voltmod Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 H Google έδωσε στη δημοσιότητα –όπως κάνει ανά τακτά σχετικά χρονικά διαστήματα- τα ποσοστά των εκδόσεων του Android στην αγορά (αναφερόμαστε στις ενεργές συσκευές) και το Android 9 Pie παραμένει… άφαντο, αφού βρίσκεται εκτός του πίνακα με τα ποσοστά. Λαμβάνοντας υπόψη ότι όσες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος είναι διανεμημένες σε ποσοστό μικρότερο του 0,1% δεν φαίνονται στον πίνακα που έδωσε στην δημοσιότητα μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι είναι ελάχιστες ακόμη οι συσκευές που βρίσκονται στα χέρια χρηστών και βασίζονται στη τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google για φορητές συσκευές. Η Google συνέλεξε τα δεδομένα κατά την διάρκεια μίας επταήμερης περιόδου που τελείωσε στις 26 Οκτωβρίου, όταν δηλαδή και οι νέες συσκευές της σειράς Mate 20 της Huawei δεν είχαν ακόμα κυκλοφορήσει ευρέως, για να βοηθήσουν στην αύξηση του ποσοστού του «Pie». Το Android 6.0 Marshmallow έρχεται τρίτο στον πίνακα με ποσοστό 21,3% με το Android Oreo να βρίσκεται στην δεύτερη θέση με ποσοστό 21,5% στις δύο εκδόσεις του (8.0 και 8.1) και το «Nougat» να κυριαρχεί με συνολικό ποσοστό 28,2% (18,1% στην έκδοση 7.0 και 10,1% στην έκδοση 7.1). Το Android Lolipop επίσης συνεχίζει να έχει αρκετά μεγάλο ποσοστό συνολικά (17,9%) ενώ από τον πίνακα με τα ποσοστά συνεχίζουν να έχουν παρουσία συσκευές με Gingerbread, Ice Cream Sandwich, Jelly Bean και Kit Kat, αν και υποθέτουμε ότι από το νέο έτος θα σταματήσουμε να βλέπουμε στον πίνακα τουλάχιστον τα Gingerbread και Ice Cream Sandwich. Google Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
alprio Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Όταν το μεγαλύτερο ποσοστό είναι ακόμα στο marshmallow υπάρχει πρόβλημα. 1
kurkosdr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γουστάρω που όταν βγαίνουν τέτοια στατιστικά για Windows όλοι λένε "καλά κάνουν οι χρήστες και δεν πάνε στη νέα έκδοση, δεν είναι κορόιδα να τα στάζουν στην MS για κάθε νέα μαμακία που βγαίνει" κλπ κλπ ενώ όταν βγαίνουν στατιστικά για τις εκδόσεις του Android όλοι λένε "γιατί τόσοι χρήστες δεν είναι ακόμα στην καινούργια έκδοση;" Μερικοί έχουν μπερδέψει το open source με το τζάμπα... Παρότι το Android είναι (permissive) open source, οι διατιθέμενες εκδόσεις Android έχουν χειρότερο licensing από τα Windows (στο Android επίσημες αναβαθμίσεις γίνονται με αλλαγή συσκευής... να χαρώ εγώ το freedom του open source για τον μέσο χρήστη...) Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2018 από kurkosdr 4 2
Istros Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Αυτό σημαίνει ότι πολλοί δεν αγοράζουν κάθε χρόνο καινούργιο κινητό.Οπως είναι φυσικό και λογικό. 7
kurkosdr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Comic maniak είπε Gingerbread? Ακομα....; Ας βγάλουν έναν άξιο διάδοχο του LG Optimus 3D Max και φεύγω απο την Gingerbread Μέχρι τότε θα το κουβαλάω μαζί ως δεύτερη συσκευή όταν θέλω να βγάλω στερεοσκοπικές φωτογραφίες. ΥΓ: Για όσους αντιδρούν στην ανάρτηση με γέλια, ναι τραβάω στερεοσκοπικές φωτογραφίες. Δεν αγόρασα την LG Cinema 3D τηλεόραση για να βλέπω στερεοσκοπικές ταινίες μόνο. Η δεύτερη άποψη δίνει κάτι επιπλέον στην φώτο και ας μην είναι τέλεια. Πχ ο πατέρας μου είχε βγάλει νέος κάτι έγχρωμες φωτογραφίες (όταν οι έγχρωμες φωτογραφίες για τους φωτογράφους ήταν ανάθεμα λόγω μέτριας ακριβείας στο χρώμα), αλλά εμένα μου αρέσει που υπάρχει μια ανάμνηση από εκείνη τη στιγμή με χρώμα. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2018 από kurkosdr 2 1
johncorfas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Το γεγονος δε δείχνει πολύ. .. Oreo... Παμε για την 9.0 και σχεδόν το 80% βρίσκεται απο 2 εκδόσεις και πανω πίσω στις αναβαθμίσεις... Αυτό το λες και τραγικό. Ειδικά αν σκεφτεί κανεις τα κενά ασφαλείας των παλαιότερων εκδόσεων. 1
epanoe Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 48 λεπτά πριν, alprio είπε Όταν το μεγαλύτερο ποσοστό είναι ακόμα στο marshmallow υπάρχει πρόβλημα. Το μεγαλυτερο ειναι στο Νουγκατ και μετα ορεο τριτο ειναι το μαρσμελοου, βεβαια δεν βλεπω πουθενα να υπαρχει προβλημα ετσι και αλλιως. Οποιος θελει αναβαθμίζεται , οποιος θελει οχι. 1
Arkin Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Να πω κάτι πάνω στο θέμα. Δουλεύω ταυτόχρονα Tablet με android 4.4 Κινητο με custom Marshallow 6.0.1 Κινητο με Android 9 Και στα 3 κάνω ακριβώς τα ίδια πράγματα με ακριβώς τον ίδιο τρόπο. Καμία διαφορά. Πιστεύω ότι το θέμα με τις αναβαθμίσεις είναι καθαρά ψυχολογικό. Και στα 3 δουλεύω ebanking εφαρμογές χρόνια και στα 3 έχω cloud δικό μου και στα 3 ποτέ δεν είχα θέμα ασφάλειας. Μην πέφτετε στην παγίδα των αναβαθμίσεων. Χαρείτε τα κινητα σας. 8
Vangelis_D9 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Arkin είπε Να πω κάτι πάνω στο θέμα. Δουλεύω ταυτόχρονα Tablet με android 4.4 Κινητο με custom Marshallow 6.0.1 Κινητο με Android 9 Και στα 3 κάνω ακριβώς τα ίδια πράγματα με ακριβώς τον ίδιο τρόπο. Καμία διαφορά. Πιστεύω ότι το θέμα με τις αναβαθμίσεις είναι καθαρά ψυχολογικό. Και στα 3 δουλεύω ebanking εφαρμογές χρόνια και στα 3 έχω cloud δικό μου και στα 3 ποτέ δεν είχα θέμα ασφάλειας. Μην πέφτετε στην παγίδα των αναβαθμίσεων. Χαρείτε τα κινητα σας. Δεν σημαίνει ότι όταν εσύ δεν έχεις πρόβλημα, δεν έχουν όλοι οι άλλοι. Είσαι απόλυτα μια ασήμαντη στατιστική, όλα αυτά πάνε σωρρευτικά. Κι εγώ έχω (είχα δηλαδή) 4.4 σε τάμπλετ, που το παράτησε η καλή Σάμμι, αλλά όταν έληξε η εγγύηση κι έβαλα καλούδια roms όσα προβλήματα κι αν είχα εξαφανίστηκαν. Κι εγώ μια ασήμαντικη στατιστική είμαι αλλά είχα καλύτερο (και αντίθετο) αποτέλεσμα από σένα. 1
Arkin Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Vangelis_D9 είπε Δεν σημαίνει ότι όταν εσύ δεν έχεις πρόβλημα, δεν έχουν όλοι οι άλλοι. Είσαι απόλυτα μια ασήμαντη στατιστική, όλα αυτά πάνε σωρρευτικά. Κι εγώ έχω (είχα δηλαδή) 4.4 σε τάμπλετ, που το παράτησε η καλή Σάμμι, αλλά όταν έληξε η εγγύηση κι έβαλα καλούδια roms όσα προβλήματα κι αν είχα εξαφανίστηκαν. Κι εγώ μια ασήμαντικη στατιστική είμαι αλλά είχα καλύτερο (και αντίθετο) αποτέλεσμα από σένα. Γιατι αντιθετο αποτελεσμα? Και εγω samsung tablet εχω το ειχα περασει και custom rom για κανα χρονο τα ιδια με την official εκανα απλα πιο γρηγορα λογω του bloatware της samsung. Ας μας πει ποιος εχει προβλημα με παλιοτερες εκδοσεις να δουμε. Γιατι ειμαι σιγουρος οτι ουτε 0.1% δεν θα εχει προβλημα. Απλα εχει μεινει στο πισω μερος του μυαλου του καθενος οτι αν δεν παρει αναβαθμιση ειναι για πεταμα η συσκευη. Το οποιο ειναι τεραστιο λαθος. Το ios απο εκδοση 7 σε εκδοση 12 που πηρε το iphone 5s εγινε πολυ πιο βαρυ και δεν προσθεσε τιποτα καινουργιο. Αλλα γραφει 12 αντι για 5 στις πληροφοριες συστηματος. Το Android στην εκδοση 4.4 κανει περισσοτερα απο την εκδοση 12 του ios. Οσοι εχουν θεμα και θελουν να βλεπουν την τελευταια εκδοση ας σκανε καθε 2 χρονια για νεο κινητο. 1
nikos5800 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 προς το παρον θα παραμεινω με το zte blade και το ανδροιδ 2.1 eclair ,μακραν το πιο ασφαλες ανδροιδ και 3.5 ιντσες οθονη που το κανει τελειο για χρηση με ενα χερι
paris_chav Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Comic maniak είπε Gingerbread? Ακομα....; Gingerbread ειχα στο LG Optimus one P500 του 2010😂 Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2018 από paris_chav
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα