bobptz Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά Ψάχνω ένα κινητό για τη σύζυγο. Να κάνει τα τηλέφωνά της, να βλέπει τα emails, άντε και video από youtube. Ας ΜΗΝ ΕΧΕΙ κάμερα. 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 40-70 Euro 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Typeapp (for Email), Viber, Επιθημητό GPS (με google maps). 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5"-5.5" 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): mobile internet. 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ΟΧΙ 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; ΟΧΙ 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 8 )Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Δεν ξέρω τι είναι αυτά. 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ΟΧΙ 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Για Android δε μιλάμε? Τέτοιο θέλω. 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ΟΧΙ 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ας είναι και από έξω. 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Με βολεύει το eshop.gr 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Αν είναι καλό, ας είναι μεταχειρισμένο. Για να πάρω προστατευτική θήκη, να την πάρω από τον κατασκευαστή, μαζί με το κινητό? Ή μπορώ να ψάξω στην αγορά άλλες (no name) που θα ταιριάζουνε στο κινητό? Προηγούμενο κινητό: ZOPO Speed 7, οθόνη 5". Αλλά δε βγήκε καλό. Έπαιρνε τηλέφωνο μόνο του, χάλια GPS και δεν άντεχε όταν χοροπηδούσανε πάνω του τα παιδιά! Γι αυτό θέλω ένα αξιόπιστο και φτηνό. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2018 από bobptz
Green Dragon Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχεις p.m Σου προτείνω ένα άριστο Huawei P9 lite σε κατάσταση καινούργιου, στη συσκευασία του με 3 προστατευτικές θήκες και screen protector. Αν σε ενδιαφέρει κοίταξέ το. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2018 από Green Dragon
SeNNinhA Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Να ξεκινησουμε απο τα βασικα. Για internet θελεις smartphone. ΚΑΝΕΝΑ smartphone δεν θα αντεξει εαν χοροποηδανε πανω του παιδια! Τα πολυ φθηνα τηλεφωνα θα σε ταλαιπωρησουν με τους αδυναμους επεξεργαστες και την μικρη τους μνημη και θα κολλανε. Μια πολυ καλη, φθηνη και δοκιμασμενη προταση ειναι αυτη που την εχω ξαναναφερει: Θα εισαι υπερκαλυμενος με τον καλυτερο τροπο. Στα 90€ με priority direct mail για να μην πληρωσεις τελωνειο. https://m.banggood.com/LeEco-Le-2-X526-5_5-Inch-Quick-Charge-3GB-64GB-MSM8976-Snapdragon-652-1_8GHz-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1341019.html?rmmds=search&ID=41195&cur_warehouse=CN 1
Donalhioy Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 απο ελλαδα τωρα εντος budget https://www.skroutz.gr/s/13352031/Ulefone-S7-16GB.html εκτος αλλα σε 5,5 ιντσες https://www.skroutz.gr/s/12502937/Oukitel-U22-16GB.html με 3 gb ram https://www.skroutz.gr/s/10550085/Cubot-Manito-16GB.html#specs και μια θηκη απο ebay και εισαι οκ
bobptz Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) @Donalhioy Έριξα μια γρήγορη ματιά στις αξιολογήσεις στο skroutz και είναι άσχημες. Εσύ τα έχεις δοκιμάσει, έχεις εμπειρία από αυτά, το συστήνεις για αξιόπιστα? @SeNNinhA Προσπαθώ να βρω αξιολογήσεις και δε βρίσκω κάτι. Έχεις προσοπική εμπειρία? Εγώ από το Zopo απογοητέυτηκα γι αυτό ήθελα να βρω κάποιο πιο επώνυμο (πχ Lenovo) low end model, που να είναι αξιόπιστο και να μη με κρεμάσει. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2018 από bobptz
chios Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Το leeco είναι τηλεφωναρα 100% αξιόπιστο, ότι άλλο πάρεις σε αυτά τα λεφτά θα είναι για πέταμα. 1
Green Dragon Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αξιολογήσεις έχει στη σελίδα του LeEco https://m.banggood.com/Original-LeEco-Le-2-X526-5_5-Inch-Quick-Charge-3GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-652-1_8GHz-4G-Smartphone-reviews-p1341019.html Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2018 από Green Dragon
Comic maniak Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Μηπως θα ηταν καλυτερο να περιμενεις λιγο καιρο και να μαζεψεις λιγα χρηματα παραπανω; Ειναι κριμα να παρεις κατι που μετα απο 1 ωρα χρησης θα κολλαει σαν τρελο. Εκτως και αν υπαρχει αναγκη να γινει τωρα η αγορα. Στην θεση σου θα κοιτουσα και για κατι μεταχειρισμενο.
