nikcool Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 εχω ηδη αγορασμενες αυτες τις ραμ https://www.skroutz.gr/s/9195181/HyperX-Predator-8GB-DDR4-3000MHz-HX430C15PB3K2-8.html και θελω να παρω την β450 tomahawk αλλα οι συγκεκριμενες ραμ δεν υπαρχουν στο memory compatibility της μητρικης αυτης. υπαρχουν ομως οι ιδιες ραμ σε 4χ16 και 4χ32 ενω εγω εχω 2χ4. περα απο την χωρητικοτητα ομως ιδια αρχιτεκτονικη δεν ειναι? οποτε γιατι να μην δουλεψει? την εχω παραγγειλει ηδη στο καταστημα την μητρικη, να παω να την παρω ή να ακυρωσω την παραγγελια και να παρω αλλη μητρικη? ΣΟΣ ΣΟΣ. ετσι και αλλιως δδρ4 ειναι ολα γιατι να ην δουλεψει???? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ οποιον απαντησει!
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Από τι στιγμή που τις έχεις ήδη αγορασμένες δεν τίθεται ερώτημα, κατά 99,98% θα δουλέψουν, και η μητρική είναι από τις καλύτερες Β450. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2018 από Επισκέπτης
blitzNikos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δεν υπάρχει λόγος για τόσο άγχος. Οι λίστες συμβατών μνημών είναι ενδεικτικές και όχι αποκλειστικές. Ας έρθει με το καλό η μητρική και αν υπάρχει πρόβλημα, τα ξαναλέμε... 1
nikcool Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, blitzNikos είπε Δεν υπάρχει λόγος για τόσο άγχος. Οι λίστες συμβατών μνημών είναι ενδεικτικές και όχι αποκλειστικές. Ας έρθει με το καλό η μητρική και αν υπάρχει πρόβλημα, τα ξαναλέμε... αν υπαρχει προβλημα διορθωνεται ή τζαμπα τα λεφτα μου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα