Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/10/2018 στις 5:19 ΜΜ, bahamut_zero είπε

True story, αλλα δεν βαζω τον μεσο κινεζο στο ιδιο επιπεδο με την samsung. Αλλα γενικα η υποθεση ειναι χαλια, κριμα.

αντι να δωσουν πορους στο να περασουν updates, δινουν στα ηλιθια skins που περνανε απο πανω.

Γιατί ο περισσότερος κόσμος δεν αγοράζει κινητό με βάση τα updates που θα πάρει, αγοράζει με βάση τα φρου φρου που έχει τώρα.

Οι κατασκευαστές κινητών δεν θέλουν να γίνουν σαν τους κατασκευαστές laptop, που στην ουσία όλοι πουλάνε το ίδιο προϊόν και κατά συνέπεια έχουν επιδοθεί σε ένα race to the bottom, αφού ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλο μόνο στην τιμή. Και εφόσον τα skins με τα value-added customisations (τα φρου φρου δηλαδή) πουλάνε στον κόσμο, τα skins δεν πρόκειται να φύγουν.

Εμείς οι nerds δεν είμαστε πλέον το target group, χωνέψτε το...

Επεξ/σία από kurkosdr
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, epanoe είπε

Το μεγαλυτερο ειναι στο Νουγκατ και μετα ορεο τριτο ειναι το μαρσμελοου, βεβαια δεν βλεπω πουθενα να υπαρχει προβλημα ετσι και αλλιως. Οποιος θελει αναβαθμίζεται  μπορεί και θέλει να διαθέσει χρήματα κάθε 2 χρόνια αναβαθμίζεται,όποιος δεν μπορεί η δεν θέλει όχι.

Fixed...

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, kurkosdr είπε

Γιατί ο περισσότερος κόσμος δεν αγοράζει κινητό με βάση τα updates που θα πάρει, αγοράζει με βάση τα φρου φρου που έχει τώρα..

Εμείς οι nerds δεν είμαστε πλέον το target group, χωνέψετε το...

Εγώ τρέχω Φρου Φρου 4.0 😄

χωνέψτε ή χώνεψε το

Δημοσ.
16 ώρες πριν, kurkosdr είπε

Γουστάρω που όταν βγαίνουν τέτοια στατιστικά για Windows όλοι λένε "καλά κάνουν οι χρήστες και δεν πάνε στη νέα έκδοση, δεν είναι κορόιδα να τα στάζουν στην MS για κάθε νέα μαμακία που βγαίνει" κλπ κλπ ενώ όταν βγαίνουν στατιστικά για τις εκδόσεις του Android όλοι λένε "γιατί τόσοι χρήστες δεν είναι ακόμα στην καινούργια έκδοση;"

Μερικοί έχουν μπερδέψει το open source με το τζάμπα... Παρότι το Android είναι (permissive) open source, οι διατιθέμενες εκδόσεις Android έχουν χειρότερο licensing από τα Windows (στο Android επίσημες αναβαθμίσεις γίνονται με αλλαγή συσκευής... να χαρώ εγώ το freedom του open source για τον μέσο χρήστη...)

δε μπορω να καταλαβω γιατι σαν εληνες παντα για να δικαιολογησουμε καποια πραγματα τα μπερδευουμε και συγκρινουμε ανομοια πραγματα. το οτι το android ειναι open source στα χαρτια δε συνεπαγεται και αναβαθμισεις  οταν εχεις τοσους διαφορετικους κατασκευαστες, για να μπορει να γινεται install οπως τα windows θα επρεπε να εχουν τα κινητα απο την αρχη μνημες 32 η 64 γιγσ για νασ μπορει το android να μπει σε ολες αυτες τις διαφορετικες συσκευες που λειτουργουν

15 ώρες πριν, Vangelis_D9 είπε

Δεν σημαίνει ότι όταν εσύ δεν έχεις πρόβλημα, δεν έχουν όλοι οι άλλοι. Είσαι απόλυτα μια ασήμαντη στατιστική, όλα αυτά πάνε σωρρευτικά. Κι εγώ έχω (είχα δηλαδή) 4.4 σε τάμπλετ, που το παράτησε η καλή Σάμμι, αλλά όταν έληξε η εγγύηση κι έβαλα καλούδια roms όσα προβλήματα κι αν είχα εξαφανίστηκαν. Κι εγώ μια ασήμαντικη στατιστική είμαι αλλά είχα καλύτερο (και αντίθετο) αποτέλεσμα από σένα.

πες μου ποιο ακριβως ειναι το προβλημα στις εκδοσεις πχ 4.4 η 5 η 6? τα προβληματα παντα ειναι λογω του κατασκευαστη που προμηθευσε προβληματικη ρομ, εχω ταμπλετ με 4.4 κινητο με 5 κινητο με 6 και κινητο με 8 κανονικα λειτουργουνε ολα και δεν εχει κοπει καποια δυνατοτητα απο αυτα μεχρι σημερα.

16 ώρες πριν, alprio είπε

Όταν το μεγαλύτερο ποσοστό είναι ακόμα στο marshmallow υπάρχει πρόβλημα. 

εσυ μαλλον στα μαθηματικα εμεινες μεταξεταστεος

13 ώρες πριν, bahamut_zero είπε

αυτα παθαινεις οταν αφηνεις τους κινεζους να παιζουν μπαλιτσα

ενω οταν παιζει μπαλα η apple δε τα εχεις αυτα ε? πες μου λιγο ποσα εχουν κολησει στην  εκδοση 9 του ios και ουτε chrome μπορεις να βαλεις.

Οσον αφορα την ειδηση δειχνει ξεκαθαρα μια περιοδο που οι κατασκευαστες κινητων εχουν θυσαυρισει λογω αλλαγης κινητων σε ποιο καινουρια και γι αυτο ειναι αυξημενα τα ποσοστα του Oreo και μαλιστα τοσο γρηγορα.

Δημοσ.
Στις 28/10/2018 στις 7:43 ΠΜ, dancer είπε

δε μπορω να καταλαβω γιατι σαν εληνες παντα για να δικαιολογησουμε καποια πραγματα τα μπερδευουμε και συγκρινουμε ανομοια πραγματα. το οτι το android ειναι open source στα χαρτια δε συνεπαγεται και αναβαθμισεις  οταν εχεις τοσους διαφορετικους κατασκευαστες, για να μπορει να γινεται install οπως τα windows θα επρεπε να εχουν τα κινητα απο την αρχη μνημες 32 η 64 γιγσ για νασ μπορει το android να μπει σε ολες αυτες τις διαφορετικες συσκευες που λειτουργουν

πες μου ποιο ακριβως ειναι το προβλημα στις εκδοσεις πχ 4.4 η 5 η 6? τα προβληματα παντα ειναι λογω του κατασκευαστη που προμηθευσε προβληματικη ρομ, εχω ταμπλετ με 4.4 κινητο με 5 κινητο με 6 και κινητο με 8 κανονικα λειτουργουνε ολα και δεν εχει κοπει καποια δυνατοτητα απο αυτα μεχρι σημερα.

εσυ μαλλον στα μαθηματικα εμεινες μεταξεταστεος

ενω οταν παιζει μπαλα η apple δε τα εχεις αυτα ε? πες μου λιγο ποσα εχουν κολησει στην  εκδοση 9 του ios και ουτε chrome μπορεις να βαλεις.

Οσον αφορα την ειδηση δειχνει ξεκαθαρα μια περιοδο που οι κατασκευαστες κινητων εχουν θυσαυρισει λογω αλλαγης κινητων σε ποιο καινουρια και γι αυτο ειναι αυξημενα τα ποσοστα του Oreo και μαλιστα τοσο γρηγορα.

Αν και off topic οσα τηλεφωνα της apple ειναι σε παραγωγη παιρνουν το πιο προσφατο os, και ειναι επιλογη του χρηστη αν θα πανε σε ios 12 ή οχι. 

Επισης ειναι θεμα developer αν θα κανει η οχι support σε παλιοτερα os (για τις συσκευες που δεν εχουν παρει νεοτερο os).

Η πωλητικη της google ποια ειναι για να προσφερει τις ιδιες υπηρεσιες και εμπειρια χρησης σε οσο το δυνατον περισσοτερους χρηστες του λειτουργικου της;

Δημοσ.
11 ώρες πριν, bahamut_zero είπε

Αν και off topic οσα τηλεφωνα της apple ειναι σε παραγωγη παιρνουν το πιο προσφατο os, και ειναι επιλογη του χρηστη αν θα πανε σε ios 12 ή οχι. 

Επισης ειναι θεμα developer αν θα κανει η οχι support σε παλιοτερα os (για τις συσκευες που δεν εχουν παρει νεοτερο os).

Η πωλητικη της google ποια ειναι για να προσφερει τις ιδιες υπηρεσιες και εμπειρια χρησης σε οσο το δυνατον περισσοτερους χρηστες του λειτουργικου της;

γιατι να θελει να προσφερει την ιδια εμπειρια χρησης και υπηρεσιες σε ολους? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντε να ανεβάσουμε λίγο το ποσοστό του pie. Android 9 με patch security 1 Οκτωβρίου 2018 ότι έχουν τα pixel δηλαδή σε κινητό του 2013. Περιττό να πω ότι πετάει το κινητό στα πάντα και δουλεύουν όλα άψογα. Είπαμε Android κάνεις τα πάντα και περνεις αναβαθμίσεις για πολύ παραπάνω χρόνια από το ios εφόσον ξέρεις. 

Screenshot_20181030-050442_.png

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Αντε να ανεβάσουμε λίγο το ποσοστό του pie. Android 9 με patch security 1 Οκτωβρίου 2018 ότι έχουν τα pixel δηλαδή σε κινητό του 2013. Περιττό να πω ότι πετάει το κινητό στα πάντα και δουλεύουν όλα άψογα. Είπαμε Android κάνεις τα πάντα και περνεις αναβαθμίσεις για πολύ παραπάνω χρόνια από το ios εφόσον ξέρεις. 

Screenshot_20181030-050442_.png

Σε note 3 ???

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Fp84 είπε

Σε note 3 ???

Ναι χθες βράδυ την έβαλα. Το κινητό πετάει σε ότι και αν κάνω έχω κανονικά AOD και όλες τις λειτουργίες του Android 9 συν κάποιες ακόμα τις custom rom που δεν βρίσκεις σε stock. Υπέροχη rom υπέροχο κινητό. 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ναι χθες βράδυ την έβαλα. Το κινητό πετάει σε ότι και αν κάνω έχω κανονικά AOD και όλες τις λειτουργίες του Android 9 συν κάποιες ακόμα τις custom rom που δεν βρίσκεις σε stock. Υπέροχη rom υπέροχο κινητό. 

Μάλλον είναι καιρός να αλλάξω ρομ στο note 4

Σε παρακαλώ πολύ αν μπορείς στείλε μου ένα inbox από που να κατεβάσω την ρομ 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fp84 είπε

Για το Note 4 δεν γνωρίζω αλλά θα ψάξω και θα σου στείλω αναλυτικά το βράδυ. Android 9 θες έτσι? Ήμουν με 6.0.1nx είχε spen features από note 9 AOD note 9 και γενικά τα πάντα αλλά ήθελα κάτι διαφορετικό. 2 χρόνια ήμουν με εκείνη. 

• Thanks 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Lezantas26 είπε

γιατι να θελει να προσφερει την ιδια εμπειρια χρησης και υπηρεσιες σε ολους? 

Γιατι δεν τους ξεχωριζει ειναι μια πιθανη απαντηση, γιατι θελει να ξεχωρισει απο τον ανταγωνισμο που παρεχει πολλαπλες ταχυτητες μια αλλη.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Fp84 είπε

Λοιπον σιγουρα πας για τις παρακατω roms

https://forum.xda-developers.com/note-4/snapdragon-dev/rom-resurrection-remix-6-0-0-t3768963

https://forum.xda-developers.com/note-4/snapdragon-dev/oreo-8-1-0-unofficial-lineage-15-1-rom-t3760969

Η remix με αρκετα περισσοτερα καλουδια οπως παντα η lineage τελειως stock. Android 9 δεν βρηκα και μου ειναι παραξενο στο note 3 υπαρχουν 5 roms android 9 που δουλευουν εξαιρετικα με ολα τα χαρακτηριστικα τις Pie. Αν εχεις snapdragon ειναι οι 2 παραπανω roms. Για exynos μοντελο δηλαδη 910c παμε σε αλλες.Ολες για φλασαρισμα θελουν το τελευταιο twrp που το φλασαρεις με odin κανονικα.

• Thanks 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Arkin είπε

Λοιπον σιγουρα πας για τις παρακατω roms

https://forum.xda-developers.com/note-4/snapdragon-dev/rom-resurrection-remix-6-0-0-t3768963

https://forum.xda-developers.com/note-4/snapdragon-dev/oreo-8-1-0-unofficial-lineage-15-1-rom-t3760969

Η remix με αρκετα περισσοτερα καλουδια οπως παντα η lineage τελειως stock. Android 9 δεν βρηκα και μου ειναι παραξενο στο note 3 υπαρχουν 5 roms android 9 που δουλευουν εξαιρετικα με ολα τα χαρακτηριστικα τις Pie. Αν εχεις snapdragon ειναι οι 2 παραπανω roms. Για exynos μοντελο δηλαδη 910c παμε σε αλλες.Ολες για φλασαρισμα θελουν το τελευταιο twrp που το φλασαρεις με odin κανονικα.

Με exynos είναι το δικό μου, ευχαριστώ πολύ !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...