bobptz Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Comic maniak είπε Μηπως θα ηταν καλυτερο να περιμενεις λιγο καιρο και να μαζεψεις λιγα χρηματα παραπανω; Ειναι κριμα να παρεις κατι που μετα απο 1 ωρα χρησης θα κολλαει σαν τρελο. Εκτως και αν υπαρχει αναγκη να γινει τωρα η αγορα. Στην θεση σου θα κοιτουσα και για κατι μεταχειρισμενο. Ναι, κοιτάω και σε μεταχειρισμένα. Εννοείται ότι αν είναι να δώσω 50 ευρώ για κάτι φτηνό και να μη δουλεύει, φυσικά και δεν το θέλω με τίποπτα. Το #1 είναι η αξιοπιστία. Αν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στα λεφτά μου, τότε ναι, και φυσικά θα δώσω περισσότερα όπως και πρότεινες. Το να βρω κινητό στα 60 ευρώ είναι το μόνο εύκολο. Το να βρω ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ κινητό που να χαίρομαι που το αγόρασα, εδώ θέλω την εμπειρία και τις γνώσεις σας. Τώρα αξιολόγηση τουLeEco από σελίδα που τα πουλάνε έχω τις επιφυλάξεις μου. Στου Skroutz, ναι θα τις διάβαζα, το θεωρώ πιο αμερόλυπτο. ok, θα ψάξω το LeEco λίγο παραπάνω. Μακάρι να είναι καλό όπως λέτε. Εγώ θα τα δώσω τα 90 ευρώ. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2018 από bobptz 1
Comic maniak Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, bobptz είπε Ναι, κοιτάω και σε μεταχειρισμένα. Εννοείται ότι αν είναι να δώσω 50 ευρώ για κάτι φτηνό και να μη δουλεύει, φυσικά και δεν το θέλω με τίποπτα. Το #1 είναι η αξιοπιστία. Αν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στα λεφτά μου, τότε ναι, και φυσικά θα δώσω περισσότερα όπως και πρότεινες. Το να βρω κινητό στα 60 ευρώ είναι το μόνο εύκολο. Το να βρω ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ κινητό που να χαίρομαι που το αγόρασα, εδώ θέλω την εμπειρία και τις γνώσεις σας. Τώρα αξιολόγηση τουLeEco από σελίδα που τα πουλάνε έχω τις επιφυλάξεις μου. Στου Skroutz, ναι θα τις διάβαζα, το θεωρώ πιο αμερόλυπτο. ok, θα ψάξω το LeEco λίγο παραπάνω. Μακάρι να είναι καλό όπως λέτε. Εγώ θα τα δώσω τα 90 ευρώ. Ριξε και μια ματια στις αγγελειες εδω 😁.
bobptz Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Θα εισαι υπερκαλυμενος με τον καλυτερο τροπο. Στα 90€ με priority direct mail για να μην πληρωσεις τελωνειο. https://m.banggood.com/LeEco-Le-2-X526-5_5-Inch-Quick-Charge-3GB-64GB-MSM8976-Snapdragon-652-1_8GHz-Octa-Core-4G-Smartphone-p-1341019.html?rmmds=search&ID=41195&cur_warehouse=CN Το έψαξα και μαλλον με έπεισες. Σα να διάβασα ότι δεν έχει βίσμα για ακουστικά (το προσπερνάω) και πρόβλημα στην πυξίδα, που σημαίνει αναξιόπιστο GPS. Το GPS είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Αυτό με το GPS το ξέρεις? Είναι κάτι που βελτιώνεται ? Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2018 από bobptz
