Προς το περιεχόμενο

Rebailing + Reflowing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπεριζω τους απανταχου μαστορες του Insomnia και ολους τους TechWiz.. 

Ηθελα να ρωτησω το εξης παιδια..εχω ενα λαπτοπ εδω και ενα χρονο..Lenovo το ειχα παρει 300 ευρω και η NVIDIA 920M που ναι πανω στη πλακετα τα φτυσε .. μαλλον λογω κακου sealer και θελει Rebail..μου ζητανε 100 ευρω..αξιζει η επισκευη?? Επισης.. γινεται να παρω ενα κιτ με 50 ευρω απο ιντερνετ να το κανω μονος? υπαρχει κανεις με παρομοια εμπειρια??

Ευχαριστω

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, christospvl είπε

Καλησπεριζω τους απανταχου μαστορες του Insomnia και ολους τους TechWiz.. 

Ηθελα να ρωτησω το εξης παιδια..εχω ενα λαπτοπ εδω και ενα χρονο..Lenovo το ειχα παρει 300 ευρω και η NVIDIA 920M που ναι πανω στη πλακετα τα φτυσε .. μαλλον λογω κακου sealer και θελει Rebail..μου ζητανε 100 ευρω..αξιζει η επισκευη?? Επισης.. γινεται να παρω ενα κιτ με 50 ευρω απο ιντερνετ να το κανω μονος? υπαρχει κανεις με παρομοια εμπειρια??

Ευχαριστω

Καλησπέρα, εγγύηση δεν έχει;

Μην το πας σε μαγαζί για reflow, μπορείς να το κάνεις μόνος σου. Reball μόνος σου δεν μπορείς να κάνεις.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Sheogorath είπε

Καλησπέρα, εγγύηση δεν έχει;

Μην το πας σε μαγαζί για reflow, μπορείς να το κάνεις μόνος σου. Reball μόνος σου δεν μπορείς να κάνεις.

Oχι δυστυχως ρωτησα και ειχε ληξει..ασε που το πηγαινα σε τεχνικο για αλλαγη παστας και οταν το ειδαν μου παν οτι εγω φταιω κι ολας ..δε βγαζεις ακρη

Δημοσ.

Δοκιμασα με πιστολακι .. ανοιξε για καμια ωρα και μετα οταν το κλεισα και πηγα να το ξανα ανοιξω παλι ολα μαυρα..  =Ρ το ειχα αφησει 10 λεπτα να το ζεστανει..επισης αν το κανεις συνεχεια δε θα καψεις κανα τσιπακι?

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, christospvl είπε

Oχι δυστυχως ρωτησα και ειχε ληξει..ασε που το πηγαινα σε τεχνικο για αλλαγη παστας και οταν το ειδαν μου παν οτι εγω φταιω κι ολας ..δε βγαζεις ακρη

• Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, life is music είπε

Επειδή ο τύπος στο βίντεο είναι καθυστερημένος, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να συμφωνούμε μαζί του. Εξάλλου μαλλί δεν έχει, πιθανόν να του έπεσε γιατί σε κανα άλλο βίντεο προτείνει να μαγειρεύουμε ποπκορν στις κεραίες της Cosmote ξέρω ΄γω.

Να πεθάνει ο άλλος για να φτιάξει μια κάρτα; Να τρώει μόλυβδο και άλλα χημικά για τα επόμενα 3 χρόνια;

Προσέχετε τι προτείνετε.

ΠΟΤΕ ΣΕ ΦΟΥΡΝΟ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ

• Like 3
Δημοσ.

Βρηκα και αυτο το βιντεο που αρχιζω να πιστευω οτι εχει δικιο..Γενικως η NVIDIA εβγαλε μια κακη παρτιδα απο GPU και ειχε και κακη ψυξη..εναν ανεμιστηρα και εκτος αυτου νομιζω οτι δεν ειναι τοσο το reballing οσο το τι εχει μεσα το τσιπακι..

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, christospvl είπε

Βρηκα και αυτο το βιντεο που αρχιζω να πιστευω οτι εχει δικιο..Γενικως η NVIDIA εβγαλε μια κακη παρτιδα απο GPU και ειχε και κακη ψυξη..εναν ανεμιστηρα και εκτος αυτου νομιζω οτι δεν ειναι τοσο το reballing οσο το τι εχει μεσα το τσιπακι..

Έχει δίκιο, αλλά δεν χάνει κάτι να δοκιμάσει με τον τρόπο που παρουσιάστηκε πάνω, με αλουμινόχαρτο πάνω στην πλακέτα. Ετσι έχω φτιάξει για φίλους αρκετά.

TS αν είσαι Ξάνθη, μπορώ να το κοιτάξω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αθηνα ειμαι.. θα μπορουσες να με κατευθυνεις σε καποια πραγματα? πχ θελει σιγουρα πιστολι θερμοτητας..ποσους βαθμους και για ποση ωρα πρεπει να το κανεις? Θα επαιρνα αλλο λαπτοπ αλλα λογω χρηματων δε μπορω.. 

Επισης χρειαζεται να βαλεις καποιο heat pad και μετα τη καταλληλη παστα?

Επεξ/σία από christospvl
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, christospvl είπε

Αθηνα ειμαι.. θα μπορουσες να με κατευθυνεις σε καποια πραγματα? πχ θελει σιγουρα πιστολι θερμοτητας..ποσους βαθμους και για ποση ωρα πρεπει να το κανεις? Θα επαιρνα αλλο λαπτοπ αλλα λογω χρηματων δε μπορω.. 

Επισης χρειαζεται να βαλεις καποιο heat pad και μετα τη καταλληλη παστα?

Εγώ πάστα βάζω, αλλά ανάλογα τι έχει στοκ το λάπτοπ.

Αν έχεις ήδη πιστόλι, βάζεις κάπου στους 190 βαθμούς, και φυσικά βάζεις αλουμινόχαρτο σε όλο το PCB τριγύρο, για να μην πέφτει ζεστός αέρας στην υπόλοιπη πλακέτα.

Αν δεν έχεις πιστόλι θερμού αέρα, το κάνεις με το πιστολάκι. 2 λεπτά στο χαμηλό, 5-6 στο ψηλό, και άλλα 2 στο χαμηλό και απο λίγο μακρύτερα. Μετά το αφήνεις να κρυώσει, ΧΩΡΙΣ να το κουνήσεις.

Δημοσ.

To ειχα κανει με πιστολακι μαλλιων στο υψηλο 10 λεπτα και 1-2 χαμηλο..εβαλα και παστα και αλουμινοχαρτο και χωρις να το κουνησω..ανοιξε κανονικα και οταν το εκλεισα και μετα το ξανα ανοιξα παλι τα ιδια..έννοειται το ειχα αφησει να κρυωσει..καποια βλακεια εκανα ε?

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, christospvl είπε

To ειχα κανει με πιστολακι μαλλιων στο υψηλο 10 λεπτα και 1-2 χαμηλο..εβαλα και παστα και αλουμινοχαρτο και χωρις να το κουνησω..ανοιξε κανονικα και οταν το εκλεισα και μετα το ξανα ανοιξα παλι τα ιδια..έννοειται το ειχα αφησει να κρυωσει..καποια βλακεια εκανα ε?

Ίσως και να μην φτιάχνει κιόλας. Ξαναδοκίμασε.

Δημοσ.

Nαι υπαρχει και αυτο το ενδεχομενο..και η βλακεια ειναι οτι καθε φορα που προσπαθεις θες αλλη παστα απο πανω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...