Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

O  μονος που μπορει να παραλαβει ειναι το τσακαλι που εβαλε παραλαβη απο το μοναδικο καταστημα που το ειχε ετοιμοπαραδοτο. Αν τους πιασει στον υπνο, ειναι εφικτο.

Οι υπολοιποι θα παρουμε το ακυρο μας απο Δευτερα-Τριτη.

Που το ξετρυπωσες ρε ts???? Ωραιος.

• Like 2
  • Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλό κουβά σε όλους μας!!! Εδωσα και εγώ μια παραγγελιά !

Επεξ/σία από Dare-Devil
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, overpower είπε

Αξιζει σε σχεση με το lenovo g70 που εχω (2030m-8gb). Λογικα ναι 😛

Εριξα και εγω. Στην χειροτερη αν ερθει, το πουλαω το δικο μου κανα 200αρι. win-win

Μολις εγινε μη διαθεσιμο για αποστολη. Γ*μω!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Γιατί μόνο στο the mall?

Που ακριβώς το είδες αυτό; Γιατί έψαξα και δεν μπορώ να δω που λέει ότι είναι διαθέσιμο μόνο στο The Mall. Και επίσης έκανες παραγγελία για παραλαβή από το κατάστημα; Γιατί 5 λεπτά μετά την ανάρτηση από τον TS που έκανα παραγγελία δεν με άφηνε για παραλαβή από κατάστημα αλλά μόνο αποστολή.

Επεξ/σία από koooleeek
Δημοσ.

Α σχολασε κιολας; Τοσο πολυ αποθεμα ειχαν; Αρχικη τιμη 999 ευρω απλα ασχολιαστη (699 δολλαρια Αμερικη στο launch)

Δημοσ.

Έκανα κι εγώ μια παραγγελία με κάρτα μάλιστα.

Ναι, δεν χρειαζόταν μα δεν μπόρεσα να αντισταθώ. Καλύτερα ένα xiaomi λιγότερο...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, koooleeek είπε

Που ακριβώς το είδες αυτό; Γιατί έψαξα και δεν μπορώ να δω που λέει ότι είναι διαθέσιμο μόνο στο The Mall.

Είχα δοκιμάσει να βάλω "παραλαβή από κατάστημα".

Και έβγαζε διαθέσιμο μόνο στο the mall.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή πρόλαβα και εγώ , αλλά δεν κοίταξα χαρακτηριστικά, αξίζει η αγορά που κάναμε ???

Κάτσε να ξαναμπω κοτσο να δω τι πήρα...

:D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για όσους συνεχίζουν να πιστεύουν στα παραμύθια υπάρχει και το νεότερο μοντέλο με 8750h και 1050 ti που βγαίνει στα 369 από 1299 🤣🤣

Τυχερός μόνο αυτός που πρόλαβε την παραλαβή από το κατάστημα και έφυγε κατευθείαν  για αγορά αφού οι πωλητές δεν θα κατάλαβαν λογικά τι έγινε. 

Ο υπαίτιος αν έγιναν πολλές παραλαβές λογικά θα πάει οαεδ από Δευτέρα. 

Edit :μόλις το κατάλαβαν και το μπλόκαραν και αυτό. 

Επεξ/σία από Rebel21
  • Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, bill987 είπε

Επειδή πρόλαβα και εγώ , αλλά δεν κοίταξα χαρακτηριστικά, αξίζει η αγορά που κάναμε ???

Κάτσε να ξαναμπω κοτσο να δω τι πήρα...

:D

αέρα κοπανιστό :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Rebel21 είπε

Για όσους συνεχίζουν να πιστεύουν στα παραμύθια υπάρχει και το νεότερο μοντέλο με 8750h και 1050 ti που βγαίνει στα 369 από 1299 🤣🤣

Τυχερός μόνο αυτός που πρόλαβε την παραλαβή από το κατάστημα και έφυγε κατευθείαν  για αγορά αφού οι πωλητές δεν θα κατάλαβαν λογικά το έγινε. 

Ο υπαίτιος αν έγιναν πολλές παραλαβές λογικά θα πάει οαεδ από Δευτέρα. 

^ φτου , 370 το πλήρωσα , κότσο μας έπιασε ο κότσος!!!

Αυτό έκανα παραγγελία, επειδή το έκανα από το κινητό μέσω αναζήτησης μου έβγαλε το παραπάνω και προχώρησα σε αγορά νομίζοντας ότι είναι το ίδιο που γράφετε πιο πάνω ...

Όλοι ξέρουμε τι θα πάρουμε!!!

Επεξ/σία από bill987
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...