SeNNinhA Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 8 ώρες πριν, bobptz είπε Το έψαξα και μαλλον με έπεισες. Σα να διάβασα ότι δεν έχει βίσμα για ακουστικά (το προσπερνάω) και πρόβλημα στην πυξίδα, που σημαίνει αναξιόπιστο GPS. Το GPS είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Αυτό με το GPS το ξέρεις? Είναι κάτι που βελτιώνεται ? Το εχω παρει σαν δευτερο τηλεφωνο αλλα το εχω δωσει τωρα στον πιτσιρικα μου που χρειαζοταν. Δεν ειχα κανενα προβλημα με το GPS οσο το χρησιμοποιησα. Μηπως βλεπεις αξιολογησεις για το μοντελο με τον Mediatek (εχει πολλες παραλαγες); Δεν ειναι θεμα τηλεφωνου. Οι Mediatek εχουν θεμα με το GPS οχι οι Snapdragon. Εχει ανταπτορα για τα ακουστικα μεσα αν και δεν τον χρησιμοποιησα γιατι χρησιμοποιω Bluetooth. Ειναι καλο τηλεφωνο και σε ποιοτητα κατασκευης στο χερι. Τα entry level σε αυτη την τιμη ειναι πολυ χειροτερα και σαν κατασκευη και σαν επιδοσεις δεν συγκρινονται ασχετα με το ποσο επωνυμα ειναι. Αλλιως μετα πας σε μεταχειρισμενο. 1 1
bobptz Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, SeNNinhA είπε Οι Mediatek εχουν θεμα με το GPS οχι οι Snapdragon. Μιλάς για ΑΛΛΑ μοντέλα της LeEco? Το Le2 έρχεται μόνο με Snapdragon? Τα προηγούμενα που είχα (zopo speed και zopo speed plus) είναι πράγματι με mediatek. Γι αυτό ίσως δεν είχαν καλό GPS.https://www.gadgetsnow.com/compare-mobile-phones/Zopo-Speed-7-Plus-vs-LeEco-Le-2 Ευχαριστώ πολύ. Τελικά θα κρατήσω εγώ το καινούριο (το LeEco) και θα δώσω στη σύζηγο το παλιό το zopo, να χάνεται στο δρόμο με το gps, lol. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2018 από bobptz
SeNNinhA Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, bobptz είπε Μιλάς για ΑΛΛΑ μοντέλα της LeEco? Το Le2 έρχεται μόνο με Snapdragon? Τα προηγούμενα που είχα (zopo speed και zopo speed plus) είναι πράγματι με mediatek. Γι αυτό ίσως δεν είχαν καλό GPS.https://www.gadgetsnow.com/compare-mobile-phones/Zopo-Speed-7-Plus-vs-LeEco-Le-2 Ευχαριστώ πολύ. Τελικά θα κρατήσω εγώ το καινούριο (το LeEco) και θα δώσω στη σύζηγο το παλιό το zopo, να χάνεται στο δρόμο με το gps, lol. Υπαρχουν πολλα μοντελα. Αλλαζει ο κωδικος X... Αυτο που σου εβαλα ειναι με Snapdragon και την 800αρα μπαντα για 4G παντου. Δεν ειναι τοσο κακο το GPS στους mtk αλλα δεν ειναι τοσο ακριβες και μπορει να χασεις πχ το δρομο που ειναι για να στριψεις γιατι σε δειχνει πιο μπροστα ή πιο πισω. — Εαν θελεις να δωσεις λιγα παραπανω: Μια αλλη εξαιρετικη επιλογη (πολυ καλυτερη) απο το ιδιο καταστημα ειναι η παρακατω. Στα μολις 120€ με τα μεταφορικα (για Priority Direct Mail χωρις τελωνειο) με την χρήση του κουπονιου 10BGX821. Αλλα εχει μεινει μονο σε ΡΟΖ... https://www.banggood.com/LeTV-LeEco-Le-Max-2-X821-5_7-Inch-3100mAh-4GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-820-Quad-Core-4G-Smartphone-p-1366338.html?ID=46149&cur_warehouse=CN Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2018 από SeNNinhA 2
bobptz Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Μια αλλη εξαιρετικη επιλογη (πολυ καλυτερη) απο το ιδιο καταστημα ειναι η παρακατω. Θα δώ λίγο τα specs, αλλά σε περίπτωση που δεν καταλάβω, πες μου κι εσύ γιατί είναι τόσο καλύτερο? >>>>> 800αρα μπαντα για 4G παντου <<<<< Αυτό δεν υπήρχε περίπτωση να το ξέρω εγώ, με τίποτα. Ευχαριστώ. Να γιατί ρωτάω στο insomnia.gr ! EDIT: Το MAX έχει διπλάσια RAM και Storage, επίσης καλύτερα: CPU, camera, οθόνη. Τέλως πάντων, εμένα μου αρκεί το Le2. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2018 από bobptz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα