Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας χθες αλλαγα παροχεα και πηγα με την Cyta που ναι η καλυτερη εταιρια απ ολες τις αλλες στην Κυπρο (την ΜΤΝ δεν την δοκιμασα για να μαι ιλικρινες αλλα πηγα παλια με την Cablenet και μετα με την Primetel και τωρα με την Cyta) εχω καποιες αποριες ομως.
Το ρουτερ μου ειναι το ZTE ZXHN H267A.
Θα ηθελα να μαθω πως ανοιγω ports ; (Ενα θελω μονο για το uTorrent μου.)
2) Τα λαμπακια που ειναι σταθερα και γραφουν απο κατω 2.4Ghz - 5Ghz τι ακριβως ειναι και τι ακριβως συμενουν αυτα τα δυο νουμερα απο κατω ;
2.1) Σε πιο απ αυτα τα δυο να συνδεσω τις κινητες μου συσκευες για να λειτουργουν και απο αποσταση ως το σαλονι χωρις απολειες και διακοπες ;

Δημοσ.

offtopic

Spoiler
10 ώρες πριν, thelos257 είπε

Καλησπερα σας χθες αλλαγα παροχεα και πηγα με την Cyta που ναι η καλυτερη εταιρια απ ολες τις αλλες στην Κυπρο (την ΜΤΝ δεν την δοκιμασα για να μαι ιλικρινες αλλα πηγα παλια με την Cablenet και μετα με την Primetel και τωρα με την Cyta) εχω καποιες αποριες ομως.
Το ρουτερ μου ειναι το ZTE ZXHN H267A.
Θα ηθελα να μαθω πως ανοιγω ports ; (Ενα θελω μονο για το uTorrent μου.)
2) Τα λαμπακια που ειναι σταθερα και γραφουν απο κατω 2.4Ghz - 5Ghz τι ακριβως ειναι και τι ακριβως συμενουν αυτα τα δυο νουμερα απο κατω ;
2.1) Σε πιο απ αυτα τα δυο να συνδεσω τις κινητες μου συσκευες για να λειτουργουν και απο αποσταση ως το σαλονι χωρις απολειες και διακοπες ;

Τελικά ΕΔΩ ειναι η λάθος κατηγορία και οχι η αλλη που το ειχες βαλει αρχικά. Εσυ θες πληρφοριες για το router, οχι για την εταιρεία.

Για τα ports -> https://www.insomnia.gr/forums/topic/101483-οδηγιες-για-port-forwarding/

Δημοσ.
5 ώρες πριν, isay είπε

offtopic

Απόκρυψη περιεχομένων

Τελικά ΕΔΩ ειναι η λάθος κατηγορία και οχι η αλλη που το ειχες βαλει αρχικά. Εσυ θες πληρφοριες για το router, οχι για την εταιρεία.

Για τα ports -> https://www.insomnia.gr/forums/topic/101483-οδηγιες-για-port-forwarding/

Καλημερα φιλε μ δεν το ηξερα γι αυτο ειπα να ρωτησω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...