλαμβάνω ότι το μπασο τους είναι πιο "καθαρό" με ότι ίσως έχει συνηθησει κανεις από αλλα speakers. Αν θέλεις να κουνάς όλη την πολυκατοικία με το μπασο ίσως να κοιτάξεις κάπου αλλού .
APPLEGEEK Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, alex_man είπε Ο αδερφός μου έχει τα Logitech z533 και ένας φίλος μου τα Creative gigaworks T40. Τα Harman kardon προσωπικά μου άρεσαν περισσότερο και από τα δύο. Επαναλαμβάνω ότι το μπασο τους είναι πιο "καθαρό" με ότι ίσως έχει συνηθησει κανεις από αλλα speakers. Αν θέλεις να κουνάς όλη την πολυκατοικία με το μπασο ίσως να κοιτάξεις κάπου αλλού . Όχι οκ κατάλαβα ότι γνωρίζεις . Από γυναικείες φωνές πως τα πάει ?
lionheart75 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα πήρα πέρυσι σε προσφορά του mediamarkt στα 149€. Είχα ανεβάσει μάλιστα και την συγκεκριμένη προσφορά εδώ. Πολύ καλά ηχεία και αυτά και η ενσύρματη έκδοση (soundsticks II), τα έχω και τα δύο. Η προσφορά είναι καλή μεν αλλά όπως είπα έχουν παίξει και χαμηλότερα. Iδού: Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2018 από lionheart75 1
panos44 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 H τιμή σε σχέση με τις επιδόσεις τους είναι πολύ καλή. Ο ήχος θυμίζει hifi και όχι "ηχεία υπολογιστή". Δεν τα έχω/είχα, τα είχε ο γείτονάς μου όταν ήμουν φοιτητής και γούσταρα τον ήχο τους.
vrwmiaris Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Το ερώτημα είναι, αξίζουν περισσότερο ελέω σχεδίασης από μία soundbar;
zacharis1955 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 27 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε ...αξίζουν περισσότερο ελέω σχεδίασης από μία soundbar; Εννοείται ότι αξίζουν! Καμία σχέση με soundbar ειδικά αυτής της κατηγορίας τιμής!
theoilia Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Έχω τα πρώτης γενιάς εδώ και εγώ δεν θυμάμαι πόσα χρόνια και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος
vrwmiaris Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 27 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε Εννοείται ότι αξίζουν! Καμία σχέση με soundbar ειδικά αυτής της κατηγορίας τιμής! Μήπως βρεις καμία Yamaha τώρα που πλησιάζουν οι μέρες
panos7 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Γνωριζει καποιος αν τα συνδεσω με sony android tv αν θα εχω καποιο θεμα;
Zerg13 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Βλεπω οτι το μπασο εχει μια τρυπα απο πανω για εκτονωση. Αν μπουν σε επιπλο TV και απο πανω τους εχει ξυλο, (κατω απο την tv να φανταστειτε) φανταζομαι θα υπαρχει προβλημα;
Froskeas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε τα εχει κανεις να μας πει τι λενε απο ηχο? Η τιμή που τα δίνουν ειναι ευκαιρία, εγώ τα είχα πάρει πέρσυ γύρω στα 220 (τα ήθελα απεγνωσμένα γιαυτό δεν περιμενα προσφορές κτλ). τα πράγματα εις ό,τι αφορά το αν αξίζουν ή όχι συνοψίζονται στο αν θες να γκρεμίζεις την πολυκατοικία ή όχι αν όχι τότε τα χτυπάς χωρίς δεύτερη σκέψη ιμο. Το μπάσο του ειναι πάρα πολύ ξεχωριστό, καθόλου ενοχλητικό και μαζί με τους 2 δορυφόρους παράγουν ηχο που δεν χρειάζεται καν να παίξεις με equalizer apps etc. Το φυσικό surround που έχουν ειναι καταπληκτικό. Απλά εχε υπόψην ότι με το bluetooth αν εχεις τη συνήθεια να βλέπεις βιντεάκια θα έχεις μια ανεπαίσθητη τς περισσότερες φορές χρονοκαθυστέρηση (προφανώς..) Προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου αρκεί να μη βλέπεις ταινίες το άλλο (ας το πούμε αρνητικό) είναι οτι ΔΕΝ κλειδωνει, το οποίο πρακτικά σημαίνει ότ όσο τα χεις ανοιχτά και ΜΗ συνδεδεμένα σε κάποια συσκευή σου, ενδέχεται ο κάφρος-«χακεράς» γείτονάς σου εφόσον το πάρει χαμπάρι να σε τρομάξει παιζοντας κατι απο δικιά του συσκευή. Φυσικά το πρόβλημα λύνεται πολύ απλά αν φροντίζεις ενόσω είναι ανοιχτά, να εχεις πάντα συνδεδεμένη συσκευή (οπότε δεν μπορεί να συνδεθεί 2η) είτε απλά όταν δεν ακούς μουσική να τα κλείνεις-εχει το ον οφφ πίσω από το γούφερ. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2018 από Froskeas
Προτεινόμενες αναρτήσεις