Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, bobptz είπε

Θα δώ λίγο τα specs, αλλά σε περίπτωση που δεν καταλάβω, πες μου κι εσύ γιατί είναι τόσο καλύτερο?

>>>>>

800αρα μπαντα για 4G παντου

<<<<<

Αυτό δεν υπήρχε περίπτωση να το ξέρω εγώ, με τίποτα. 

Ευχαριστώ.  Να γιατί ρωτάω στο insomnia.gr !

Γιατι εχει πολυ καλυτερο επεξεργαστη (score antutu 156.000 vs 92.000), καλυτερο επεξεργαστη γραφικων, 4/64gb αντι 3/64gb, οχι καλυτερη καμερα αλλα με οπτικη σταθεροποιηση που βοηθαει αρκετα σε φωτογραφιες απο τηλεφωνο, καλυτερη μεγαλυτερης αναλυσης οθονη.

Ισως δεν τα χρειαζεσαι ολα αυτα βεβαια αλλα ειναι σε πολυ υψηλο επιπεδο σαν hardware. 

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Thanks 2
Δημοσ.

Μπράβο και καλοδούλευτο! Καλή επιλογή! 

Και επειδή η βοήθεια που σου - μας - έδωσε ο SeNNinha είναι πολύ σημαντική, μην ξεχάσεις να του αφήσεις ένα thanks σε κάθε του post. 

Για λόγους αναγνώρισης, αλλά και αρχής! 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Green Dragon είπε

μην ξεχάσεις να του αφήσεις ένα thanks σε κάθε του post. 

Τον γέμισα φιλιά, καρδούλες και κύπελα!

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Green Dragon είπε

Μπράβο και καλοδούλευτο! Καλή επιλογή! 

Και επειδή η βοήθεια που σου - μας - έδωσε ο SeNNinha είναι πολύ σημαντική, μην ξεχάσεις να του αφήσεις ένα thanks σε κάθε του post. 

Για λόγους αναγνώρισης, αλλά και αρχής! 

Δεν ειναι αναγκη. Το θεμα ειναι ο καθενας να μεινει ευχαριστημενος απο την αγορα που εκανε. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SeNNinhA είπε

Δεν ειναι αναγκη. Το θεμα ειναι ο καθενας να μεινει ευχαριστημενος απο την αγορα που εκανε. 

Σίγουρα αυτή είναι η ουσία, αλλά δεν μπορούμε να φτάσουμε εκεί αν όσοι γνωρίζουν δεν βοηθούν και εμάς τους υπόλοιπους. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπα ξέχασα.  1-2 καλύματα αν έπαιρνα καλά θα ήταν, ίσως και σκληρές επιφάνιες για την οθόνη.

Να τα πάρω μαζί με την παραγγελία από το banggood.com, ή να περιμένω να έρθει και να αγοράσω από αλλού κάποιο που θα ταιριάζει?

Επεξ/σία από bobptz
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, bobptz είπε

Όπα ξέχασα.  1-2 καλύματα αν έπαιρνα καλά θα ήταν, ίσως και σκληρές επιφάνιες για την οθόνη.

Να τα πάρω μαζί με την παραγγελία από το banggood.com, ή να περιμένω να έρθει και να αγοράσω από αλλού κάποιο που θα ταιριάζει?

Παρε τα τωρα. Δεν θα βρεις εδω. Να στα στειλουν ολα μαζι ζητα τους. Στελνεις email ή ακομη καλυτερα μιλας στο chat μαζι τους μετα την παραγγελια.

Δημοσ.
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, bobptz είπε

Εχω ειχα παρει μια σαν κι αυτη. Προστατευει καλυτερα αν και πιο ογκωδης οταν εχεις να κανεις με παιδια. 

Τα tempered glasses ειναι στην πλειοψηφια απλα χοντρες πλαστικες ζελατινες και οχι glass δυστυχως και μου χαλανε ολη την αισθηση στο χερι και δεν μου αρεσουν. Αυτος ειναι ο αλλος λογος που επελεξα την αλλη θηκη. Ακομη και για το iPhone ζοριστικα πολυ να βρω πραγματικο tempered glass. Οποτε παρε οποιο να ναι.

https://m.banggood.com/Bakeey-Flip-PU-Leather-Protective-Case-for-LeEco-Coolpad-Cool1-dual-Letv-LeRee-Le-3-Global-Version-p-1295632.html?rmmds=search

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα

Έχει μια εβδομάδα περίπου που παρέλαβα το LeEco Le2.

Στην αρχή με ζόρισε διότι έπρεπε να μάθω από την αρχή διάφορα settings, αλλά τώρα το συνήθισα και μου αρέσει πολύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...